X

Prachtige reis door Midden Amerika – Familie van Vliet

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Prachtige reis door Midden Amerika – familie van Vliet

Rondreis Midden Amerika Familie van Vliet – Mexico
februari 2023

Wij hebben een prachtige reis door Midden-Amerika achter de rug en dat zonder noemenswaardige problemen. Na veel Maya cultuur, vulkanen, mooie steden/dorpen en strand, riep het werk en gezin ons weer terug maar we hadden zo nog een paar weken kunnen blijven.

Hoogtepunten vonden wij Tikal, Caye Caulker en de beklimming van de Acatenango vulkaan. Hoewel deze laatste echt een goede conditie vereist. Maar de flamingo’s in Celestun, het azuurblauwe water van Bacalar, de schildpadden in Akumal, het door vulkanen omringde meer van Atitlan en levendige San Cristobal waren ook prachtig.
Eigenlijk waren alle hotels prima met als uitschieter het hotel bij Chitzen Itza. Dat is zo mooi in het oerwoud gelegen!
De backup van de lokale partner van Rondreisopmaat.nl deed prima haar werk. Soms veranderde er een vertrektijd of een formaliteit, en altijd werden we pro-actief geïnformeerd. Een keertje bleek onze transfer niet aanwezig maar dat werd snel opgelost en gecompenseerd.

De minste dag vonden wij de transfer over land van San Cristobal naar Panachel. Hier zou toch een vliegend alternatief voor moeten zijn. Verder is Mexico perfect voor een eigen auto. Door de goede wegen en het weinige verkeer konden we ons snel verplaatsen. En we hebben ons te allen tijde veilig gevoeld. De binnenlandse vluchten verliepen soepel en door de ruime planning waren we zonder te haasten telkens op tijd bij de luchthaven.

Kortom, prima georganiseerd en naar volle tevredenheid. Daarom onze grote dank aan jullie en de lokale partner.

Met vriendelijke groet,
Familie van Vliet