X

Over Marjan

 

Rondreisopmaat.nl is opgericht door Marjan van der Herberg. Zij startte haar bedrijf in 2011 na een jarenlange carrière in de reiswereld. Zij reisde door meer dan 70 landen wereldwijd en is met haar bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een Specialist in Rondreizen op Maat wereldwijd! Marjan realiseert al vele jaren mooie ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor allerlei type reizigers! Samen met haar collega Lisenka in Nederland en landenspecialisten wereldwijd op de bestemmingen, stippelden zij een ontelbare hoeveelheid routes uit voor individuele reizigers, families en bijzondere groepen.

Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor:

Mijn passie voor reizen en rondreizen in het bijzonder, startte al op hele jonge leeftijd, in de tijd dat ik met mijn ouders verschillende keren in het buitenland woonde.
Met 25 jaar ervaring bij reisbedrijven in de reisbranche heb ik alle aspecten van reizen leren kennen. Zo werkte ik bij de internationale reisorganisatie Hotelplan, luchtvaartmaatschappij Air France en vele jaren als manager van de ANWB-reisbureaugroep en tenslotte als Marketingmanager bij ANWB Reizen. In 2011 besloot ik de sprong te wagen en mijn hart te volgen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Mijn missie: andere mensen helpen bij het realiseren van een onvergetelijke rondreis, waardoor ze, net als ik, kunnen ervaren hoe mooi de wereld is!

Ik heb zelf veel van de wereld gezien en inmiddels meer dan 70 landen bezocht. Daarbij heb ik door veel landen rondgereisd, met mijn ouders, in mijn eentje, met vrienden, met vakgenoten, met mijn partner en, inmiddels alweer vele jaren, als gezin met twee (puber)zonen.  Zo weet ik uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om een goede gebalanceerde reis uit te stippelen, die bovendien voor alle leeftijden leuk is.

Zuid-Afrika was absoluut een van mijn favoriete rondreislanden en het was dan ook niet toevallig dat deze ‘wereld in één land’ in 2011 de primeur heeft gekregen bij Rondreisopmaat.nl.  De buurlanden Namibië en Botswana (inclusief Victoria Falls) zijn snel daarna toegevoegd. En inmiddels realiseer ik mijn droom. Rondreisopmaat.nl is stap-voor-stap verder uitgebouwd, zoals dat vanaf het begin eigenlijk al de bedoeling was en waar we veel reizigers nu blij mee maken. Zij willen nl. op een soortgelijke manier andere mooie landen leren kennen en op een zelfde persoonlijke wijze komen tot de optimale reisroute & invulling.

Daarom bieden we na een inventarisatie onder onze reizigers nu veel andere mooie rondreisbestemmingen werldwijd. In Afrika, Midden-Amerika, Azië en nu ook naar mooie rondreislanden in Europa. Allemaal unieke rondreisbestemmingen te bereizen via dezelfde formule: met persoonlijke aandacht samengesteld op basis van landenspecialisme en enthousiasme!

Hartelijke groet en graag tot ziens of spreeks!

Marjan

Rondreisopmaat.nl = CoCreation Travel

CoCreation Travel is de officiële moeder-naam van mijn reisorganisatie Rondreisopmaat.nl.

Deze naam geeft heel goed weer hoe ik graag werk: samen met u als reiziger en samen met onze landenspecialisten in Nederland en lokale, internationale landenspecialisten op de bestemmingen. Ik geloof namelijk dat door het delen van elkaars reiservaring, kennis & expertise, vaak het mooiste resultaat tot stand komt… En vooral: verrassende, gedenkwaardige reizen!

Het hele concept van Rondreisopmaat.nl is in co-creatie met reizigers ‘ontworpen’. Zelfs de naam van deze website, Rondreisopmaat.nl, is in co-creatie met een van onze reizigers gekozen.


Co-creatie ook voor steeds meer andere rondreislanden wereldwijd!

Wij willen ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk bedienen en dit doen we o.b.v. een peiling van de reiswensen van onze bestaande klanten. Op basis daarvan hebben we al een mooie portfolio op onze website ontwikkeld.

Daarnaast ontwikkelen we door en bieden we (op aanvraag) maatwerk-rondreizen aan i.s.m. potentiële partners op verschillende mooie rondreisbestemmingen, die we uiteraard ook zelf bezocht hebben.

Dus ook als het niet ‘uitgewerkt’ op onze website staat , kunnen we u voor andere landen helpen ‘op onze co-creatieve manier’:

  • Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland
  • Argentinië en Chili (en diverse andere landen in Zuid-Amerika)
  • Marokko, Israël en Jordanië
  • IJsland
  • Baltische staten: Estland,  Letland en Litouwen
  • Oostenrijk
  • Engeland, Schotland en Ierland

We helpen u graag om een mooie rondreis op maat samen te stellen en u helpt ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van onze potentiële nieuwe samenwerkingspartner(s). Ook kunt u ons zo helpen met uw ervaringen en tips om onze inspiratieroutes nóg leuker te maken, zodat wij die over niet al te lange tijd op onze website kunnen presenteren.

—-

En als wij u voor een bepaald reisland niet zelf kunnen helpen, kunnen wij u mogelijk toch helpen door het inschakelen van ons grote netwerk. In dat geval verwijzen we u door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons (en loyaliteit aan) onze organisatie. Samen met Lisenka en alle landenspecialisten wereldwijd helpen we graag met de realisatie van jullie volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen