X

Combineer Sri Lanka met de Malediven

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Malediven Sri Lanka Rondreis Op Maat Specialist

Combineer uw reis in Sri Lanka met de Malediven.

De Malediven bieden een bijzondere bonus als afsluiting van een boeiende Sri Lanka reis. Kom helemaal tot rust op één van de vele tropische eilanden. Geniet van het witte strand, rust uit onder een palmboom en zwem in het warme lichtblauwe water. Bewonder de kleurrijke onderwaterwereld door te gaan snorkelen of duiken bij het koraal. Spot vele tropische vissen, (ongevaarlijke) haaien, zeeschildpadden en zelfs manta roggen. Een tropisch hoogtepunt!

We adviseren u graag bij het uitwerken van uw persoonlijke reisideeën.

Reistijd en reisduur

Reistijd en reisduur zijn een belangrijke factuur bij het maken van uw keuze. Reizigers verkijken zich wel eens op de afstanden en het is daarom belangrijk dit van te voren goed in te schatten. Wanneer u langer de tijd hebt om te reizen kunt u kiezen voor een mooie combinatie, of juist één bestemming beter leren kennen door voor een rustiger tempo te kiezen. Wanneer u langer op reis bent en diverse plekken bezoekt, doet u veel verschillende indrukken en ervaringen op. Wij adviseren om niet te veel in één reis te willen, genieten is ten slotte ook onderdeel van uw vakantie!


Combineer luchthavens en binnenlandse vluchten

Het is bij ons mogelijk om verschillende luchthavens met elkaar te combineren. Binnenlandse of regionale vluchten kunnen het probleem van grote afstanden onderweg oplossen. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.


De kosten

Wanneer u kiest voor een combinatiereis, houd u er dan rekening mee, dat er verschillende valuta van toepassing kunnen zijn. De te bezoeken landen hebben mogelijk andere prijsniveau’s. Dit kan tevens van invloed zijn op uw reissom.


We hebben alvast een paar mooie combinatieroutes samengesteld:

Koloniaal Sri Lanka incl Malediven Rondreis Op Maat Specialist  Sri Lanka (kleine ronde) & de Malediven >

Highlights Sri Lanka grote ronde Malediven Rondreis Op Maat Specialist    Highlights Sri Lanka & de Malediven >