X

Costa Rica

Biodiversiteit & Pura Vida

Reisduur & Reistempo Route & Highlights
Accommodaties & Vervoer Leuke activiteiten

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Costa Rica bij Rondreisopmaat.nl

Costa Rica heeft zoveel te bieden op het gebied van flora en fauna dat we het met trots aanbieden. We hebben 5 inspiratieroutes voor u uitgewerkt om daarna uw route in co-creatie samen te fine-tunen, samen met Marjan in Nederland én Maureen in Costa Rica. U kunt alle routes met een comfortabele huurauto maken of een combinatie van vervoermiddelen (o.a. shuttle-busjes). Met overnachting in allerie verschillende type accommodaties!  Naar inspiratieroutes >

Bekijk video Costa Rica – Pura Vida!

Wat een land bijzonder maakt kun je pas begrijpen als je er bent….maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden om te kunnen voelen hoe het er zal zijn. Bekijk de prachtige beelden van dit mooie en kleurrijke land met haar grote diversiteit aan natuurschatten en leer wat Pura Vida voor de Costaricanen betekent. En neem dan contact met ons op voor het ontwerpen van een persoonlijke rondreis op maat!

Costa Rica – Pura Vida! >

Groepsreisopmaat naar Costa Rica met Personeelsvereniging in 2019

In 2019 zijn leden van een grote personeelsvereniging de geweldige biodiversiteit van Costa Rica gaan ontdekken. In een paar groepen van in totaal 60 personen hebben ze via ons een prachtige groepsrondreisopmaat gemaakt langs de belangrijkste highlights van het land en reisden ze van de Pacific naar de Caribische kust! Pura Vida!

Groeps-rondreizen op maat >