Ons persoonlijk ontmoeten

U kunt ons op verschillende beurzen & locaties persoonlijk ontmoeten:

Verre Reizen Event in Den Haag (27 en 28 oktober 2018)

Dit is een kleinschalige beurs voor liefhebbers van verre reizen. Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar?

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag
Goed te bereiken met de auto en gratis parkeren bij de Fokker terminal.

Wanneer?

Zaterdag 27 oktober: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 28 oktober: 10:00 – 17:00 uur

Onze presentaties:

Zaterdag 27 oktober: 13.50 uur in lokaal 5
Zondag 28 oktober: 13.10 uur in lokaal 5

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam (5 & 6 januari 2019)

Deze beurs wil een omgeving scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Door middel van maatwerk kunt u alle facetten van een land leren waar alleen echte kenners u over kunnen vertellen.

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken en bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute!

Waar?

Beurs van Berlage, Amsterdam

Goed te bereiken per openbaar vervoer; parkeren evt. in de naastgelegen Bijenkorf-garage.

Wanneer?

Zaterdag 5 januari: 11.00 – 20.00 uur
Zondag 6 januari: 10.00 – 18.00 uur

Onze presentaties:

Exacte tijden en locaties nog niet bekend / informatie volgt later op deze plek;


De Vakantiebeurs in Utrecht (10 t/m 13 januari 2019)

Laat u op een grensverleggende manier inspireren & informeren voor uw volgende vakantie en kom helemaal in de stemming door een wandeling langs de verschillende continenten en reisbestemmingen. Op deze beurs vindt u een breed aanbod: van grote reisaanbieders tot echte reisspecialisten (zoals wij).

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken en bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute!

Waar?

Jaarbeurshallen, Utrecht

Goed te bereiken per openbaar vervoer; parkeergarage en parkeerterreinen rondom de Jaarbeurshallen.

Wanneer?

Let op: in 2019 is de Vakantiebeurs 1 dag korter dan voorheen en begint dit jaar dus niet op woensdag.

donderdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
vrijdag 11 januari: 10.00 – 20.00 uur
zaterdag 12 januari: 10.00 – 17.30 uur
zondag 13 januari: 10.00 – 17.30 uur

Onze presentaties:

Exacte tijden en locaties nog niet bekend / informatie volgt later op deze plek;

 

Bekijk onze video: Vakantiebeurs Rondreisopmaat & Amarula >

 


Bezoek bij grotere reisgezelschappen / groepsreizen

Als u serieuze plannen heeft om met een groter gezelschap (vanaf ca. 10 personen) te gaan reizen dan kunnen wij ook een persoonlijke afspraak maken om bij u langs te komen op een door u te verzorgen locatie (bv. met de hele familie thuis). Het kan handig zijn om zo ieders wensen scherp te krijgen, zodat wij wat met elkaar kunnen filosoferen over de mogelijkheden en zo gericht mogelijk een route-op-maat voor jullie kunnen uitstippelen die iedereen blij maakt. Als u zorgt voor de locatie dan maken we met alle plezier een afspraak.

Als uw interesse uitgaat naar een rondreis door Zuid-Afrika is het misschien leuk om ter voorbereiding (met elkaar of ieder apart) de volgende presentatie te bekijken…deze duurt ca. 30 minuten en dan weet u alvast wat de mogelijkheden zijn en kunnen we vervolgens de gezamenlijke wensen met elkaar bespreken.

Foto Presentatie Marjan VB2017  Bekijk onze presentatie over Zuid-Afrika (30 min.


Persoonlijke afspraak

Na het ontvangen van een persoonlijk reisvoorstel vinden sommige reizigers het prettig om elkaar nog een keer face-to-face te spreken voor het fine-tunen van de laatste details van de reis voordat de boekingsaanvragen verstuurd worden. Onze ervaring is dat dit het meest geschikte moment om persoonlijk een afspraak te maken. Vooral als men voor de eerste keer naar Zuid(elijk) Afrika reist nemen we de hele reis nog een keer met elkaar door en kunnen we zo de laatste puntjes op de i zetten.

Voor het maken van een afspraak of te overleggen over de handigste aanpak kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-8224510.

Ons kantoor is in Badhoevedorp, centraal vlakbij Schiphol en Amsterdam (A4/A5/A9/A10)) en regelmatig combineren mensen een bezoek aan ons met een gezellig dagje Amsterdam. U bent in ieder geval van harte welkom!

Graag tot spreeks/ziens!

Marjan van der Herberg, Ping te Riele & Lisenka Sterkenburg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen