Costa Rica

Biodiversiteit & Pura Vida

Reisduur & Reistempo Route & Highlights
Accommodaties & Vervoer Leuke activiteiten

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Costa Rica bij Rondreisopmaat.nl

Costa Rica heeft zoveel te bieden op het gebied van flora en fauna dat we het met trots hebben toegevoegd aan ons aanbod. We hebben alvast 5 inspiratieroutes voor u uitgewerkt om daarna uw route in co-creatie samen te fine-tunen, samen met Marjan in Nederland en Maureen in Costa Rica. U kunt alle routes met shuttle-busjes maken, maar ook met een comfortabele huurauto of combinaties van vervoermiddelen. En met overnachting in verschillende type accommodaties!  Naar inspiratieroutes >

Bekijk video Costa Rica – Pura Vida!

Wat een land bijzonder maakt kun je pas begrijpen als je er bent….maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden om te kunnen voelen hoe het er zal zijn. Bekijk de prachtige beelden van dit mooie en kleurrijke land met haar grote diversiteit aan natuurschatten en leer wat Pura Vida voor de Costaricanen betekent. En neem dan contact met ons op voor het ontwerpen van een persoonlijke rondreis op maat!

Costa Rica – Pura Vida! >

Personeelsvereniging in 2019 met groepen naar Costa Rica

In 2014 ging een personeelsvereniging met ons op rondreis door Zuid-Afrika en wij zijn verheugd dat zij later dit jaar de geweldige biodiversiteit van Costa Rica gaan ontdekken. In een paar groepen van in totaal 60 personen gaan ze via ons een prachtige groepsrondreisopmaat maken langs de belangrijkste highlights van het land en reizen ze van de Pacific naar de Caribische kust! Pura Vida!

Groeps-rondreizen op maat >