Ons persoonlijk ontmoeten & vieren 10-jarig bestaan

U kunt ons op verschillende beurzen & locaties persoonlijk ontmoeten:

Ons persoonlijk ontmoeten

Wij staan gedurende het jaar regelmatig op vakantiebeurzen. Daar kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten en vertellen we u graag meer over al onze mooie rondreisbestemmingen.

Marjan en Lisenka op beurs II Rondreis Op Maat Specialist

 

Rondreisopmaat.nl 10 jaar Specialist in Rondreizen op Maat wereldwijd

Wij bestaan 10 jaar en dat willen we graag vieren!

We zijn heel trots dat we -ondanks de corona-crisis- zo’n sterke basis hebben gelegd voor de toekomst. Met heel veel loyale klanten en vol energie richten wij onze blik vooruit en kijken we naar wat mogelijk is. Daarom staan we in januari ook weer op de Vakantiebeurs in Utrecht om u (weer) te ontmoeten en te kunnen inspireren voor het maken van mooie verre reizen. U leest er meer over hieronder.

 

 

 

 

De Vakantiebeurs in UtrechtMarjan op beurs Rondreis Op Maat Specialist

Op deze beurs vindt u een heel divers aanbod: van grote reisaanbieders tot kleinschalige reisspecialisten (zoals wij).

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar?

Jaarbeurs in Utrecht – goed te bereiken met het openbaar vervoer (op loopafstand van Utrecht Centraal Station) en er zijn verschillende parkeerterreinen/garages.

Wanneer? 12 – 16 Januari 2022 – meer informatie over onze stand op de beurs volgt later op deze plek;

Bekijk onze video: Vakantiebeurzen Rondreisopmaat & Amarula >

Onze presentaties: Exacte tijden en locaties nog niet bekend / informatie volgt later op deze plek


Verre Reizen Event in Den Haag – in oktober (en in mei)

Dit is een kleinschalige beurs voor liefhebbers van verre reizen.

Bezoek het Verre Reizen Event en kom persoonlijk kennismaken.

Dat kan op onze stand of tijdens onze presentatie op zaterdagmiddag. als startpunt voor het uitstippelen
van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar? Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag – goed te bereiken met de auto en gratis parkeren bij de Fokker terminal – Plattegrond/standnr. 30

Wanneer? De afgelopen beurs was op zaterdag 23 en zondag 24  Oktober 2021 – geopend van 10.00-17.00 uur

Onze gegeven presentatie:  zaterdag 23 oktober over onze topbestemmingen voor nu: Namibië, Zuid-Afrika en Costa Rica.


Dit jaar niet op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam

In januari 2022 zullen wij ditkeer niet aanwezig zijn op deze beurs in Amsterdam. We hopen u de week erna op de Vakantiebeurs in Utrecht te kunnen begroeten.


Persoonlijke afspraak of presentatie bij grotere reisgezelschappen / groepsreizen

Heeft u serieuze plannen om met een groter gezelschap (vanaf ca. 10 personen) te gaan reizen, dan maken we graag een persoonlijke afspraak om bij u langs te komen op een door u te verzorgen locatie (bv. met de hele familie thuis). Dat kan handig zijn om zo ieders wensen scherp te krijgen. Zo kunnen we wat met elkaar filosoferen over de mogelijkheden, en zo gericht mogelijk een route-op-maat uitstippelen waar iedereen blij van wordt. Wanneer u zorgt voor de locatie, dan maken wij met alle plezier een afspraak.

Als uw interesse uitgaat naar een rondreis door Zuid-Afrika, dan is het wellicht leuk om ter voorbereiding (met elkaar of ieder apart) de onderstaande presentatie te bekijken. Tijdens de ca. 30 minuten durende presentatie komt u meer te weten over de verschillende mogelijkheden en kunnen we vervolgens de gezamenlijke wensen met elkaar bespreken.

Foto Presentatie Marjan VB2017  Bekijk onze presentatie over Zuid-Afrika (30 min.


Telefonische of online-afspraak (een persoonlijke afspraak)

Voorafgaand aan het uitwerken van een persoonlijk reisvoorstel vinden wij het belangrijk om de reiswensen goed in beeld te krijgen. Daarbij kunnen we dan direct al een stukje meedenken voor het uitstippelen van een optimale route en reisprogramma. Via telefonisch of online contact kunnen we persoonlijk de verschillende mogelijkheden of overwegingen bespreken.

Na het ontvangen van een persoonlijk reisvoorstel hebben we uiteraard contact over evt. aanpassingswensen en het fine-tunen van de laatste details van de reis voordat de boekingsaanvragen verstuurd worden. Soms is dat prettig om persoonlijk te doen, vooral bij uitgebreide rondreizen of veel reizigers. Onze ervaring is dat dit het meest geschikte moment is om persoonlijk een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak of te overleggen over de handigste aanpak kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-8224510. Voor Zuidelijk Afrika kan dat met onze landenspecialisten in Nederland, Marjan of Lisenka (telefonisch of persoonlijk op een moment dat het beide schikt). En vind u het leuk om een keer met onze (lokale) landenspecialist te spreken dan kunnen we desgewenst een online-afspraak inplannen rekening houdend met het tijdverschil.

Ons kantoor bevindt zich in Badhoevedorp, centraal gelegen, vlakbij Schiphol en Amsterdam (A4/A5/A9/A10).

Graag tot spreeks/ziens!

Marjan van der Herberg & Lisenka Sterkenburg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen