X

Type accommodaties Europa

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Masseria in Italië

Een masseria is een luxe agriturismo en dit type verblijf is vooral te vinden in het zuiden van Italië. Ze komen veel voor in Puglia en Sicilië waar deze voormalige boerderijen of landhuizen zijn omgetoverd tot charmante bed & breakfasts. De masseria's die wij aanbieden beschikken veelal over airconditioning en wifi en daarnaast is er vaak en een zwembad. Ondanks de moderne toevoegingen hebben zij hun oorspronkelijke charme goed weten te behouden. 's Avonds geniet u van heerlijke lokale specialiteiten.

masseria Italie Rondreis Op Maat Specialist
Fincas in Spanje Rondreis Op Maat Specialist

Finca’s in Spanje

Een finca is een traditionele verblijfplaats in Spanje. Het zijn vaak traditionele landhuizen middenin de natuur, weg van de grote massa. Ze verschillen in grootte en comfort en zijn vaak voorzien van een zwembad. Het is de ideale manier van overnachten voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur en mooie onontdekte plekjes.

Charme hotels

De door ons geselecteerde charme hotels geven een bijzonder tintje aan uw reis. De kleinschalige boutique hotels zorgen voor een speciale sfeer. De uitstekende service en goede ligging zorgen ervoor dat u zich volledig thuis zult voelen. 

Charme hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist
Goede 3/4 sterren hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist

Goede 3/4 sterren hotels

Tijdens onze rondreizen bieden wij vaak leuke kleinschalige 3/4 sterren hotels op fijne locaties. Afhankelijk van de route is de ligging landelijk of juist in de stad. Hierbij letten we op een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een prettige service. 

Wijnboerderij

In zowel Frankrijk als Duitsland bieden wij ook bijzondere overnachtingslocaties aan in een nog werkende wijnboerderij. De wijnboerderij, of Weingut zoals het in Duitsland wordt genoemd, zijn gelegen midden tussen de wijnranken en biedt sfeervolle overnachtingsmogelijkheden. Geniet van de gastvrijheid en de regionale maaltijden die uiteraard worden begeleid met de zelfgeproduceerde wijn. 

Wijnboerderij Europa Rondreis Op Maat Specialist
Chateau Frankrijk Rondreis Op Maat Specialist

Chateau in Frankrijk

Wanneer u volop wilt genieten van de Franse cultuur, in combinatie met de heerlijke Franse keuken, dan is een verblijf een een chateau een absolute aanrader. De chateaux die wij bieden zijn gelegen op prachtige locaties en u waant zich in een compleet andere wereld. Laat u verwennen en geniet van het Franse leven!

Agriturismo in Italië

Agriturismo zijn charmante, vaak nog werkzame boerderijen op het platteland . Zo heeft u de kans om de productie van wijn of olijfolie van dichtbij mee te maken! Gastvrijheid staat voorop en vaak is er een restaurant waar u 's avonds kunt dineren met zelfgemaakte producten. De accommodaties zijn traditioneel ingericht met behoud van oorspronkelijke kenmerken en variëren van eenvoudig tot luxe. In het zuiden van Italië, met name in de omgeving Puglia, worden de luxere agriturismo ook wel masseria genoemd.

Agriturismo Europa Rondreis Op Maat Specialist
Poussada Portugal Rondreis Op Maat Specialist

Pousada’s in Portugal

Pousada’s zijn kleinschalige accommodaties, ondergebracht in bijzondere locaties. Denk daarbij aan gerestaureerde kastelen, kloosters of andere historische gebouwen. Ze zijn door heel Portugal te vinden op mooie locaties en laten u op een geweldige manier kennismaken met de rijke Portugese cultuur. De combinatie van eigentijdse comfort en een vriendelijke gastvrijheid zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Paradores in Spanje

Paradores zijn unieke hotels in voormalige kloosters, kastelen en landhuizen. Het zijn vaak prachtig gerestaureerde historische gebouwen met een schitterende ligging. Zo zijn er mogelijkheden in zowel bergachtige gebieden als langs de mooie kust. Uw 3 tot 5 sterren verblijf wordt gecombineerd met een gastronomische keuken en persoonlijke service, waardoor u zult genieten van een heerlijke luxe.

Paradores accommodaties in Spanje Rondreis Op Maat Specialist
Tussenstop Frankrijk Europa Rondreis Op Maat Specialist

Authentieke tussenstop in Frankrijk

In plaats van een 'overnachting langs de snelweg & een snelle eenvoudige hap' onderweg naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of Spanje is het leuker om voor een sfeervol verblijf te kiezen, zoals in een chateau. Zo wordt het onderweg meteen al vakantie. Wij kennen authentieke tussenstop-locaties langs populaire reisroutes waar u heerlijk kunt uitrusten en lekker kunt eten, dus wij zullen bv. een wijnboerderij of Chateau graag op maat aan uw reis toevoegen.

Authentieke tussenstop in Duitsland

In plaats van een 'overnachting langs de snelweg & een snelle eenvoudige hap' onderweg naar bijvoorbeeld Zwitserland of Italië is het leuker om voor een sfeervol verblijf te kiezen. Zo wordt het onderweg meteen al vakantie. Wij kennen authentieke tussenstop-locaties waar u even heerlijk kunt uitrusten en lekker kunt eten, dus wij zullen bijvoorbeeld een 'Weingut' graag op maat aan uw reis toevoegen.

Authentieke tussenstop in Duitsland Europa Rondreis Op Maat Specialist