X

Reisduur & Reistempo Thailand

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Hoe te komen tot een goede basisroute voor uw reis?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een goede basisroute als uitgangspunt voor uw rondreisopmaat.
Natuurlijk zijn uw wensen daarbij het uitgangspunt. Maar ons inziens ook de hoeveelheid reistijd die u beschikbaar heeft, wat u vooral wilt zien en doen en welk reistempo en welke reisafstanden uw wilt afleggen. Wij bieden verschillende inspiratieroutes om u te helpen “filteren”, zodat u daarna verder kunt ‘inzoomen’ op de inhoudelijke reisinvulling.

Reisduur

De hoeveelheid tijd die u heeft om een mooie rondreis te maken bepaalt mede de routes die u zou kunnen overwegen. Het is zonde om zoveel te willen doen en reizen dat u geen tijd heeft om ergens te “zijn”, activiteiten te doen en te genieten. Hoewel sommige mensen ook het reizen zelf een mooie ervaring vinden, is het toch jammer om alleen maar onderweg te zijn. Het leuke van een reis op maat is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoeveel je gaat doen, maar anderzijds is het ook een “valkuil”. Met onze expertise helpen we u graag met het samenstellen van een uitgebalanceerde route, met efficiënt en logisch vervoer en een afgewogen programma. We kunnen daarbij op dag-tot-dag-basis met elkaar fine-tunen en bijschaven.

Reistempo & Reisafstanden

Niet iedereen houdt van hetzelfde reistempo. Daarom is het juist zo fijn om alles op maat te kunnen samenstellen. Als u veel wilt zien kunt u natuurlijk een intensief reistempo aanhouden. We adviseren om niet teveel enkele overnachtingen achter elkaar te plannen, maar deze liever af te wisselen met 2 of 3 nachten op een plek. Dan is er ook tijd om de omgeving te verkennen en leuke activiteiten te doen.

Reist u met een gezin met kinderen? Dan kan het prettiger zijn om niet al te lange afstanden per keer te rijden en minimaal 2 of 3 nachten op 1 plek te verblijven. Dit kan dan ook invloed hebben op de keuze voor uw route. Wij adviseren hier graag bij, omdat wij dit ook vanuit eigen ervaring goed begrijpen.

Heeft u alle tijd en houdt u van ‘slow travel’? Dat is natuurlijk heerlijk, en zo kunt u dan eigenlijk alle inspiratieroutes als uitgangspunt nemen, die we dan in overleg kunnen uitbreiden met een verdere verdieping op iedere locatie.