Type accommodaties Costa Rica

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Reizen op maat Costa Rica accommodatie

Eenvoudig & Goed Costa Rica

Onder deze categorie verstaan we eenvoudige verblijfplaatsen en standaard hotels (ca. 3-sterren), waarbij sprake is van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Relatief basic, maar met eigen voorzieningen, netjes en schoon.

Authentiek & Sfeervol Costa Rica

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Vaak worden ze gerund door hartelijke gastheren en –vrouwen die over het algemeen veel aandacht aan hun gasten besteden. Hierdoor krijgt uw verblijf een heel persoonlijk tintje, wat veel reizigers aanspreekt. Hier komt u vaak ook meer in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.

Reizen op maat Costa Rica accommodatie
Reizen op maat Costa Rica accommodatie

Comfortabel & Luxe Costa Rica

Er zijn in Costa Rica veel comfortabele, luxe lodges waar u heerlijk kunt genieten. Dit zijn 4- of 5-sterren-locaties met veel aandacht voor heerlijk eten en lekkere wijn. Er is een groot aanbod aan locaties, oplopend naar super-de-luxe en een bijbehorende prijs. Wij kennen locaties met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Eco Lodges Costa Rica

Een leuke manier van overnachten en Costa Rica is in zogenaamde Eco-Lodges. Deze lodges liggen veelal vlakbij mooie natuurgebieden en worden op een duurzame wijze gerund. Deze doorgaans kleinschalige lodges bieden een persoonlijke sfeer.

Reizen op maat Costa Rica accommodatie