Hoe wij werken : Co-Creatie

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Rondreisopmaat.nl = Co-Creatie!

Onze naam geeft heel goed weer hoe wij graag werken: samen met u en onze landenspecialisten hier in Nederland én op onze bestemmingen.

Door de optelsom van onze gezamenlijke kennis, ervaringen en expertise denken wij tot het mooiste resultaat voor uw rondreis te komen.

Stuur ons uw persoonlijke wensen voor een mooie rondreisopmaat en wij ontwerpen en realiseren samen met u een bijzondere en persoonlijke rondreisopmaat door uw gewenste rondreisland(en)!

Hoe wij werken

Bij Rondreisopmaat.nl kunt u samen met onze landenspecialisten uw individuele rondreis helemaal op maat laten samenstellen.

Veel mensen oriënteren zich uitgebreid op hun volgende reis, terwijl anderen dit graag helemaal uit handen geven. In beide gevallen proberen wij uw wensen goed in beeld te krijgen, zodat wij de reis op uw eigen wijze en in uw gewenste reistempo kunt realiseren. Met het bezoeken van verschillende highlights of juist door een bepaalde focus aan te brengen in de reis. Omdat wij echt 100% op maat werken doen wij uiteraard suggesties, maar bepaalt u altijd zelf de ingrediënten. En met onze landenspecialisten wordt uw reis echt op maat, want zij kennen de bestemming als geen ander. U creëert samen met hen uw ideale rondreis.

Onze kracht in Zuidelijk Afrika ligt bij individuele rondreizen per huurauto in combinatie met sfeervolle en goed geprijsde accommodaties met verrassende activiteiten. Maar op andere bestemmingen, zoals Suriname, maakt juist de mix van verschillend vervoer uw reis bijzonder.

Zo krijgt u de maximale flexibiliteit om uw reis in te vullen zoals u dat zelf wilt. Helemaal afgestemd op uw reisgezelschap,  de leeftijd van uw eventueel meereizende kinderen, of gemeenschappelijke interesses van de reizigers. En bij speciale gelegenheden (huwelijksreis, jubilea/x-jarig huwelijk) kunnen we bijzondere activiteiten of momenten toevoegen om onvergetelijke herinneringen te creëeren.


Direct een reisvoorstel aanvragen

U kunt via Contact of het Reisvoorstel-formulier uw globale of juist hele specifieke wensen aan ons sturen, waarna wij desgewenst nader contact met u opnemen voor het verder bespreken van de mogelijkheden.

Oriëntatie & Inspiratie & dan een reisvoorstel aanvragen

Bekijk per land de verschillende inspiratieroutes en de vele highlights en leuke activiteiten die u kunt combineren. Lees de klantervaringen en vele persoonlijke reisverslagen van reizigers die u voorgingen ter inspiratie voor uw eigen reis en geef dan gericht uw wensen aan ons door.

Ook kunt u ons persoonlijk ontmoeten tijdens één van de landelijke vakantiebeurzen (in Amsterdam, Utrecht of Den Haag). Marjan geeft op deze locaties dagelijks een informatieve presentatie over de rondreismogelijkheden.

Bel ons op 020-8224510 of maak een eerste bel-afspraak

Als u ons laat weten wanneer u even met ons van gedachten wilt wisselen, dan maken we met alle plezier een bel-afspraak. Wij kunnen dan uw eerste vragen beantwoorden en u al een beetje op weg helpen of richting geven bij uw oriëntatie op een mooie rondreisopmaat!


Persoonlijke route & Reisvoorstel

Zodra we uw wensen ontvangen hebben, krijgt u snel een reactie van ons. Soms hebben wij (toch) nog aanvullende vragen voordat wij met de verdere inkleuring van uw rondreis beginnen. Daarna gaan we zo gericht mogelijk aan de slag voor een mooi reis- en prijsvoorstel.

Na ontvangst van het reisvoorstel kunt u de reis samen met onze landenspecialisten helemaal verder fine-tunen, totdat deze helemaal naar wens is.

Boeking & Betaling

Na uw boekingsopdracht en het versturen van de boekingsaanvragen, hebben we over en weer contact over uw bevestigde boeking en eventuele alternatieve locaties indien de beschikbaarheid een rol speelt. Daarna maken we uw reis helemaal rond en ontvangt u van ons een bevestiging/factuur, waarna u een aanbetaling van 25% van de reissom voldoet. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 6 weken voor uw reisdatum.

Lokale valuta

Omdat u bij ons profiteert van lokale inkoopprijzen ontvangt u doorgaans een prijsopgave in de lokale valuta (bv. Zuid-Afrikaanse Randen/ZAR, Namibische dollars/NAD of voor Botswana in Dollars/USD).  Voor de omrekening naar euro’s maken wij steeds gebruik van actuele dagkoersen. Dit is voor u belangrijk om te weten, want de dagkoersen kunnen variëren tussen het moment van aanbetalen en de restantbetaling 6 weken voor vertrek.


Reisvoorbereiding & Reisbescheiden

In de aanloop naar uw reis ontvangt u van ons praktische voorbereidingsinformatie en nuttige tips. U ontvangt dit enkele maanden voor uw reis, maar indien u dit graag eerder wilt ontvangen, is een telefoontje of mailtje voldoende en sturen wij die alvast aan u toe.

Circa 1 week  voor uw vertrek ontvangt u van ons (digitale) reisbescheiden voor uw geboekte rondreis ter plaatse, gecheckt op de laatste actuele details.

Op reis & ter plaatse

Bij aankomst in Zuidelijk Afrika regelen wij – indien u daar prijs op stelt – een persoonlijke Meet & Greet om u in uw reisland te verwelkomen. U ontvangt allerlei nuttige informatie om u alvast een beetje wegwijs te maken en zij kunnen helpen bij praktische zaken zoals het ophalen van de huurauto.

Als u met een late vlucht aankomt adviseren wij een transfer om u naar uw eerste locatie te brengen. In dat geval kunnen wij de Meet & Greet ook de volgende ochtend bij uw accommodatie organiseren, al dan niet op hetzelfde tijdstip dat bv. uw huurauto wordt afgeleverd.

In Suriname is er geen persoonlijke Meet & Greet, maar ontvangt u een welkomstpakket bij aankomst in uw accommodatie.

Op al onze reisbestemmingen kunt u tijdens uw rondreis  in geval van nood of gewenste hulp of advies terugvallen op onze lokale reisexperts ter plaatse. Zij hebben meegeholpen bij de realisatie van uw reis en kennen uw exacte reisprogramma en route. U kunt hen bereiken als eerste contact tijdens uw reis, want zij zijn relatief dichtbij om, indien gewenst, heel snel het lokale netwerk voor u in te schakelen.

Evaluatie na terugkomst

Na uw reis zijn wij uiteraard heel benieuwd naar uw ervaringen. Wij horen dan heel graag of u genoten heeft, wat uw hoogtepunten waren en wellicht of u nog verbeteringssuggesties voor ons heeft. Wij kunnen die dan weer gebruiken in ons advies aan volgende reizigers. En hopelijk vindt u het dan ook leuk om een persoonlijk reisverslagje over uw ervaringen met ons te delen. Hiermee kunnen wij weer volgende reizigers inspireren. En zo is de rondreis dan helemaal rond!