X

Reisverslagje van onze rondreis door Namibië – Familie Hermans

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Reisverslagje van onze rondreis door Namibië – Familie Hermans

Reisverslag Namibië – Familie Hermans

Reisverslagje van onze rondreis door Namibië, september 2023.

Na ruim een half jaar voorpret en voorbereiden met de fijne en goede adviezen en hulp van Lisenka en Marjan, gingen we op weg voor onze eerste en zeker niet de laatste rondreis door Afrika.

Best spannend om zelf een rondrit te maken met een 4×4 van lodge naar lodge. Maar de reis was perfect voorbereid door Lisenka. De start met Carin bij de ‘Meet and Greet’ bij aankomst was geweldig. Al snel voelde het heel goed en veilig om op pad te gaan.

Wat was het een geweldig mooie reis. En wat is Namibië een prachtig en divers land met ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen!

De lodges waren stuk voor stuk prachtig en heel goed verzorgd. Altijd met een mogelijkheid om te dineren als dat al niet van tevoren was geboekt. We hebben overheerlijk gegeten, ook het plaatselijke wild, zoals kudu, giraffe, oryx, steenbok en springbok.

We vielen van de ene verbazing in de andere wat betreft verblijven. Maar ook wat betreft de omgeving en de parken waar we verbleven.

De verschillende game/nature drives, sundowner tours waren allemaal weer anders. Allemaal geleid door enthousiaste gidsen, die van alles vertelden over de natuur en de specifieke dieren die daar te zien waren. En die, als dat nodig was, ook heel erg hun best deden de dieren te zoeken waar we naar op zoek waren. Ook werd daar altijd een lekker drankje en hapje bij verzorgd.

Deze reis was een groot hoogtepunt. Maar de allergrootste hoogtepunten waren voor ons het bezoek aan de Sossuvlei en Deadvlei, het Etosha NP met zo ontzettend veel prachtige dieren. En het bezoek aan Na’an ku se Wildlife Sanctuary, met de prachtige lodge en de verschillende excursies die we daar hebben gedaan als afsluiter van een onvergetelijke vakantie!

Michel Beukers en Loes Hermans