X

Portugal

Ontdek Europa met een mooie route op maat

Inspiratieroutes langs Highlights Fly-drive met vlucht & huurauto
Mix & Match-locatie-combinaties in één vakantie Authentieke accommodaties

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Prachtig Portugal via Rondreisopmaat in/na Corona-tijd

Vooral sinds corona zijn we weer gaan beseffen hoe fijn het is om de mooie landen en streken in Europa te ontdekken. Daarom bieden we ook verschillende inspiratieroutes & reisideëen voor een rondreisopmaat in Europa, met autorondreizen en fly-drives. Heerlijk vrij rijden in je eigen (huur)auto met verblijf in authentieke accommodaties. En natuurlijk zijn al onze inspiratieroutes in co-creatie te fine-tunen en op maat te maken.

Naar inspiratieroutes >

Mix & Match-combinatie-vakantie met een route op maat

Wat is er leuker dan verschillende ‘kleine vakanties’ in één vakantie te combineren. Met je eigen auto vertrekken vanuit huis of vliegen naar Italië en daar verschillende streken of plaatsen met elkaar combineren. Met verschillende routes en leuke korte stops op de heen- en terugweg in Frankrijk en Spanje.

Bekijk de vele reismogelijkheden > 

Co-creatie met Rondreisopmaat & Portugal-landenspecialist

We beginnen bij het inventariseren van uw wensen. Door die te combineren van de kennis en expertise van landenspecialisten ontwerpen we zo ‘in CoCreatie’ uw rondreisopmaat. Passend binnen uw beschikbare tijd, rekening houdend met het seizoen en met passende afstanden en reistempo. Wij proberen altijd met u mee te denken zodat u een onvergetelijke reiservaring zult hebben.

Onze landenspecialisten >