Andere landen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij helpen u graag voor een rondreisopmaat door steeds meer landen wereldwijd!

Na het jarenlang succesvol aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, kregen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren. Op basis van een wensen-inventarisatie hebben wij land-voor-land ons reisaanbod uitgebreid om ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk bedienen. Dat doen wij op basis van Co-Creatie met échte reisexperts en landenspecialisten (in Nederland of op de bestemmingen). Zo kunnen we talloze mooie nieuwe rondreizen-op-maat samenstellen.

In Midden/Zuid-Amerika volgde na Suriname en Costa Rica  de kleurrijke rondreisbestemming Mexico (al dan niet in combinatie met Guatemala en Belize).

In Afrika hebben wij de safari-landen Tanzania en Kenia toegevoegd aan ons aanbod.

En in Azië volgde na Indonesië ook Sri Lanka, Maleisië, Thailand en Vietnam.

Wij kennen deze landen vanuit onze eigen reiservaring en hebben de highlights en combinatie-mogelijkheden zelf “beproefd”.  Op basis daarvan hebben we per land of streek voor jullie uitgebalanceerde inspiratieroutes uitgewerkt die een mooie basis kunnen vormen voor jullie volgende persoonlijke rondreisopmaat.

 

Nu ook: Rondreizen in je eigen (huur)auto dichterbij huis in Europa – Autorondreizen & Fly-drives

Door de Corona-crisis werden verre reizen ‘op oranje gezet’ en we hebben toen snel onze rondreisexpertise gebundeld : we zijn een samenwerking aangegaan met een nieuwe co-creatie-partner (Style in Travel) met échte landenspecialisten voor de verschillende landen binnen Europa. Daarmee kunnen we nu een prachtig aanbod op Europa bieden.

Bekijk ons nieuwe aanbod in Europa of kies direct voor Italië of Spanje en andere Europese landen.

We presenteren vele mogelijkheden (met vanaf-prijsindicatie) maar ook hebben we een aantal populaire inspiratieroutes samengesteld langs unieke highlights.

Door de samenwerking met onze Europa-partner kunnen wij op aanvraag ook rondreizen aanbieden naar:

Oostenrijk – Engeland, – Schotland – Noord-Ierland – Ierland – IJsland – Estland – Letland – Litouwen – Albanië – Marokko – Israël – Jordanië

 

Nog meer verre rondreis-landen (op aanvraag)

Op dit moment onderzoeken wij de verdere mogelijkheden naar andere mooie rondreislanden, dus vraag het ons gerust als u bepaalde rondreiswensen heeft. Wellicht kunnen we daar al helpen een mooie rondreis op maat door samen te stellen en helpt u ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van onze potentiële nieuwe samenwerkingspartner(s)!

Voor de landen Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland hebben wij een goede samenwerkingspartner met wie wij inmiddels al een aantal hele mooie reisroutes hebben uitgestippeld.

Voor de landen Argentinië en Chili (en andere landen in Zuid-Amerika) hebben wij goede partners gevonden, met wie wij toekomstige reizen gaan ontwikkelen.

Wellicht kunt u ons ‘als pilot’ helpen met uw ervaringen en tips om onze inspiratieroutes nóg leuker te maken, zodat wij die over niet al te lange tijd op onze website kunnen presenteren.

Als wij u voor een bepaald reisland (nog) niet zelf kunnen helpen, kunnen wij u mogelijk toch helpen door het inschakelen van ons grote netwerk. In dat geval verwijzen we u door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons (en loyaliteit aan) onze organisatie. Samen met Lisenka en alle verschillende (lokale) landenspecialisten helpen we graag met de realisatie van jullie volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl