Europa

Ontdek Europa met een mooie route op maat

Inspiratieroutes langs Highlights Vertrouwd met eigen auto op weg
Vanuit huis meteen het vakantiegevoel Authentieke accommodaties

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Rondreisopmaat-dichterbij huis-in Corona-tijd

Door de Corona-crisis beseffen we weer hoe mooi het is dichterbij huis en hoe fijn het is om de mooie streken van Nederland en Europa te ontdekken. Daarom bieden we nu verschillende inspiratieroutes & reisideëen voor een rondreisopmaat in Europa, met eigen auto (of als fly-drive). Met verblijf in authentieke accommodaties. En natuurlijk zijn alle inspiratieroutes en reisvoorbeelden in co-creatie te fine-tunen en op maat te maken.
Naar inspiratieroutes >

CoCreatie met Rondreisopmaat.nl

We beginnen bij het inventariseren van uw wensen en door die te combineren van de kennis en expertise van landenspecialisten ontwerpen we zo, in CoCreatie, uw rondreisopmaat. Passend binnen uw beschikbare tijd, rekening houdend met het seizoen en met passende afstanden en reistempo. Wij proberen altijd met u mee te denken om te zorgen dat u een onvergetelijke reiservaring zult hebben.

Europa landenspecialisten >

Routes op maat & allerlei combinaties die u wilt

Met je eigen auto vertrekken vanuit huis, naar 1 bestemming of een combinatie van 3 of 5 of 10 locaties in 3 weken. Met verschillende routes als heen- en terugreis en met stops in verschillende streken en overnachtingslocaties. Wij kunnen allerlei combinaties van landen, streken, type accommodaties en vervoermiddelen aanbieden zodat u maximaal van uw vakantie kunt genieten.  Bekijk de vele reismogelijkheden >