X

Hoe wij werken : Rondreisadvies & Co-Creatie

 • Ons advies gewenst?
 • Contact >
 • Samen uw rondreis ontwerpen

Wat kunt u van ons verwachten:

Rondreisopmaat team

 • Kennismakingsgesprek ter oriëntatie
 • Grote schat aan ervaring en kennis in de landen die wij aanbieden
 • Oneindige kennis over én reiservaring in meer dan 80 (verre) reislanden
 • Samen gemiddeld 35 jaar reisbranche-ervaring met het samenstellen van rondreizen
 • Per bestemming échte landenspecialisten en hun expertise graag met u delen

Hoe komt uw reis tot stand / stapsgewijze co-creatie:

 • Persoonlijk reisconsult & inventariseren van uw persoonlijke wensen
 • Advies en hulp bij het kiezen van de reisbestemming die bij u past
 • Zoeken, puzzelen en uitstippelen van uw persoonlijke route
 • Advies t.a.v. (zelf) te boeken vliegtickets
 • Uitgebalanceerd dag-tot-dag-programma voor uw rondreis
 • Inkleuring met sfeervolle accommodaties en het vervoer (o.b.v. aangegeven budget)
 • Suggesties voor leuke activiteiten passend bij uw wensen, route en gezelschap
 • Uitgebreid reis- en prijs-voorstel
 • Eventuele aanpassingen en fine-tuning op maat zodat de reis helemaal naar uw wens is
 • Controleren van beschikbaarheid en het reserveren van alle reisonderdelen
 • Reisvoorbereiding met hulp en advies en belangrijke reisinformatie
 • Reisbescheiden zoals vouchers en informatie voor onderweg
 • Meet & Greet bij aankomst op uw bestemming
 • 24/7 lokaal vangnet – just in case
 • Een onvergetelijke ervaring!

Rondreisadvies & stap voor stap Co-Creatie persoonlijke rondreis

(*ter waarde van € 150,- / niet standaard berekend)

ONS ADVIES & EXPERTISE IS WAARDEVOL OM HET MAXIMALE TE HALEN UIT UW RONDREIS!

Wij geven graag al onze tijd, aandacht, kennis en expertise aan reizigers die aangeven dat zijn hun reis in co-creatie met ons willen gaan realiseren.

Omdat maatwerk en co-creatie arbeidsintensief is en we de continuïteit en belasting van onze specialistische medewerkers belangrijk vinden, werken we het liefst zonder kosten, maar liever niet ‘geheel vrijblijvend’. Op onze website kunt u zelf alvast (indicatie)prijzen vergelijken/inschatten of leuke ideëen opdoen. En na uw aanvraag doen wij dan ons uiterste best om de reis helemaal naar uw wens te maken; we vinden het daarbij dan altijd fijn om te weten dat u de reis ook daadwerkelijk wilt gaan maken, mits de de reis natuurlijk aan uw verwachtingen voldoet.

* Bent u nog echt aan het oriënteren en weet u nog niet zeker of u de reis wilt gaan maken? Of wilt u uw reis graag zelf boeken maar uw ideëen, route of invulling graag bij ons toetsen? Dan voelt u zich wellicht fijner/vrijer met een andere mogelijkheid; in dat geval kunnen we afspreken dat een bijdrage wordt betaald voor onze tijd en expertise voor de bovenstaande handelingen van maximaal € 150,-.

Om misverstanden te voorkomen: we berekenen dit niet automatisch. Maar omdat reizigers onze adviezen vaak als ‘onbetaalbaar’ omschrijven, vinden velen het een goede investering als ze bv. eerst nog willen nagaan of zo’n waardevolle persoonlijke reis haalbaar voor hen is.

Als we de bijdrage afspreken en u besluit de voorgestelde rondreis bij ons te boeken dan beschouwen we uw bijdrage vanzelfsprekend als 1e aanbetaling voor de reis. Als de reis toch niet doorgaat óf jullie willen toch liever iets (anders/zelf) boeken, dan stellen we de bijdrage op prijs voor onze tijd, het advies én de inspanningen van ons en onze collega’s in het buitenland. We rekenen dan op jullie begrip hiervoor.

——-

Neem contact met ons op voor een 1e kennismakingsgesprek ter oriëntatie (gratis) voor jullie volgende mooie en persoonlijke rondreisopmaat!

Hebben jullie de wensen al op een rij gezet en serieuse plannen om de reis te gaan realiseren naar een bepaalde bestemming, zet dan NU de 1e stap door het aanvragen van een reisvoorstel en dan horen jullie snel van ons!

‘The most challenging step of any journey…is the first!’

Rondreisopmaat.nl = Co-Creatie!

Onze naam geeft heel goed weer hoe wij graag werken: samen met u én onze reis- en landenspecialisten hier in Nederland én op onze bestemmingen.

Door de optelsom van onze kennis, ervaringen en expertise helpen wij tot het mooiste resultaat voor uw rondreis te komen. En daarmee het maximale te halen uit uw rondreis, qua ervaringen en belevingen én diversiteit!

Neem contact met ons op voor een mooie rondreisopmaat, want Marjan en Lisenka (rechts en links op de foto) ontwerpen en realiseren samen met u een bijzondere en persoonlijke route door uw gewenste rondreisland(en)!

Lees hieronder wat we voor je kunnen doen en zet de 1e stap naar een onvergetelijke reiservaring door het aanvragen van een reisvoorstel.

‘The most challenging step of any journey…is the first!’


Hoe wij werken : wij denken met u mee én ontzorgen!

Bij Rondreisopmaat.nl creëren wij samen met u en onze landenspecialisten de reis die uw zoekt en wordt uw individuele rondreis helemaal op maat samengesteld.

Veel mensen oriënteren zich uitgebreid op hun volgende reis, terwijl anderen dit graag helemaal uit handen geven. In beide gevallen proberen wij uw wensen goed in beeld te krijgen, zodat wij de reis op uw eigen wijze en in uw gewenste reistempo kunt realiseren. Met de keuze voor veel verschillende highlights of juist door een bepaalde focus aan te brengen in de reis. Omdat wij echt 100% op maat werken doen wij uiteraard suggesties, maar bepaalt u altijd zelf de ‘ingrediënten’. En met onze landenspecialisten wordt uw reis écht op maat, want zij kennen de bestemming en leuke overnachtingslocaties als geen ander. U creëert samen met ons uw ideale rondreis.

Op veel van onze bestemmingen bieden wij individuele rondreizen per (huur)auto in combinatie met sfeervolle en goed geprijsde accommodaties met verrassende activiteiten. In sommige andere landen kunt u minder relaxed zelf rijden en maakt juist de mix van verschillend vervoer uw reis bijzonder.

U krijgt bij ons de maximale flexibiliteit om uw reis in te vullen zoals u dat zelf wilt. Helemaal afgestemd op uw reisgezelschap, de leeftijd van uw eventueel meereizende kinderen en de interesses van alle reizigers. En bij speciale gelegenheden (huwelijksreis, jubilea/x-jarig huwelijk) kunnen we bijzondere activiteiten of momenten toevoegen om onvergetelijke herinneringen te creëren.

 


Direct een reisvoorstel aanvragen

U kunt via Contact of het Reisvoorstel-formulier uw globale of juist hele specifieke wensen aan ons sturen, waarna wij desgewenst nader contact met u opnemen voor het verder bespreken van de mogelijkheden.

Oriëntatie & Inspiratie

Bekijk per bestemming de verschillende inspiratieroutes en de vele highlights en eventueel leuke activiteiten die u kunt combineren. Lees de klantervaringen en vele persoonlijke reisverslagen van reizigers die u voorgingen ter inspiratie voor uw eigen reis en geef dan gericht uw wensen aan ons door.

Ook kunt u ons persoonlijk ontmoeten tijdens een persoonlijke presentatie op één van de vakantiebeurzen in Utrecht of Den Haag. Marjan geeft daar informatieve presentaties over de verschillende rondreismogelijkheden wereldwijd.

Bel ons persoonlijk op 020-8224510 of maak een bel-afspraak

Bel ons of maak een bel-afspraak als u met ons van gedachten wilt wisselen of ‘sparren’ over (on)mogelijkheden. Wij kunnen dan uw eerste vragen beantwoorden en u al een beetje richting geven bij uw oriëntatie op een mooie rondreisopmaat!


Persoonlijke route & Reisvoorstel

Zodra wij uw wensen ontvangen hebben begint ‘ons creatieve proces’. Soms nemen we nog contact op voor wat aanvullende vragen voor de verdere inkleuring van uw rondreisroute. Daarna gaan we in samenspraak met onze (lokale) landenspecialisten zo gericht mogelijk aan de slag voor een mooi reis- en prijsvoorstel.

Na uw verdieping in het reisvoorstel kunt u samen met ons & onze landenspecialisten de reis verder fine-tunen, totdat deze helemaal naar wens is.

Boeking & Betaling

Na uw boekingsopdracht en het versturen van de boekingsaanvragen sturen we uw bevestigde boeking of houden contact over eventuele alternatieve locaties indien de beschikbaarheid een rol speelt. Daarna maken we uw reis rond en ontvangt u de bevestiging/factuur. U voldoet de aanbetaling (25% van de reissom) en het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 6 weken voor uw reisdatum.

Lokale valuta

Omdat u bij onze bestemmingen profiteert van lokale inkoopprijzen, ontvangt u voor een deel van onze verre bestemmingen een prijsopgave in de lokale valuta (bv. Zuid-Afrikaanse Randen/ZAR, Namibische dollars/NAD of Dollars/USD).  Voor de omrekening naar euro’s maken wij steeds gebruik van actuele dagkoersen op het moment van een betaling. Dit is voor u belangrijk om te weten, want de dagkoersen kunnen variëren tussen het moment van aanbetalen en de restantbetaling 6 weken voor vertrek; vaak profiteren uitgekiende reizigers zo van koersschommelingen door op eigen verzoek hun restantbetaling al eerder te voldoen.


Reisvoorbereiding & Reisbescheiden

In de aanloop naar uw reis ontvangt u van ons praktische voorbereidingsinformatie en nuttige tips. En natuurlijk kunt u in de tussentijd tot uw reis altijd vragen aan ons stellen.

Korter voor uw vertrek (uiterlijk 1 week van tevoren) ontvangt u van ons de (digitale) reisbescheiden voor uw geboekte rondreis ter plaatse, gecheckt op de laatste actuele details.

Op reis & ter plaatse

Bij aankomst op uw bestemming kunnen wij op veel van onze verre bestemmingen een persoonlijke Meet & Greet regelen om u na aankomst in uw reisland te verwelkomen.

Als u met een late vlucht aankomt adviseren wij een transfer om u naar uw eerste locatie te brengen.

Op al onze reisbestemmingen kunt u tijdens uw rondreis  in geval van nood of gewenste hulp of advies terugvallen op onze landenspecialisten c.q. lokale reisexperts ter plaatse. Zij hebben meegeholpen bij de realisatie van uw reis en kennen uw exacte reisprogramma en route. U kunt hen bereiken als eerste contact tijdens uw reis, want zij zijn relatief dichtbij om, indien gewenst, heel snel het lokale netwerk voor u in te schakelen.

Evaluatie na terugkomst

Na uw reis zijn wij uiteraard heel benieuwd naar uw ervaringen, want dat vinden wij het allerbelangrijkste…dat u heeft genoten…want mooie herinneringen zijn onbetaalbaar!

Wij horen heel graag wat uw hoogtepunten waren en wellicht of u nog tips of verbeteringssuggesties voor ons heeft. Wij kunnen die informatie dan weer gebruiken in ons advies aan volgende reizigers. En hopelijk vindt u het dan ook leuk om een persoonlijk reisverslagje over uw ervaringen met ons te delen. Hiermee kunnen wij weer volgende reizigers inspireren.

En zo is de rondreis dan helemaal rond!