X

Bijzondere (groeps)reizen op maat

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Hoewel we geen standaard-groepsreizen organiseren hebben we door de jaren heen al heel wat bijzondere groepsreizen op maat georganiseerd. Dat vinden we ontzettend leuk want dat vraagt om heel veel aandacht voor de details, waarbij we voor iedereen de groepsreis helemaal naar wens proberen te maken.

We kiezen dezelfde werkwijze als altijd en gaan samen “aan de tekentafel” om een combinatie van alle wensen in kaart te brengen. Dan stippelen we de route uit, vullen de reis verder in met leuke accommodaties en activiteiten en zorgen uiteraard voor passend vervoer. En uiteraard zorgen we voor een paar bijzondere verrassingen. Dat doen we voor groepjes van 8 personen (bv. 2 gezinnen die samen reizen), maar ook voor grotere gezelschappen. Zo organiseerden we ooit voor een grote landelijke personeelsvereniging een volgtijdelijke serie van 4 groepsreizen voor 127 mensen die voor 3 weken met elkaar op rondreis door Zuid-Afrika gingen.

Ook helpen wij regelmatig  families die iets te vieren hebben en met z’n allen op reis willen…bv. jubilerende opa’s en oma’s, die met hun  kinderen, aanhang en kleinkinderen op reis willen. Ook organiseerden we de reis voor een unieke trouwerij op locatie in Zuid-Afrika, waarbij het bruidspaar niet alleen het ja-woord gaf in bijzijn van 35 ingevlogen vrienden en familie-leden, maar ook nog 3 weken met hen op rondreis ging.

We  kunnen uiteraard ook wat betekenen voor vriendengroepen, jaarclubs, verenigingen, bedrijfsreizen, congres-verlengingen en incentives.

Bekijk hieronder een aantal verschillende reizen die we organiseerden en neem dan contact met ons op! We vertellen dan graag over de vele mogelijkheden.

Samen-reizende gezinnen en vriendenstellen (jaarlijks)


Jubilerende families – opa’s en oma’s met kinderen en kleinkinderen (jaarlijks)

Familie VuijkFamilie Wijkmamp


Jaarlijkse Fiets-groepsreis incl. de beroemde Capetown Cycle Tour “Cape Argus” & evt. verlenging op maat


Personeelsverenigingen

Personeelsvereniging Groepsrondreis Mexico Rondreis Op Maat Specialist

Na 2 jaar wachten konden we 2 groepen laten genieten van een mooie rondreis door Mexico!
Lees het uitgebreide reisverslag van deze indrukwekkende reis.

In september/oktober 2019 organiseerden we een rondreis met 2 groepen en 60 personen door Costa Rica.

In 2014 in een serie van 4 groepen en 127 mensen in 3 weken op rondreis door Zuid-Afrika. Lees hier het reisverslag van de 2e groep en zie hoe rijk en volledig zo’n op maat gemaakte groepsrondreis (door Zuid-Afrika) kan zijn!


Nina & Sebastiaan getrouwd in Zuid-Afrika en familie en vrienden reizen mee (2018)

 (Foto’s: The Wedding Story / Arjan van der Plaat)


Travelwomen verkennen de Kaap (2017)


ISSA-congres Johannesburg & Kaapstad met verlengingsmogelijkheden op maat (2013)

Ook: verlengingsreizen in combinatie met (reeds zelf geplande/geboekte) zakenreizen of congres-bezoeken