Andere landen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij helpen u graag voor een rondreisopmaat door steeds meer landen wereldwijd!

Na het jarenlang succesvol opereren als Zuidelijk Afrika-specialist en het realiseren van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, kregen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren.

Op basis van een wensen-inventarisatie hebben wij land-voor-land ons reisaanbod uitgebreid om ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Dat doen wij op basis van Co-Creatie met échte reisexperts en landenspecialisten (in Nederland én op de bestemmingen). Zo kunnen we talloze mooie nieuwe rondreizen-op-maat samenstellen.

In Midden/Zuid-Amerika volgde na Suriname en Costa Rica  de kleurrijke rondreisbestemming Mexico (al dan niet in combinatie met Guatemala en Belize).

In Afrika hebben wij de safari-landen Tanzania en Kenia toegevoegd aan ons aanbod; ook bieden wij 2 (verlengings)rondreizen naar Uganda.

In Azië volgde na Sri Lanka, Indonesië, Maleisië/Borneo, Thailand en Vietnam(evt. in combinatie met Cambodja of Laos).

Wij kennen deze landen vanuit onze eigen reiservaring en hebben de highlights en combinatie-mogelijkheden zelf “beproefd”.  Op basis daarvan hebben we per land of streek voor jullie uitgebalanceerde inspiratieroutes uitgewerkt die een mooie basis kunnen vormen voor jullie volgende persoonlijke rondreisopmaat.

 

Rondreizen in je eigen (huur)auto dichterbij huis in Europa – Autorondreizen & Fly-drives

Door de Corona-crisis werden verre reizen ‘op oranje gezet’ en we hebben toen snel onze rondreisexpertise gebundeld : we zijn een samenwerking aangegaan met een nieuwe co-creatie-partner (Style in Travel) met échte landenspecialisten voor verschillende landen binnen Europa.

Bekijk ons totale aanbod in Europa of kies direct voor Italië , Spanje, Portugal (incl. Madeira en Azoren) en andere Europese landen.

We presenteren vele mogelijkheden (met vanaf-prijsindicatie) maar ook hebben we een aantal populaire inspiratieroutes samengesteld langs unieke highlights.

Door de samenwerking met onze Europa-partner kunnen wij op aanvraag ook rondreizen aanbieden naar andere landen in (groot) Europa, waaronder:

Zwitserland, Frankrijk, Albanië, Cyprys, Marokko en Jordanië. 

 

Op aanvraag: andere verre rondreis-landen (die wij zelf kennen en waar wij zelf hebben rondgereisd)

Binnen Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland organiseren wij met een goede samenwerkingspartner mooie rondreizen op maat met een huurauto of een camper.

Voor diverse landen in Zuid-Amerika bieden wij op verzoek rondreizen-op-maat aan met goede partners, o.a. Colombia.. Ecuador & de Galapagos eilanden, Peru, Argentinië en Chili.

Wellicht kunt u ons ‘als pilot’ helpen met uw ervaringen en tips bij de ontwikkeling van nieuwe inspiratieroutes, zodat wij die over niet al te lange tijd op onze website kunnen presenteren.

Als wij u voor een bepaald reisland (nog) niet zelf kunnen helpen, kunnen wij u mogelijk toch helpen door het inschakelen van ons grote netwerk. In dat geval verwijzen we u door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons (en loyaliteit aan) onze organisatie. Samen met Lisenka en alle verschillende (lokale) landenspecialisten helpen we graag met de realisatie van jullie volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl