X

Steeds meer rondreislanden wereldwijd

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij helpen u graag voor een rondreisopmaat door steeds meer landen wereldwijd!

Wij bestaan vanaf 2010 en zijn gestart als Zuidelijk Afrika-specialist met rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.

We kregen steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren. Zo zijn wij doorgegroeid tot een rondreizen-specialist wereldwijd. Op basis van de wensen-inventarisatie van onze reizigers hebben wij land-voor-land ons reisaanbod uitgebreid om ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Dat doen wij op basis van Co-Creatie met échte reisexperts en landenspecialisten (in Nederland én op de bestemmingen). Zo kunnen we talloze mooie nieuwe rondreizen-op-maat samenstellen.

In Midden/Zuid-Amerika bieden we Suriname en Costa Rica  en Mexico (al dan niet in combinatie met Guatemala en Belize).

In Afrika bieden we naast Zuidelijk Afrika ook safari-landen in Oost-Afrika: Tanzania & Zanzibar en Kenia en (verlengings)rondreizen in Uganda.

In Azië bieden we  Sri Lanka, Indonesië, Maleisië/Borneo, Thailand en Vietnam (al dan niet in combinatie met Cambodja of Laos).

Wij kennen deze landen vanuit onze eigen reiservaring en hebben de highlights en combinatie-mogelijkheden zelf “beproefd”.  Op basis daarvan hebben we per land of streek voor jullie uitgebalanceerde inspiratieroutes uitgewerkt die een mooie basis kunnen vormen voor jullie volgende persoonlijke rondreisopmaat.

Aanbod van steeds meer verre rondreis-landen

Binnen Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland organiseren wij in Co-Creatie met de reisspecialisten van onze Co-Creatie samenwerkingspartner Style in Travel mooie rondreizen op maat met een huurauto of een camper. Zelf hebben wij ook rondgereisd door deze landen en ervaring met de verschillende vervoersmogelijkheden.

Voor diverse landen in Zuid-Amerika kunnen wij op verzoek rondreizen-op-maat aanbieden met goede partners, o.a. door Colombia, Ecuador & de Galapagos eilanden, Peru, Argentinië en Chili.

Ook voor andere landen kunnen wij vaak helpen. Als wij een bepaald reisland (nog) niet zelf aanbieden, kunnen wij ons grote netwerk inschakelen en eventueel verwijzen door naar een reiscollega/reisorganisatie die rondreisspecialist is op díe bestemming – Neem contact met ons op als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Rondreizen dichterbij huis: Fly-drives Europa

Tijdens de Corona-crisis werden verre landen ‘op oranje gezet’. We zijn toen gestart met een Co-Creatie-samenwerking met Style in Travel. We hebben daarmee onze gezamenlijke rondreis-expertise gebundeld voor landen binnen Europa:

Bekijk ons aanbod in Europa of kies direct voor Italië , Spanje, Portugal incl. Madeira & de Azoren

Door deze samenwerking kunnen wij op aanvraag ook fly-drive-rondreizen aanbieden naar andere landen in (groot) Europa, zoals:

Cyprus, Albanië, Jordanië en Marokko

Samen met Lisenka en alle betrokken (lokale) landenspecialisten helpen we graag met de realisatie van jullie volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Bij voorbaat dank voor het vertrouwen en de loyaliteit aan onze organisatie.

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl