X

Sri Lanka

Land van de glimlach

Reisduur & Reistempo Route & Highlights
Accommodaties & Vervoer Leuke activiteiten

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Sri Lanka als unieke bestemming bij Rondreisopmaat.nl

Sri Lanka wordt ook wel het land van de glimlach genoemd en betekent letterlijk prachtig eiland!  We hebben alvast 5 inspiratieroutes voor u uitgewerkt om daarna uw route in co-creatie samen te fine-tunen, samen met Marjan in Nederland en Ernst-Otto in Sri Lanka. U reist met een comfortabele auto met privé chauffeur. En met overnachting in verschillende type accommodaties!
Naar inspiratieroutes >

Huwelijksreis Ping & Sander in Sri Lanka

In 2012 gingen Ping en Sander op huwelijksreis naar Sri Lanka, samen met hun  1-jarige zoon Kasper. Het was een hele mooie, bijzondere culturele reis waarbij we de met een chauffeur langs alle highlights zijn gereden. Van het relaxte strand in Negombo naar de Culturele Driehoek met de prachtige oude ruïnes. Een treinreis met adembenemdende uitzichten door de bergen en rijstvelden.

Reisverslagen Sri Lanka >

Marjan’s oriëntatiereis door Sri Lanka

Sri Lanka in combinatie met de Malediven was lang geleden ooit Marjan’s eerste studiereis in Azië. Vele reizen later keerde ze er terug met haar gezin en was opnieuw onder de indruk van deze bijzondere reisbestemming!  Bekijk Marjan’s foto-album>