X

Prachtige roadtrip door Namibië 

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Prachtige roadtrip door Namibië

Prachtige individuele roadtrip door Namibië

Reisverslag Namibië – Frans en Mariëlle

Eindelijk was het zover. Na een voorpret van bijna 3/4 jaar hebben we in augustus 2023 ruim 3 weken mogen genieten van deze prachtige individuele roadtrip door Namibie. We zijn met zijn tweeen gestart in Windhoek waar we een prima verzorgde Meet & Greet kregen met een handige roadmap en vouchers. En toen konden we van start.

We zijn eerst via een tussenstop naar het zuiden gereden naar het prachtige Fish river canyon. Vandaar weer langzaam richting het noorden gereden naar Etoshapark en uiteindelijk weer naar Windhoek.
Heel bijzonder was dat we met onze kinderen en aanhang op dag 8 in Namib bij de Sossusvlei hadden afgesproken. Dit ging niet helemaal van een leien dakje want ze hadden een dag vertraging met het vliegtuig maar Marjan en Lisenka hebben dit voortreffelijk geregeld. Fantastisch dat we elkaar midden in Namibie troffen en er stond een lekkere fles bubbels en fruitmand klaar.

De vakantie was een aaneenschakeling van hoogtepunten maar heel bijzonder vonden we Tiras Mountains waar je je aan het einde (of het begin) van de wereld waant. Maar ook Erongo mountains en Etosha waren prachtig.

Het is een fantastisch land en wat ons opviel is dat de bewoners zoveel oog hebben voor de natuur, en dat mens en dieren in een evenwichtige balans samen leven. Zo mag je bijvoorbeeld geen plastic bij je hebben en is het overal brandschoon. Kortom wij raden iedereen aan een keer dit land te bezoeken en Marjan en Lisenka maken er ook echt een persoonlijke reis van.

Groeten Frans en Marielle