Over Marjan

 

Rondreisopmaat.nl is een initiatief van Marjan van der Herberg, die haar bedrijf in 2011 is gestart en inmiddels is uitgegroeid tot een specialistische reisexpert voor rondreizen-op-maat door Zuidelijk Afrika. Marjan stippelde de afgelopen jaren, samen met haar landenspecialisten Ping en Lisenka, vele honderden routes uit en organiseerde even zoveel rondreizen voor individuele reizigers, families en diverse groepen.

Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor:

Mijn passie voor reizen en rondreizen in het bijzonder, startte al op hele jonge leeftijd, in de tijd dat ik met mijn ouders verschillende keren in het buitenland woonde.
Met 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik alle aspecten van reizen leren kennen. Zo werkte ik bij de internationale reisorganisatie Hotelplan, luchtvaartmaatschappij Air France en vele jaren als manager van de ANWB-reisbureaugroep en  als Marketingmanager bij ANWB Reizen. In 2011 besloot ik de sprong te wagen en mijn hart te volgen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Mijn missie: andere mensen helpen bij het realiseren van een onvergetelijke rondreis, waardoor ze, net als ik, kunnen ervaren hoe mooi de wereld is!

Ik heb zelf veel van de wereld gezien en inmiddels meer dan 70 landen bezocht. Daarbij heb ik door veel landen rondgereisd, met mijn ouders, in mijn eentje, met vrienden en vakgenoten, met mijn partner en, inmiddels alweer vele jaren, als gezin met twee (puber)zonen.  Zo weet ik uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om een goede gebalanceerde reis uit te stippelen, die bovendien voor alle leeftijden leuk is.

Zuid-Afrika was absoluut een van mijn favoriete rondreislanden en het is dan ook niet toevallig dat deze ‘wereld in één land’ in 2011 de primeur heeft gekregen bij Rondreisopmaat.nl.  De buurlanden Namibië en Botswana (inclusief Victoria Falls) hebben zoveel moois te bieden, dat ik deze bestemmingen gaandeweg heb toegevoegd: om te combineren met Zuid-Afrika of om een unieke rondreisopmaat doorheen te maken.

Het is mijn bedoeling om het bedrijf langzaam verder uit te bouwen, zoals dat vanaf het begin eigenlijk al de bedoeling was en waar veel reizigers nu ook om vragen. Zij willen op een soortgelijke manier andere mooie landen leren kennen en op een zelfde persoonlijke wijze komen tot de optimale reisroute & invulling.
Daarom bieden we nu ook Suriname als nieuwe en unieke rondreisbestemming aan: avontuurlijk, exotisch en vertrouwd. Dit doen we ook om een nieuwe samenwerking met onze lokale landenspecialisten uit te proberen. We hopen dat dit goed verloopt en gekoppeld aan een onderzoek onder onze reizigers naar hun toekomstige rondreiswensen, zullen er dan mogelijk nieuwe bestemmingen volgen!

Rondreisopmaat.nl = CoCreation Travel

CoCreation Travel is de officiële moeder-naam van mijn reisorganisatie Rondreisopmaat.nl.

Deze naam geeft heel goed weer hoe ik graag werk: samen met u als reiziger en samen met onze landenspecialisten hier in Nederland en onze lokale, internationale landenspecialisten op de bestemmingen. Ik geloof namelijk dat door het delen van elkaars reiservaring, kennis & expertise, vaak het mooiste resultaat tot stand komt… En vooral: verrassende, gedenkwaardige reizen!

Het hele concept van Rondreisopmaat.nl is in co-creatie met reizigers ‘ontworpen’. Zelfs de naam van deze website, Rondreisopmaat.nl, is in co-creatie met een van onze reizigers gekozen.

Als u uw persoonlijke wensen voor een rondreis door Zuidelijk Afrika of Suriname aan ons stuurt, zorgen wij er vanuit Nederland voor dat wij, in samenspel met onze collega-landenspecialisten op de bestemmingen, u een unieke en persoonlijke ervaring kunnen bieden.

Zuid-Afrika, Namibië en Botswana zijn landen die uitermate geschikt zijn om zelfstandig per huurauto te gaan ontdekken. Wij kunnen u daarbij met bijzondere en sfeervolle accommodaties en leuke activiteiten verrassen. In Suriname is juist de mix van verschillende vervoersvormen een leuke manier om dit exotische, maar vertrouwde land te verkennen.


Onze toekomstplannen met nieuwe rondreisbestemmingen!

Nu we zeer succesvol zijn met het aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, krijgen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen willen organiseren.

Op basis hiervan hebben wij een toekomstvisie ontwikkeld, waarbij wij ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk willen bedienen. Dit door hen op basis van Co-Creatie met nieuwe lokale landenspecialisten mooie nieuwe rondreizen-op-maat te gaan samenstellen, Hieruit is onze samenwerking met Suriname voortgekomen, waarbij we nu (in 2018) een proef doen met een nieuwe co-creatieve werkwijze. Als dit aanslaat gaan we verder met het uitbreiden van nieuwe rondreisbestemmingen. Dit doen we ook o.b.v. een peiling van de reiswensen van onze bestaande klanten.

Op dit moment zijn we voor uitbreiding serieus in gesprek met potentiële partners op verschillende mooie rondreisbestemmingen, die we uiteraard ook zelf bezocht hebben in:

  • Afrika
  • Azië
  • Oceanië
  • Midden-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Noord-Amerika

Sommige partners hebben aangegeven liever vandaag dan morgen van start te gaan, dus vraag het ons gerust als u overweegt een nieuwe rondreisopmaat te gaan maken, want wellicht kunnen we u nu al helpen. En u helpt ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van een potentiële nieuwe samenwerkingspartner!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in mij en mijn organisatie. Samen met Ping en Lisenka spreek ik u graag in de aanloop naar een volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen