X

Helaas weer terug uit Namibië – Familie Verhoef

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Helaas weer terug uit Namibië – Familie Verhoef

Geweldige reis door Namibië 

Reisverslag Namibië – Familie Verhoef

Ja helaas zijn we weer terug uit Namibië, het was een geweldige reis! Alles prima geregeld, de meet-en-greet op het vliegveld was heel fijn. Ze heeft veel uitgelegd en geholpen met de autohuur en geld pinnen.
De map met informatie die we kregen was ook erg handig, met de routebeschrijvingen die erin stonden konden we (af en toe met wat hulp van maps) alle accomodaties vinden.

De plekken waar we overnacht hebben waren echt prachtig, de mensen aardig en behulpzaam.
Hoogtepunten: Sossusvlei was erg mooi, we hebben Big Daddy Dune beklommen en toen weer naar beneden gerend Deadvlei in, geweldig! De overnachting in omgeving Palmwag was ook prachtig, mooi huisje met uitzicht over de vallei.
In Etosha hebben we de game-drive van een halve dag gedaan, wat ons betreft is dat lang genoeg, het was erg warm (37°C) en dan is een hele dag in zo’n safari-auto wel lang. Daar hebben we leeuwen gezien die net een zebra aan het opeten waren, ook erg bijzonder!

De laatste 2 overnachtingen bij Windhoek in de mooie lodge is ook echt een aanrader. We hadden een mooie villa midden in het reservaat, het was net of we alleen waren daar. En de giraffen liepen door de tuin toen we daar aankwamen. Nog een hoogtepunt: quadrijden in de duinen bij Swakopmund. Dat hebben we geboekt toen we daar waren, dat is prima te doen.
En wat de auto betreft: een 4wd heb je echt wel nodig daar, zeker op de gravelwegen. Dat rijdt toch wat beter en makkelijker.

Kortom: we hebben een prachtige reis gehad, we hebben mooie dingen gezien en gedaan, alles wat prima geregeld en naar onze wens. We zullen rondreisopmaat.nl zeker aanbevelen bij anderen!
Nogmaals bedankt voor het samenstellen van deze reis en wellicht tot een volgende keer!

Familie Verhoef