Over Marjan

 

Rondreisopmaat.nl is een initiatief van Marjan van der Herberg. Zij startte haar bedrijf in 2011 en is van Zuid-Afrika-expert inmiddels uitgegroeid tot een Specialist in Rondreizen op Maat wereldwijd! Marjan realiseert al vele jaren mooie ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor allerlei type reizigers! Samen met haar landenspecialisten Ping en Lisenka in Nederland én lokale landenspecialisten op de bestemmingen, stippelde zij een ontelbare hoeveelheid routes uit voor individuele reizigers, families en bijzondere groepen.

Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor:

Mijn passie voor reizen en rondreizen in het bijzonder, startte al op hele jonge leeftijd, in de tijd dat ik met mijn ouders verschillende keren in het buitenland woonde.
Met 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik alle aspecten van reizen leren kennen. Zo werkte ik bij de internationale reisorganisatie Hotelplan, luchtvaartmaatschappij Air France en vele jaren als manager van de ANWB-reisbureaugroep en  als Marketingmanager bij ANWB Reizen. In 2011 besloot ik de sprong te wagen en mijn hart te volgen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Mijn missie: andere mensen helpen bij het realiseren van een onvergetelijke rondreis, waardoor ze, net als ik, kunnen ervaren hoe mooi de wereld is!

Ik heb zelf veel van de wereld gezien en inmiddels meer dan 70 landen bezocht. Daarbij heb ik door veel landen rondgereisd, met mijn ouders, in mijn eentje, met vrienden en vakgenoten, met mijn partner en, inmiddels alweer vele jaren, als gezin met twee (puber)zonen.  Zo weet ik uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om een goede gebalanceerde reis uit te stippelen, die bovendien voor alle leeftijden leuk is.

Zuid-Afrika was absoluut een van mijn favoriete rondreislanden en het was dan ook niet toevallig dat deze ‘wereld in één land’ in 2011 de primeur heeft gekregen bij Rondreisopmaat.nl.  De buurlanden Namibië en Botswana (inclusief Victoria Falls) hebben zoveel moois te bieden, dat ik deze bestemmingen gaandeweg heb toegevoegd: om te combineren met Zuid-Afrika of om een unieke rondreisopmaat doorheen te maken.

Inmiddels realiseer ik mijn droom. Rondreisopmaat.nl wordt stap-voor-stap verder uitgebouwd, zoals dat vanaf het begin eigenlijk al de bedoeling was en waar we veel reizigers nu blij mee maken. Zij willen op een soortgelijke manier andere mooie landen leren kennen en op een zelfde persoonlijke wijze komen tot de optimale reisroute & invulling.
Daarom bieden we nu ook Suriname, Costa Rica én (nieuw in 2020) Mexico en Indonesië. Allemaal unieke rondreisbestemmingen volgens dezelfde formule: persoonlijk samengesteld op basis van landenspecialisme en enthousiasme! En we zijn alweer bezig met de ontwikkeling van een volgende rondreisbestemming: Sri Lanka!

Hartelijke groet en graag tot ziens of spreeks!

Marjan

Rondreisopmaat.nl = CoCreation Travel

CoCreation Travel is de officiële moeder-naam van mijn reisorganisatie Rondreisopmaat.nl.

Deze naam geeft heel goed weer hoe ik graag werk: samen met u als reiziger en samen met onze landenspecialisten hier in Nederland en onze lokale, internationale landenspecialisten op de bestemmingen. Ik geloof namelijk dat door het delen van elkaars reiservaring, kennis & expertise, vaak het mooiste resultaat tot stand komt… En vooral: verrassende, gedenkwaardige reizen!

Het hele concept van Rondreisopmaat.nl is in co-creatie met reizigers ‘ontworpen’. Zelfs de naam van deze website, Rondreisopmaat.nl, is in co-creatie met een van onze reizigers gekozen.

Als u uw persoonlijke wensen voor een rondreis door Zuidelijk Afrika of Suriname aan ons stuurt, zorgen wij er vanuit Nederland voor dat wij, in samenspel met onze collega-landenspecialisten op de bestemmingen, u een unieke en persoonlijke ervaring kunnen bieden.

Zuid-Afrika, Namibië en Botswana zijn landen die uitermate geschikt zijn om zelfstandig per huurauto te gaan ontdekken. Wij kunnen u daarbij met bijzondere en sfeervolle accommodaties en leuke activiteiten verrassen. In Suriname is juist de mix van verschillende vervoersvormen een leuke manier om dit exotische, maar vertrouwde land te verkennen.


Onze toekomstplannen met nieuwe rondreisbestemmingen!

Nu we zeer succesvol zijn met het aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, krijgen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen willen organiseren.

Op basis hiervan hebben wij een toekomstvisie ontwikkeld, waarbij wij ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk willen bedienen. Dit door hen op basis van Co-Creatie met nieuwe lokale landenspecialisten mooie nieuwe rondreizen-op-maat te gaan samenstellen, Hieruit is onze samenwerking met Suriname voortgekomen, waarbij we nu (in 2018) een proef doen met een nieuwe co-creatieve werkwijze. Als dit aanslaat gaan we verder met het uitbreiden van nieuwe rondreisbestemmingen. Dit doen we ook o.b.v. een peiling van de reiswensen van onze bestaande klanten.

Op dit moment zijn we voor uitbreiding serieus in gesprek met potentiële partners op verschillende mooie rondreisbestemmingen, die we uiteraard ook zelf bezocht hebben in:

  • Afrika
  • Azië
  • Oceanië
  • Midden-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Noord-Amerika

Sommige partners hebben aangegeven liever vandaag dan morgen van start te gaan, dus vraag het ons gerust als u overweegt een nieuwe rondreisopmaat te gaan maken, want wellicht kunnen we u nu al helpen. En u helpt ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van een potentiële nieuwe samenwerkingspartner!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in mij en mijn organisatie. Samen met Ping en Lisenka spreek ik u graag in de aanloop naar een volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg


  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen