Bijzondere (groeps)reizen op maat

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij bieden zelf geen groepsreizen aan, maar hebben door de jaren heen al heel wat bijzondere groepsreizen op maat georganiseerd. Dat vinden we ontzettend leuk en met heel veel aandacht voor de details, waarbij we ook een groepsreis het liefst helemaal naar wens maken.

We kiezen dezelfde werkwijze als altijd en gaan samen “aan de tekentafel” om een combinatie van alle wensen in kaart te brengen. Dan stippelen we de route uit, vullen de reis verder in met leuke accommodaties en activiteiten en zorgen uiteraard voor passend vervoer. En uiteraard zorgen we voor een paar bijzondere verrassingen. Dat doen we voor groepjes van 8 personen (bv. 2 gezinnen die samen reizen), maar ook voor grotere gezelschappen. Zo organiseerden we ooit voor de personeelsvereniging van Alliander een volgtijdelijke serie van 4 groepsreizen voor 127 mensen die voor 3 weken met elkaar op rondreis door Zuid-Afrika gingen.

Ook helpen wij regelmatig  families die iets te vieren hebben en met z’n allen op reis willen…bv. jubilerende opa’s en oma’s, die met hun  kinderen, aanhang en kleinkinderen op reis willen. Ook hadden we laatst een unieke trouwerij op locatie in Zuid-Afrika, waarbij het bruidspaar niet alleen elkaar het ja-woord gaf in bijzijn van 35 ingevlogen, maar ook nog 3 weken met hen op rondreis ging.

Maar ook kunnen we veel betekenen voor vriendengroepen, jaarclubs, verenigingen, bedrijfsreizen, congres-verlengingen en incentives. En nog veel meer!

Bekijk hieronder een aantal verschillende reizen die we organiseerden en vraag gerust naar referenties als u daar interesse in heeft. En neem dan contact met ons op!

Samen-reizende gezinnen (jaarlijks)


Jubilerende families (jaarlijks)

Familie VuijkFamilie Wijkmamp


Jaarlijkse Fiets-groepsreis incl. de beroemde Capetown Cycle Tour “Cape Argus” & evt. verlenging op maat


Personeelsvereniging in 2014 met 4 groepen en 127 mensen in 3 weken op rondreis door Zuid-Afrika

Leer hier het reisverslag van de 2e groep en zie hoe rijk en volledig zo’n op maat gemaakte groepsrondreis kan zijn!


Nina & Sebastiaan getrouwd in Zuid-Afrika en familie en vrienden reizen mee (2018)

 (Foto’s: The Wedding Story / Arjan van der Plaat)


Travelwomen verkennen de Kaap (2017)


ISSA-congres Johannesburg & Kaapstad met verlengingsmogelijkheden op maat (2013)