X  Top 3 Inspiratieroutes

  Highlights Kaapstad <-> Johannesburg

  Autorondreis vanaf 3 weken, ca. 3.000 km

  • Mooie route langs de hoogtepunten
  • Bourgondisch genieten in de wijnlanden
  • Prachtige natuur van de Gardenroute
  • Varen tussen de hippo's en de krokodillen
  • Op zoek naar het wild van het Krugerpark

  Van Johannesburg naar Kaapstad overland

  Autorondreis vanaf 4 weken, ca. 4.000 km

  • Mooie route langs de hoogtepunten
  • Op zoek naar het wild van het Krugerpark
  • Varen tussen de hippo's en de krokodillen
  • Te paard langs de bergpassen van Lesotho
  • Bourgondisch genieten in de wijnlanden

  Highlights Namibië/Botswana/VicFalls

  Autorondreis vanaf 4 weken, ca. 4.300 km

  • De grote ronde door Namibië & Botswana
  • Van Sossusvlei naar Etosha Park
  • Bezoek de beroemde Victoria Watervallen
  • Duizenden olifanten in Chobe Park
  • Zie een glimp van de Okavango Delta

  Klanten over ons

  Heel veel persoonlijke klant-ervaringen  & reisverslagen

  Klanten over ons: door het jaar heen ontvangen we veel leuke reacties en reisverslagen waar we heel blij mee zijn. We delen die hierbij graag met u, omdat we trots zijn dat onze inspanningen tot zulke mooie reiservaringen leiden. En omdat ze u vast zullen inspireren voor het maken van eigen rondreisplannen.

  Lees hieronder wat algemene leuke opmerkingen van onze reizigers of ga sfeerproeven via de reisverslagen over rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en andere landen!

  Marjan van der Herberg, Ping te Riele en Lisenka Sterkenburg

  Wij hebben een fantastische reis gehad in Mexico. Alles was geregeld, dus het was fijn om zo onbezorgd rond te kunnen reizen.
  De hotels waren voor het grote deel prima en toen er eentje ontzettend tegenviel hebben we het gelukkig nog kunnen regelen.
  De hoogtepunten waren voornamelijk Palenque, waar je de jungle in kan en de cenotes rondom Valladolid, zoals Cenote Maya. Voor de ruines is een bezoekje aan Mayapan zeker de moeite waard!
  De huurauto was ook prima en vooral voor in Mexico was het fijn om een wat hogere auto te hebben!
  Al met al was het een top ervaring!

  Wij hebben een heerlijke rondreis gemaakt door Namibia. Drie weken met de daktent op de mooiste kampeerplekjes en mooie wandelingen door FishRiver Canyon en met Tok Tokkie trails. Iedere dag weer mooie nieuwe vergezichten en prachtige natuur! Ruimte, stilte, sterrenhemels en natuurschoon zijn indrukwekkend! Dank voor het samenstellen van deze mooie rondreis! Wij komen zeker nog een keer terug in Namibia.

  We hebben een heerlijke reis in Thailand gehad.Het was een onbezorgde reis omdat alles, vervoer en hotels uitstekend was geregeld! Ook als we een vraag hadden in Thailand, werd er door jullie onmiddellijk op gereageerd.
  We hebben niets waarover we ontevreden zouden zijn. Kanchanaburi was zeer de moeite waard, zeer indrukwekkend, onze uitstekende chauffeur heeft er ruim de tijd voor genomen. In Kao Yai is hij 2x met ons op de wandeling meegeweest, het was een juiste keuze van hem!
  Van alle hotels is zeker het hotel in Chang Mai, maar ook in Sukhothai en in Bangkok uitstekend bevallen (alle hotels waren goed).
  Nogmaals: veel dank voor jullie inzet en waardevolle adviezen!
  Familie de Mol

  We hebben een fantastische vakantie/rondreis gehad in Suriname.

  Dank voor de goede organisatie.
  De locaties waren allemaal top, de ontvangst overal hartelijk en de transfers goed geregeld. We hebben allemaal genoten.

  Nogmaals dank en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!

  Familie Rubens

  Na 2 jaar eindelijk naar Namibië

  Namibië …. misschien niet het bekendste land in Afrika, maar wat een prachtig en gastvrij land! We hebben ontzettend genoten van de overweldigende natuur, de gesprekjes met de mensen daar, onze verblijfplaatsen, het fantastische eten en al die dieren in deze grote dierentuin.
  Lisenka en Marjan, veel dank voor het faciliteren van ons avontuur! En vooral veel dank ook voor jullie geduld en de enorm attente manier waarop jullie met de corona-vertraging zijn omgegaan. Echt TOP!

  Familie Jansen

  We hebben een mooie, avontuurlijke reis gemaakt door Costa Rica in 2021.

  Wat een overweldigende natuur, van bossen en oerwouden , prachtige dieren (luiaard, tapir en zeekrokodillen), vogels, planten, vlinders, etc tot vulkanen. Alles was keurig en goed geregeld van onderkomen (hotels en lodges) tot en met de tochten met de gids. Jullie hebben een prachtige reis voor ons samengesteld die we met een goede huurauto prima hebben gereden.

  Familie van Veen

  De reis was al een zomer uitgesteld en ook dit jaar hebben we een hoop hobbels moeten nemen om te kunnen gaan. Maar één dag in Namibië en we waren alle voorbereidings-stress kwijt. Doordat jullie erin geloofden en de reis zo goed hebben voorbereid hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Dank!

  We hebben een heerlijke vakantie gehad in Portugal en alles was goed geregeld. Mooi weer, rust en ontspanning en elke dag zwemmen is heerlijk na zo’n zomer in Nederland. Veel gezien en rond gereden in ons autootje.

   

  Familie Kolster

  De private game reserve was echt de knaller van onze reis , wat een fantastische locatie.
  Hier is echt alles geweldig!

   

  Familie Buitenhek

  We hebben enorm genoten van onze reis en al het moois aan natuur, cultuur en dieren die we hebben gezien. Alles was super goed geregeld door jullie waarvoor we jullie erg dankbaar zijn! We zullen dit ook zeker verder vertellen.

  Paula & Mariëtte

  Het is elke keer weer spannend waar we terecht komen. We hebben het regelmatig over jullie en dan wel hoe fantastisch jullie alles geregeld hebben en we zijn nog niet eens op de helft.

  Een hele hartelijke groet
  De Bobotiegroep

  Wij zijn terug van vakantie en wij hebben een prachtreis gemaakt mede dankzij jullie.
  Nogmaals dank voor deze prachtige ervaring.

   

  Brigitte en Carel

  We hebben een fantastische reis gehad. We realiseren ons dat jullie en wij een korte voorbereidingstijd hebben gehad (vakantiebeurs, boeken en aansluitend vertrek op 18 februari) maar we zijn onder de indruk van de organisatie achter onze reis. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen.

  We kijken terug op een hele bijzondere vakantie. Jullie allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie inspanning!

  Familie Wiebus

  Fietsen naar Frederiksdorp, varen op de Sipaliwini , nachttocht om de reuzeschildpadden hun eieren te zien leggen, klimmen naar Brownsberg, varen naar Danpaati en helemaal super …..vliegen naar Kabalebo en dat allemaal OP MAAT. Het geeft je een supervakantie om nooit meer te vergeten ( en dan nog Surinaams koken, Kenny B ontmoet in Paramaribo, fort Zeelandia, imponerend! fort Nieuw Amsterdam, heerlijk gezwommen en 1000 andere dingen)

  Familie Kooyman

  Zeer afwisselend met uitstekende locaties hebben onze reis tot een groot succes gemaakt! Het doel was ons 50 jarig huwelijksfeest met kinderen en kleinkinderen te vieren via een reis naar zuid Afrika. Mede door Rondreisopmaat is het doel voor 100% GESLAAGD.
  Hartelijk dank voor alle adviezen en de ondersteuning. Duim omhoog!!! Top! een 10 op alle fronten.

  Familie van Olderen

  Wat hebben we genoten van dag 1 tot de laatste dag. Geweldig land, mooie accommodaties en alles top geregeld. Nogmaals bedankt en Namibië staat zeker nog een keer op ons lijstje en dan kloppen we graag weer bij jullie aan.

  Frank en Sandra (2018)

   

  Frank en Sandra (2018)

  Dankzij jullie hebben wij een schitterende vakantie gehad in Zuid Afrika. Auto verhuur, overnachtingen, walvis excursie, safari’s, alles was door jullie tot in de puntjes geregeld. Wat een ervaring! Heel erg bedankt.

   

  Jan en Hennie (2018)

  Onze allereerste keer Zuid-Afrika is een succes geworden mede door de fantastische voorbereidingen van Rondreis op Maat. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Middels een reisschema hebben we onze reis zonder problemen doorlopen. Absoluut een onvergetelijke ervaring! Wij willen jullie bedanken en zullen jullie organisatie Rondreis op Maat zeker aanbevelen!

  Familie van Medevoort (2018)

  Ontzettend bedankt voor alle tips, adviezen en goede zorgen voor onze reis naar Namibië en Botswana, we hebben een geweldige tijd gehad! Door jullie tips hebben we op de meest bijzondere plaatsen overnacht en hebben we veel verschillende omgevingen en ervaringen in 1 reis kunnen samenvoegen.

   

  Nienke en Jan-Willem (juni 2018)

  In één woord geweldig! Wat een leuke reis hebben jullie voor ons gemaakt. Zeer afwisselend en met uitstekende locaties. Meer dan dat wij ooit hadden durven dromen.

  Hele dankbare groeten,

  Jacobien en René Kruit (2018)

  “ We hebben enorm genoten van deze fantastische reis en we zijn helemaal verliefd geworden op Zuid Afrika. ”

  Familie van Neerven

  “ Je hebt ons meerdere keren erg positief weten te verrassen. ”

  Elise van Pelt en Willem Bakker

  “ Acht hele enthousiaste mensen, jong en oud, die een geweldige ervaring rijker zijn. ”

  Ellen Gielen

  “We denken nog vaak aan deze mooie reis en zullen het nooit vergeten.”

  Familie Langerak

  “ Een aaneenschakeling van memorabele momenten…
  Top gedaan! ”

  Bibian Duives en Rob de Bruin

  “ Er zijn voor ons 3 sleutelwoorden:
  Intensief, Indrukwekkend, Fantastisch! “

  Familie van de Beek

  “ Het is een droomvakantie en jij hebt geholpen
  deze te laten uitkomen waarvoor onze grote dank! ”

  Wim en Trudie Dekker

  “ Het was fijn en fantastisch! De beste reis ever die we samen gemaakt hebben en we zijn al 11 jaar samen. ”

  Hendrik en Carolijn van Veen

  “ Dit zouden we zelf nooit gevonden hebben. En dat maakt het zo bijzonder, dankzij jou! “

  Christ en Els van Poppel

  “Het was geweldig! Dankzij jouw/jullie goede adviezen en uitstekende voorbereiding hebben de ruim vier weken Zuid-Afrika eigenlijk alles gebracht wat we ervan hadden gehoopt en verwacht”

  Anja en Sjuul van der Pol & Mirjam en René Gijselhart-Borsboom

  “We hebben weer een super mooie reis in het vooruitzicht, mede dankzij jouw uitstekende hulp!”

  Anja & Jan van der Kaaden

  “We zijn aangekomen in Zuid-Afrika en op de vraag wat onze eerste indrukken zijn kunnen we maar één antwoord geven: GEWELDIG! Dit geldt niet alleen voor het land en de inwoners, maar ook voor je reisorganisatie zoals dit tot nu toe is verlopen. Later op onze reis zal ik je nogmaals onze ervaringen laten weten, maar gezien het verloop tot nu toe hebben we hoge verwachtingen”.

  Wilfred Zeldenthuis

  Onze reis was in één woord geweldig!! Alles klopte, de accommodaties, de huurauto, de binnenlandse vlucht en de excursies. En overal een geweldige ontvangst door super enthousiaste Afrikanen. De door jullie, in overleg met ons, uitgestippelde route was perfect. Jullie voelen prima aan wat onze wensen waren. Het was een strak programma met voldoende tijd voor eigen invulling. De hele reis heeft op ons een onuitwisbare indruk gemaakt. Super bedankt!

  Mony & Wim Keukens

  “Marjan heeft de autohuur, reisroute en overnachtingen geregeld en wij waren vrij om onderweg onze tijd in te vullen naar eigen wens. Zij had hele leuke voorstellen voor overnachtingen, zoals slapen in een tent aan een hippomeer, slapen op een struisvogelfarm en op een wijnboerderij. Onze reis was geweldig!”

  Jane de Ruiter & Ivo de Rooij

  De grondige en goede voorbereiding heeft onze vakantie tot een geweldige ervaring gemaakt!

  Ineke & Cees Vreugdenhil

  Unieke reisverslagen

  Familie Ruijter Zuid-Afrika Rondreis Op Maat Specialist

  Familie Ruijter slaapt met gezin in een boomhut in de bush!

  In de zomer zijn wij met onze kinderen van 16, 13 en 10 naar Zuid-Afrika geweest. Wij vlogen op Johannesburg waar wij ’s avonds aankwamen. De... Lees verder

  Harry en Annet Zuidelijk Afrika rondreis Op Maat Specialist

  Harry & Annet reizen door vijf landen in Zuidelijk Afrika!

  In 2014 had Marjan voor ons een bijzondere reis uitgestippeld door Zuid-Afrika. Het was prima geregeld. Daarom besloten we Marjan weer te vragen, nu voor onze... Lees verder   ‘The most challenging step of any journey is the first’