Ons persoonlijk ontmoeten

U kunt ons op verschillende beurzen & locaties persoonlijk ontmoeten:

Ons persoonlijk ontmoeten

Normaliter staan wij met Rondreisopmaat.nl gedurende het jaar regelmatig op vakantiebeurzen. Daar kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten en vertellen we u graag meer over mooie rondreisbestemmingen. Echter…dit jaar met corona is alles anders…veel beurzen zijn niet doorgegaan of nog onzeker. Maar hopelijk gaan de intercontinentale grenzen weer open en kunnen we elkaar weer ontmoeten op een van de vakantiebeurzen.

Bekijk onze video: Vakantiebeurzen Rondreisopmaat & Amarula >

De Vakantiebeurs in Utrecht

Laat u op een grensverleggende manier inspireren & informeren voor uw volgende vakantie en kom helemaal in de stemming door een wandeling langs de verschillende continenten en reisbestemmingen. Op deze beurs vindt u een zeer breed aanbod: van grote reisaanbieders tot echte reisspecialisten (zoals wij).

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar?

Jaarbeurs in Utrecht – goed te bereiken met het openbaar vervoer (op loopafstand van Utrecht Centraal Station) en er zijn verschillende parkeerterreinen/garages.

Wanneer? Nog niet bekend / informatie volgt later op deze plek

Onze presentaties: Exacte tijden en locaties nog niet bekend / informatie volgt later op deze plek

 

 


Verre Reizen Event in Den Haag

Dit is een kleinschalige beurs voor liefhebbers van verre reizen.

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar? Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag – goed te bereiken met de auto en gratis parkeren bij de Fokker terminal.

Wanneer? Normaliter in Mei en Oktober (nog onzeker of en wanneer deze in 2021 georganiseerd zal worden i.v.m. de Corona-crisis).

Onze presentaties: Indien de beurs doorgaat en wij hier deel aan nemen, volgt informatie later op deze plek


De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam

Deze beurs wil een omgeving scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Door middel van maatwerk kunt u alle facetten van een land leren kennen waar alleen echte specialisten u over kunnen vertellen.

Dit is een kleinschalige beurs voor liefhebbers van bijzondere reizen.

Bezoek onze stand en kom persoonlijk kennismaken of  bezoek onze dagelijkse presentatie als startpunt voor het uitstippelen van uw persoonlijke rondreisroute.

Waar?

De Beurs van Berlage in Amsterdam – goed te bereiken met het openbaar vervoer (op loopafstand van Amsterdam Centraal Station).

Wanneer?  Nog niet bekend of deze beurs doorgaat en of Rondreisopmaat.nl daar zal zijn.

Onze presentaties: Indien de beurs doorgaat en wij hier deel aan nemen, volgt informatie later op deze plek


Persoonlijke afspraak of presentatie bij grotere reisgezelschappen / groepsreizen

Heeft u serieuze plannen om met een groter gezelschap (vanaf ca. 10 personen) te gaan reizen, dan maken we graag een persoonlijke afspraak om bij u langs te komen op een door u te verzorgen locatie (bv. met de hele familie thuis). Dat kan handig zijn om zo ieders wensen scherp te krijgen. Zo kunnen we wat met elkaar filosoferen over de mogelijkheden, en zo gericht mogelijk een route-op-maat uitstippelen waar iedereen blij van wordt. Wanneer u zorgt voor de locatie, dan maken wij met alle plezier een afspraak.

Als uw interesse uitgaat naar een rondreis door Zuid-Afrika, dan is het wellicht leuk om ter voorbereiding (met elkaar of ieder apart) de onderstaande presentatie te bekijken. Tijdens de ca. 30 minuten durende presentatie komt u meer te weten over de verschillende mogelijkheden en kunnen we vervolgens de gezamenlijke wensen met elkaar bespreken. Foto Presentatie Marjan VB2017  Bekijk onze presentatie over Zuid-Afrika (30 min.


Telefonische of skype-afspraak (of indien mogelijk een persoonlijke afspraak)

Na het ontvangen van een persoonlijk reisvoorstel vinden sommige reizigers het prettig om elkaar nog een keer te spreken voor het fine-tunen van de laatste details van de reis voordat de boekingsaanvragen verstuurd worden. Onze ervaring is dat dit het meest geschikte moment is om persoonlijk een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak of te overleggen over de handigste aanpak kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-8224510. Voor Zuidelijk Afrika kan dat met onze landenspecialisten in Nederland, Marjan of Lisenka (telefonisch of persoonlijk op een moment dat het beide schikt). En vind u het leuk om een keer met onze lokale landenspecialist te spreken dan kunnen we desgewenst een skype-afspraak plannen rekening houdend met het tijdverschil.

Ons kantoor bevindt zich in Badhoevedorp, centraal gelegen, vlakbij Schiphol en Amsterdam (A4/A5/A9/A10).

Graag tot spreeks/ziens!

Marjan van der Herberg & Lisenka Sterkenburg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen