Onze landenspecialisten

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Creëer uw rondreis met een landenspecialist die uw bestemming echt kent!

Wij werken met een team van landenspecialisten, die in co-creatie met u alle reiswensen kunnen invullen dankzij hun uitgebreide kennis van uw reisbestemming. Dit omdat uw reis helemaal perfect moet zijn!

Wij helpen u graag met het samenstellen van een unieke reis, geheel ingericht naar uw idee, waarin alle wensen en verwachtingen samenkomen. Vertel ons wat u zoekt, waar uw interesses liggen, wat u absoluut wilt zien of doen, en dan zoeken wij de reisonderdelen die daarbij passen. Dit vertalen we graag naar een mooie reisroute in een passend tempo. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke reis samen te stellen.

Lisenka Sterkenburg, Marjan van der Herberg en Ping te Riele

Internet & Persoonlijk contact

Hoewel heel veel reizigers het tegenwoordig prettig vinden om online te zoeken & te boeken, blijkt dat het bij het samenstellen van een ‘once in a life-time reis’ naar een verre bestemming toch vaak heel fijn is om persoonlijk contact te hebben. Dit om zo goed mogelijk uw ideeën en wensen te begrijpen en de goede vervolgvragen te kunnen stellen. Op deze manier kunnen we zo gericht mogelijk voor u aan de slag gaan.

Marjan van der Herberg – eigenaresse & rondreis-specialist wereldwijd

Marjan is de initiator en eigenaresse van Rondreisopmaat.nl. Zij heeft meer dan 70 landen in de wereld bezocht en is daarmee een wereldwijde rondreis-specialist geworden. Ze ontwerpt al jaren de mooiste rondreizen door Zuidelijk Afrika en andere landen, samen met reizigers. Zij kent vrijwel alle uithoeken van deze bijzondere landen en kan desgewenst de meest creatieve combinaties voor u maken. De opbouw van uw uitgebalanceerde reis is haar specialiteit. Lees meer over Marjan, haar achtergrond en de andere bestemmingen die wij (in de toekomst) in co-creatie willen gaan aanbieden.

Zuid-Afrika vind ik absoluut één van de allermooiste rondreislanden op de wereld en het is dan ook niet toevallig dat ik deze ‘wereld in één land’ als primeur heb gekozen toen ik met Rondreisopmaat.nl begon. Als ik in Zuid-Afrika ben geeft mij dat, mede vanwege de hartelijkheid van de mensen, altijd een bijzonder gevoel. Ik houd van Ubuntu en de sundowners. En zoals men dat zo mooi kan zeggen: you can leave South Africa, but it will never leave you… Ik ben altijd blij om er weer te zijn! Zo puur als Namibië vind je het bijna nergens…de zonsopkomst en de rode gloed over de duinen van de Namib Desert is adembenemend mooi. In Botswana vind je nog echte wildernis, luxe lodges en ‘wildlife’ in de ware betekenis van het woord! In Suriname voelt alles exotisch, maar tegelijk heel vertrouwd. En… zoveel groen heb ik nog nooit bij elkaar gezien!


 

Persoonlijke tip van Marjan: De prachtige landschappen en kustwegen van het Kaapse schiereiland, de Hottentotbergen bij False Bay en in de Wijnlanden, vooral in het schitterende namiddaglicht… Daar word ik gelukkig van!


Ping te Riele – rondreis-specialist voor Zuid-Afrika (in Nederland)

Ping is geboren als half Zuid-Afrikaanse, dus heeft al sinds haar jeugd een bijzondere band met Zuid-Afrika. Zij werkt als maatwerkspecialiste voor Zuid-Afrika. Voordat ze bij ons kwam werken, heeft zij ruime ervaring opgedaan in de reis- en hospitality-industrie. Ze is een enthousiaste ambassadeur voor Zuid-Afrika. Tijdens haar laatste trip reisde zij met haar man en jonge kinderen door Zuid-Afrika. Ping weet dus alles te vertellen over grote en kleine avonturen voor een fantastische reiservaring met een gezin. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij heeft inmiddels al heel veel mooie rondreizen door Zuid-Afrika samengesteld.

Persoonlijke tip van Ping:

Reizen met kleine kinderen door Zuid-Afrika is heel goed te doen. Ga vooral op safari op zoek naar de Big 5!  Bij sommige private game reserves mogen kinderen onder de 6 jaar ook mee op game drive. De tracker gaat op zoek naar sporen van o.a. leeuwen en luipaarden. Hoe spannend als je deze dieren vervolgens tegenkomt! Mijn 6-jarige zoon gaf de ranger (van bijna 2 meter groot!) een enorme knuffel. Zo dankbaar was hij… 


Lisenka Sterkenburg – rondreis-specialist voor Namibië en Botswana (in Nederland)

Lisenka heeft jarenlange ervaring met de verkoop van rondreizen wereldwijd. De laatste jaren heeft ze zich helemaal gespecialiseerd in rondreizen door Namibië en Botswana. Zij reisde hier al vele kilometers, ook samen met haar man en tienerdochters. Ze heeft de meeste routes beproefd en kent heel veel locaties vanuit eigen ervaring. Zij kan u helpen bij het uitstippelen van uitgekiende routes om deze mooie bestemmingen te ontdekken of om beide landen op een gevarieerde manier met elkaar te combineren.

Persoonlijke tip van Lisenka:

Wanneer je aan Namibië denkt, komen al gauw de beelden van uitgestrekte landschappen, prachtige rode zandduinen en de grote aantallen wilde dieren van Etosha National Park in gedachten. En dat is natuurlijk niet voor niets! Wat is het toch een uitgestrekt en puur land! Botswana is een veel groener land en biedt wildlife ‘pur sang’. Voorbeeld is de unieke Okavango Delta met veel roofdieren en grote kuddes olifanten die bij de rivieren hun dorst komen lessen. Namibië en Botswana betekenen voor mij ook een kennismaking met onbekende culturen en een ongelooflijk gastvrije bevolking! Maak daarom tijdens uw rondreis kennis met de Namibiërs; wandel met de San/Bushmen, maak een uitstapje naar een Himba village, breng een bezoek aan een lokaal schooltje of maak een begeleide fietstour door een township. Leer op deze manier de bevolking een beetje beter kennen, het zal de reis zeker een speciaal tintje geven!


Roos – onze lokale rondreis-specialist in Suriname

Roos is onze landenspecialist in Suriname. Na twee fantastische vakanties in Suriname is zij in 2015 naar Suriname verhuisd om er te gaan wonen en werken. Vanaf het begin voelde ze zich hier namelijk echt thuis. Roos heeft natuurlijk veel gezien en gedaan in dit prachtige land. Dat komt natuurlijk goed van pas als landenspecialist en ze vindt het leuk haar ervaringen met u te delen. De prachtige natuur met overweldigende jungle en eindeloze rivieren met stroomversnellingen, zingende vogels, het buitenleven, de vriendelijkheid van de mensen en het heerlijke eten. Dit alles maakt Suriname het paradijs op aarde voor Roos.

Persoonlijk bericht van Roos:

Ik help u graag met het samenstellen van een unieke reis, geheel ingericht naar uw idee, waarin al uw wensen en verwachtingen samenkomen. Vertel me wat u zoekt, waar de interesses liggen, wat u absoluut wilt zien. Dan zoek ik graag de reisonderdelen die daarbij passen. Ik kijk ernaar uit om, samen met u, een onvergetelijke reis samen te stellen.


Maureen – onze lokale rondreis-specialist in Costa Rica

Maureen is onze landenspecialist in Costa Rica. Zij heeft een aantal jaar geleden stage gelopen in Costa Rica en heeft ze dit prachtige land leren kennen. In 2017 is zij naar Costa Rica verhuisd om te wonen en te werken. Maureen heeft veel gereisd in Costa Rica en veel gezien en gedaan, dat komt natuurlijk goed van pas als landenspecialist en wil ze graag de passie die ze heeft voor het land met u te delen. Costa Rica heeft alles te bieden, van de vulkanen naar de stranden, de regenwouden naar de wildlife die er te zien is en de Tico cultuur. Dit alles is de ´Pura Vida´ (het pure leven) voor Maureen.

Persoonlijk bericht van Maureen:

Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we samen een reis samenstellen waardoor u een memorabele reis zult beleven. Met uw ideëen en interesses ga ik op zoek naar de reisonderdelen die daarbij passen. Ik kijk ernaar uit om de passie die ik voor dit land heb met u te delen en zo samen met u een prachtige reis samen te stellen! Bekijk hier alle mogelijkheden in Costa Rica!

 


Co-Creatie tussen reizigers, Rondreisopmaat en landenspecialisten ter plaatse 

Bij Rondreisopmaat.nl kleurt u uw rondreis helemaal in, samen met Marjan (all-round specialist), Ping (Zuid-Afrika specialist) en Lisenka Sterkenburg (Namibië- en Botswana specialist) in Nederland. En wij doen dit weer in co-creatie met onze Nederlandse landenspecialisten ter plaatse. Of u communiceert deels zelfs rechtstreeks met onze lokale landenspecialist, zoals met Roos in Suriname. In Nederland heeft u op een eenvoudige en persoonlijke wijze direct contact via de mail of telefoon met Marjan en Ping en Lisenka. Of als het bv. voor Suriname meer inhoudelijk wordt, rechtstreeks met Roos in Paramaribo. U communiceert gewoon in het Nederlands, dus dat is wel zo gemakkelijk. Nadat uw hele rondreis is samengesteld en ‘direct bij de bron’ is ingekocht, zal de uiteindelijke boeking plaatsvinden bij Rondreisopmaat.nl in Nederland. Ook de betaling van uw rondreis doet u dus gewoon in Nederland, waarbij we uw reissom in een lokale valuta o.b.v. de actuele koers omrekenen naar euro’s. Zo wordt uw rondreis echt op maat, want samen kennen wij het land en de reismogelijkheden als geen ander. Wij hebben al heel veel zelf gereisd en mooie rondreizen-op-maat voor Nederlandse reizigers samengesteld en weten dus heel goed wat u belangrijk vindt. Kijk voor de aardigheid maar eens bij de vele reisverslagen van onze klanten. Samen zullen wij u persoonlijke en verrassende tips geven en adviseren wij u graag over routes, afstanden per dag, verschillende accommodaties en leuke activiteiten. Maar ook over hoe u volop van dit mooie land kunt genieten zonder alleen maar onderweg te zijn.

Ook dichtbij ter plaatse tijdens uw rondreis:

Naast uw reisbeschrijving, die samen met onze lokale landenspecialisten wordt verzorgd, kunt u ook tijdens uw reis op hen terugvallen.  Bijvoorbeeld als u gedurende uw reis nog extra informatie, hulp of advies wenst.  Zij weten waar u reist en zijn dichtbij om ons netwerk in te schakelen als er nog iets geregeld moet worden.