Onze landenspecialisten

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Creëer uw rondreis met een landenspecialist die uw bestemming echt kent!

Wij werken met een team van landenspecialisten, die in co-creatie met u alle reiswensen kunnen invullen dankzij hun uitgebreide kennis van uw reisbestemming. Dit omdat uw reis helemaal perfect moet zijn!

Wij helpen u graag met het samenstellen van een unieke reis, geheel ingericht naar uw idee, waarin alle wensen en verwachtingen samenkomen. Vertel ons wat u zoekt, waar uw interesses liggen, wat u absoluut wilt zien of doen, en dan zoeken wij de reisonderdelen die daarbij passen. Dit vertalen we graag naar een mooie reisroute in een passend tempo. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke reis samen te stellen.

Ons team in Nederland:

Lisenka Sterkenburg & Marjan van der Herberg & Ping te Riele

Internet & Persoonlijk contact

Hoewel heel veel reizigers het tegenwoordig prettig vinden om online te zoeken & te boeken, blijkt dat het bij het samenstellen van een ‘once in a life-time reis’ naar een verre bestemming toch vaak heel fijn is om persoonlijk contact te hebben. Dit om zo goed mogelijk uw ideeën en wensen te begrijpen en de goede vervolgvragen te kunnen stellen. Op deze manier kunnen onze landenspecialisten zo gericht mogelijk voor u aan de slag gaan.

Marjan van der Herberg – eigenaresse & rondreis-specialist wereldwijd

Marjan is de initiator en eigenaresse van Rondreisopmaat.nl. Zij heeft meer dan 70 landen in de wereld bezocht en is daarmee een wereldwijde rondreis-specialist geworden. Ze ontwerpt al jaren de mooiste rondreizen door Zuidelijk Afrika en andere landen, samen met reizigers. Zij kent vrijwel alle uithoeken van deze bijzondere landen en kan desgewenst de meest creatieve combinaties voor u maken. De opbouw van uw uitgebalanceerde reis is haar specialiteit. Lees meer over Marjan, haar achtergrond en de andere bestemmingen die wij (in de toekomst) in co-creatie willen gaan aanbieden.

Zuid-Afrika vind ik absoluut één van de allermooiste rondreislanden op de wereld en het is dan ook niet toevallig dat ik deze ‘wereld in één land’ als primeur heb gekozen toen ik met Rondreisopmaat.nl begon. Als ik in Zuid-Afrika ben geeft mij dat, mede vanwege de hartelijkheid van de mensen, altijd een bijzonder gevoel. Ik houd van Ubuntu en de sundowners. En zoals men dat zo mooi kan zeggen: you can leave South Africa, but it will never leave you… Ik ben altijd blij om er weer te zijn! Zo puur als Namibië vind je het bijna nergens…de zonsopkomst en de rode gloed over de duinen van de Namib Desert is adembenemend mooi. In Botswana vind je nog echte wildernis, luxe lodges en ‘wildlife’ in de ware betekenis van het woord! In Suriname voelt alles exotisch, maar tegelijk heel vertrouwd. En… zoveel groen heb ik nog nooit bij elkaar gezien!


 

Persoonlijke tip van Marjan: De prachtige landschappen en kustwegen van het Kaapse schiereiland, de Hottentotbergen bij False Bay en in de Wijnlanden, vooral in het schitterende namiddaglicht… Daar word ik gelukkig van!


Ping te Riele – rondreis-specialist voor Zuid-Afrika (in Nederland)

Ping is geboren als half Zuid-Afrikaanse, dus heeft al sinds haar jeugd een bijzondere band met Zuid-Afrika. Zij werkt als maatwerkspecialiste voor Zuid-Afrika. Voordat ze bij ons kwam werken, heeft zij ruime ervaring opgedaan in de reis- en hospitality-industrie. Ze is een enthousiaste ambassadeur voor Zuid-Afrika. Tijdens haar laatste trip reisde zij met haar man en jonge kinderen door Zuid-Afrika. Ping weet dus alles te vertellen over grote en kleine avonturen voor een fantastische reiservaring met een gezin. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij heeft inmiddels al heel veel mooie rondreizen door Zuid-Afrika samengesteld.

Persoonlijke tip van Ping:

Reizen met kleine kinderen door Zuid-Afrika is heel goed te doen. Ga vooral op safari op zoek naar de Big 5!  Bij sommige private game reserves mogen kinderen onder de 6 jaar ook mee op game drive. De tracker gaat op zoek naar sporen van o.a. leeuwen en luipaarden. Hoe spannend als je deze dieren vervolgens tegenkomt! Mijn 6-jarige zoon gaf de ranger (van bijna 2 meter groot!) een enorme knuffel. Zo dankbaar was hij… 


Lisenka Sterkenburg – rondreis-specialist voor Namibië en Botswana (in Nederland)

Lisenka heeft jarenlange ervaring met de verkoop van rondreizen wereldwijd. De laatste jaren heeft ze zich helemaal gespecialiseerd in rondreizen door Namibië en Botswana. Zij reisde hier al vele kilometers, ook samen met haar man en tienerdochters. Ze heeft de meeste routes beproefd en kent heel veel locaties vanuit eigen ervaring. Zij kan u helpen bij het uitstippelen van uitgekiende routes om deze mooie bestemmingen te ontdekken of om beide landen op een gevarieerde manier met elkaar te combineren.

Persoonlijke tip van Lisenka:

Wanneer je aan Namibië denkt, komen al gauw de beelden van uitgestrekte landschappen, prachtige rode zandduinen en de grote aantallen wilde dieren van Etosha National Park in gedachten. En dat is natuurlijk niet voor niets! Wat is het toch een uitgestrekt en puur land! Botswana is een veel groener land en biedt wildlife ‘pur sang’. Voorbeeld is de unieke Okavango Delta met veel roofdieren en grote kuddes olifanten die bij de rivieren hun dorst komen lessen. Namibië en Botswana betekenen voor mij ook een kennismaking met onbekende culturen en een ongelooflijk gastvrije bevolking! Maak daarom tijdens uw rondreis kennis met de Namibiërs; wandel met de San/Bushmen, maak een uitstapje naar een Himba village, breng een bezoek aan een lokaal schooltje of maak een begeleide fietstour door een township. Leer op deze manier de bevolking een beetje beter kennen, het zal de reis zeker een speciaal tintje geven!


Roos – onze lokale rondreis-specialist in Suriname

Roos is onze landenspecialist in Suriname. Na twee fantastische vakanties in Suriname is zij in 2015 naar Suriname verhuisd om er te gaan wonen en werken. Vanaf het begin voelde ze zich hier namelijk echt thuis. Roos heeft natuurlijk veel gezien en gedaan in dit prachtige land. Dat komt natuurlijk goed van pas als landenspecialist en ze vindt het leuk haar ervaringen met u te delen. De prachtige natuur met overweldigende jungle en eindeloze rivieren met stroomversnellingen, zingende vogels, het buitenleven, de vriendelijkheid van de mensen en het heerlijke eten. Dit alles maakt Suriname het paradijs op aarde voor Roos.

Persoonlijk bericht van Roos:

Ik help u graag met het samenstellen van een unieke reis, geheel ingericht naar uw idee, waarin al uw wensen en verwachtingen samenkomen. Vertel me wat u zoekt, waar de interesses liggen, wat u absoluut wilt zien. Dan zoek ik graag de reisonderdelen die daarbij passen. Ik kijk ernaar uit om, samen met u, een onvergetelijke reis samen te stellen.


Maureen – onze lokale rondreis-specialist in Costa Rica

Maureen is onze landenspecialist in Costa Rica. Zij heeft een aantal jaar geleden stage gelopen in Costa Rica en heeft ze dit prachtige land leren kennen. In 2017 is zij naar Costa Rica verhuisd om te wonen en te werken. Maureen heeft veel gereisd in Costa Rica en veel gezien en gedaan, dat komt natuurlijk goed van pas als landenspecialist en wil ze graag de passie die ze heeft voor het land met u te delen. Costa Rica heeft alles te bieden, van de vulkanen naar de stranden, de regenwouden naar de wildlife die er te zien is en de Tico cultuur. Dit alles is de ´Pura Vida´ (het pure leven) voor Maureen.

Persoonlijk bericht van Maureen:

Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we samen een reis samenstellen waardoor u een memorabele reis zult beleven. Met uw ideëen en interesses ga ik op zoek naar de reisonderdelen die daarbij passen. Ik kijk ernaar uit om de passie die ik voor dit land heb met u te delen en zo samen met u een prachtige reis samen te stellen!

Bekijk hier alle mogelijkheden in Costa Rica!

 


Betty – onze lokale rondreis-specialist in Mexico

Betty in Mexico Specialist in rondreizen op Maat

Betty is onze landenspecialist in Mexico.

Het persoonlijk bericht van Betty volgt nog;

Bekijk hier de vele mogelijkheden in Mexico 

 


Caroline – onze lokale rondreis-specialist in Indonesië

Caroline in Indonesie Specialist Rondreis op Maat

Caroline is onze landenspecialist in Indonesië en wordt daarbij geassisteerd door (de eveneens Nederlands talige) Nicolaas Kimman.

Persoonlijk bericht van Caroline:

Indonesie is een enorm divers eilandenrijk. Als reisleidster heb ik in ongeveer 15 jaar over  veel van de eilanden gereisd. Inmiddels ben ik al 25 jaar in Indonesie en reis nog regelmatig naar voornamelijk de minder bekende eilanden van Oost Indonesie.  Samen met mijn man en tiener dochters, ontdekken we nog steeds nieuwe plekjes.  Alle ervaringen die ik heb opgedaan geven mij de mogelijkheid om vanuit uw wensen te werken aan een prachtige reis die 1 of meerdere eilanden combineert. Het mooiste vind ik als ik hoor dat  reizigers een onvergetelijke reis hebben gehad en ze Indonesie een prachtige bestemming vinden.

 

Persoonlijk bericht van Nicolaas:

Mijn ouders zijn 30 jaar geleden van Nederland naar Indonesië verhuisd en ik ben hier geboren en getogen. Mijn liefde voor Indonesië is erg sterk. Ik heb op veel verschillende eilanden gewoond en rondgereisd en blijf nieuwe dingen ontdekken. Voor mij is het belangrijk dat iedereen die naar Indonesië komt de beste en meest onvergetelijke tijd heeft in het land dat ik mijn thuis noem.

Bekijk hier de vele mogelijkheden in Indonesie >

 


Co-Creatie tussen reizigers, Rondreisopmaat en onze landenspecialisten ter plaatse 

Bij Rondreisopmaat.nl kleurt u uw rondreis helemaal in, samen met Marjan (all-round specialist), Ping (Zuid-Afrika specialist) en Lisenka Sterkenburg (Namibië- en Botswana specialist) in Nederland. Wij realiseren uw reis in co-creatie met onze lokale partners en landenspecialisten ter plaatse.

In Nederland heeft u op een eenvoudige en persoonlijke wijze en zonder tijdsverschil direct contact via de mail of telefoon met Marjan en Ping en Lisenka.

Voor Suriname, Costa Rica, Mexico, Indonesië en steeds meer andere landen heeft u zélf ook rechtstreeks contact met onze lokale landenspecialisten. U communiceert gewoon in het Nederlands, dus dat is wel zo gemakkelijk.

Zo wordt uw rondreis écht op maat, want samen met onze lokale landenspecialisten kennen wij het land en de reismogelijkheden als geen ander. Wij en zij hebben al heel veel zelf gereisd en mooie rondreizen-op-maat voor Nederlandse reizigers samengesteld en weten dus heel goed wat u belangrijk vindt. Kijk voor de aardigheid maar eens bij de vele reisverslagen van onze klanten. Samen zullen wij u persoonlijke en verrassende tips geven en adviseren wij graag over routes, afstanden per dag, verschillende accommodaties en leuke activiteiten. Maar ook over hoe u volop kunt genieten zonder alleen maar onderweg te zijn.

Nadat uw rondreis is samengesteld en ‘direct bij de bron’ helemaal tot in de puntjes is geregeld,  wordt uw uiteindelijke boeking rondgemaakt door Rondreisopmaat.nl in Nederland. Wij zorgen voor de afhandeling en betalingen en bieden daardoor ook de belangrijke SGR-garantie. De betaling van uw rondreis doet u gewoon in Nederland, waarbij we -als uw reissom in een lokale valuta is aangeboden- o.b.v. de actuele koers omrekenen naar euro’s.

Ook dichtbij ter plaatse tijdens uw rondreis:

Naast uw reisbeschrijving, die samen met onze lokale landenspecialisten wordt verzorgd, kunt u ook tíjdens uw rondreis op hen terugvallen, want zij zijn ter plaatse en relatief dichtbij.  Bijvoorbeeld als u gedurende uw reis nog extra informatie, hulp of advies wenst.  Zij weten waar u reist en zijn dichtbij om ons netwerk in te schakelen als er nog iets geregeld moet worden.