Italië

Ontdek Europa met een mooie route op maat

Inspiratieroutes langs Highlights Met eigen auto of met vlucht & huurauto
Mix & Match-locatie-combinaties in één vakantie Authentieke accommodaties

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Bella Italia via Rondreisopmaat – rondreizen in je eigen (huur)auto

Hoewel de Corona-crisis nog niet voorbij is, zijn we weer gaan beseffen hoe fijn het is om de mooie landen en streken in Europa te ontdekken. En italië is dan natuurlijk een vakantieland bij uitstek. Daarom bieden we nu verschillende inspiratieroutes & reisideëen voor autorondreizen en fly-drives in Italië. Met bv. verblijf in authentieke agriturismo’s. En natuurlijk zijn al onze inspiratieroutes en reisvoorbeelden in co-creatie te fine-tunen en op maat te maken.
Naar inspiratieroutes Italië >

Mix & Match-combinatie-vakantie met een route op maat

Wat is er leuker dan verschillende ‘kleine vakanties’ in één vakantie te combineren. Met je eigen auto vertrekken vanuit huis of vliegen naar Italië en daar verschillende streken of plaatsen met elkaar combineren. Bv. via de Italiaanse meren en Cinque Terre naar Toscane? En met verschillende stops op de heenweg in Zwitserland en op de terugweg in Frankrijk.

Bekijk de vele reismogelijkheden > 

Co-creatie met Rondreisopmaat & Italië-landenspecialist

We beginnen bij het inventariseren van uw wensen. Door die te combineren van de kennis en expertise van onze Italië-specialisten ontwerpen we zo ‘in CoCreatie’ uw rondreisopmaat. Passend binnen uw beschikbare tijd, rekening houdend met het seizoen en met passende afstanden en reistempo. Wij proberen altijd met u mee te denken zodat u een onvergetelijke reiservaring zult hebben.

Onze landenspecialisten >