Ons persoonlijk ontmoeten tijdens beurzen en presentaties

U kunt ons op verschillende beurzen & locaties persoonlijk ontmoeten:

Ons persoonlijk ontmoeten

Wij staan gedurende het jaar regelmatig op vakantiebeurzen. Daar kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten en vertellen we u graag meer over al onze mooie rondreisbestemmingen.

Marjan en Lisenka op beurs II Rondreis Op Maat Specialist

Hopelijk tot snel ziens!

We vieren dit jaar alweer ons 12,5 jarige jubileum! Samen met veel loyale klanten en vol energie houden we ons iedere dag bezig met alle mooie reismogelijkheden en routes door onze reisbestemmingen. Door het jaar heen staan we op diverse Vakantiebeurzen om u (weer) te ontmoeten. Met onze presentaties hopen wij zoveel mogelijk nieuwe reizigers te inspireren voor volgende rondreizen door onze mooie rondreisbestemmingen wereldwijd!

 

 

Verre Reizen Event in Den Haag : oktober 2023

Dit is een kleinschalige beurs voor liefhebbers van verre reizen.

Bezoek het Verre Reizen Event en kom persoonlijk kennismaken.

Waar? Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag – goed te bereiken met de auto en gratis parkeren bij de Fokker terminal;

Rondreisopmaat.nl = standnummer volgt later;

Wanneer? zaterdag en zondag  21 + 22 oktober 2023  – geopend van 10.00-17.00 uur

Presentaties: exacte informatie over tijden en zalen volgt later op deze plek;


De Vakantiebeurs in UtrechtMarjan op beurs Rondreis Op Maat Specialist

Op deze beurs vindt u een heel divers aanbod: van grote reisaanbieders tot kleinschalige reisspecialisten (zoals wij). Wij staan daarom dit jaar in een aparte paviljoen van de Vereniging van Kleinschalige Reisspecialsten en hebben daar ons eigen reistheater.

Waar? Jaarbeurs in Utrecht – goed te bereiken met het openbaar vervoer (op loopafstand van Utrecht Centraal Station) en er zijn verschillende parkeerterreinen/garages.

Wanneer? donderdag 11 t/m zondag 14 Januari 2023

Openingstijden Vakantiebeurs:

Donderdag/vrijdag/zondag: 9.30 – 17.30 uur

Zaterdag:                                   9.30 – 20.00 uur

Rondreisopmaat.nl = stand bij het VVKR-paviljoen in de Afrika/Azië-hal (hal 7) + bij de doorgang naar Midden-Amerika (hal 12)

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken met Marjan en Lisenka en/of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Bezoek onze presentaties: exacte informatie over tijden en theaters volgt later op deze plek;

Na iedere presentatie nodigen we de bezoekers uit voor een heerlijk glaasje Amarula = de smaak van Afrika!

Bekijk onze video: Vakantiebeurzen Rondreisopmaat & Amarula >

Speciale actie op ons VvKR-paviljoen: win een reischeque van € 500,- voor uw favoriete reisbestemming

Kom bij ons langs op de Vakantiebeurs en scan de QR-code en maak kans op een reischeque ter waarde van € 500,-, te besteden aan een rondreisopmaat naar uw favoriete reisbestemming!

De uitslag wordt aan het einde van de beurs bekendgemaakt en de winnaar wordt op dát moment persoonlijk gebeld…dus zorg dat u dan telefonisch bereikbaar bent!

Wij zijn niet (meer) op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam

In januari 2024 zullen wij niet meer aanwezig zijn op deze beurs in Amsterdam. We hopen u de week erna op de Vakantiebeurs in Utrecht te mogen begroeten.


Persoonlijke afspraak of presentatie bij grotere reisgezelschappen / groepsreizen

Heeft u serieuze plannen om met een groter gezelschap (vanaf ca. 10 personen) te gaan reizen, dan maken we graag een persoonlijke afspraak om bij u langs te komen op een door u te verzorgen locatie (bv. met de hele familie thuis). Dat kan handig zijn om zo ieders wensen scherp te krijgen. Zo kunnen we wat met elkaar filosoferen over de mogelijkheden, en zo gericht mogelijk een route-op-maat uitstippelen waar iedereen blij van wordt. Wanneer u zorgt voor de locatie, dan maken wij met alle plezier een afspraak.

Als uw interesse uitgaat naar een rondreis door Zuid-Afrika, dan is het wellicht leuk om ter voorbereiding (met elkaar of ieder apart) de onderstaande presentatie te bekijken. Tijdens de ca. 30 minuten durende presentatie komt u meer te weten over de verschillende mogelijkheden en kunnen we vervolgens de gezamenlijke wensen met elkaar bespreken.

Foto Presentatie Marjan VB2017  Bekijk onze presentatie over Zuid-Afrika (30 min)


Telefonische of online-afspraak (een persoonlijke afspraak)

Voorafgaand aan het uitwerken van een persoonlijk reisvoorstel vinden wij het belangrijk om de reiswensen goed in beeld te krijgen. Daarbij kunnen we dan direct al een stukje meedenken voor het uitstippelen van een optimale route en reisprogramma. Via telefonisch of online contact kunnen we persoonlijk de verschillende mogelijkheden of overwegingen bespreken.

Na het ontvangen van een persoonlijk reisvoorstel hebben we uiteraard contact over evt. aanpassingswensen en het fine-tunen van de laatste details van de reis voordat de boekingsaanvragen verstuurd worden. Soms is dat prettig om persoonlijk te doen, vooral bij uitgebreide rondreizen of veel reizigers. Onze ervaring is dat dit het meest geschikte moment is om persoonlijk een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak of te overleggen over de handigste aanpak kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-8224510. Voor Zuidelijk Afrika kan dat met onze landenspecialisten in Nederland, Marjan of Lisenka (telefonisch of persoonlijk op een moment dat het beide schikt). En vind u het leuk om een keer met onze (lokale) landenspecialist te spreken dan kunnen we desgewenst een online-afspraak inplannen rekening houdend met het tijdverschil.

Ons kantoor bevindt zich in Badhoevedorp, centraal gelegen, vlakbij Schiphol en Amsterdam (A4/A5/A9/A10).

Graag tot spreeks/ziens!

Marjan van der Herberg & Lisenka Sterkenburg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen