Andere landen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij groeien en kunnen u helpen voor een rondreis door steeds meer landen!

Na het jarenlang aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, kregen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren. Op basis hiervan hebben wij een toekomstvisie ontwikkeld, waarbij wij ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk willen bedienen door  hen, op basis van Co-Creatie met lokale landenspecialisten, mooie nieuwe rondreizen-op-maat te laten samenstellen.

Hieruit is onze bestemming Suriname voortgekomen (2018) en sinds  voorjaar 2019 geldt deze co-creatieve werkwijze ook succesvol voor Costa Rica

Binnenkort nieuw: Mexico en Indonesië!                            

Op dit moment zijn wij achter de schermen bezig voorbereidingen te treffen voor Mexico (eventueel in combinatie met Guatemala en/of Belize) en het prachtige rondreisland Indonesië.

We hebben hier zelf al uitgebreid rondgereisd om de highlights en combinatie-mogelijkheden te “beproeven” en hebben in de tussentijd ook al succesvol een aantal pilot-rondreizen voor reizigers georganiseerd (waaronder een huwelijksreis!). Mexico en Indonesië zullen voor het einde van 2019 op de website toegevoegd worden inclusief diverse inspiratieroutes zoals u van ons gewend bent.

 

We gaan na Mexico en Indonesië stap voor stap uitbreiden met volgende rondreislanden, ook op basis van onze peiling onder trouwe reizigers en hun toekomstige reiswensen.

We zijn voor de volgende landen al serieus in gesprek met potentiële lokale partners :

  • Kenya en Tanzania / Zanzibar
  • Indonesië, Sri Lanka en in de toekomst mogelijk ook Vietnam / Thailand / Cambodja
  • Australië

Dus, vraag het ons gerust als u een rondreisopmaat wilt gaan maken naar deze landen, want wellicht kunnen we u nu al helpen. En u helpt ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van een potentiële nieuwe samenwerkingspartner!

Als wij u (nog) niet zelf kunnen helpen verwijzen we u graag door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons en onze organisatie. Samen met Ping en Lisenka en onze lokale landenspecialisten heb ik graag contact met u in de aanloop naar een volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl