X

Familie Visser heeft onvergetelijke herinneringen gemaakt

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Visser heeft onvergetelijke herinneringen gemaakt

Het is nu alweer een jaar geleden dat we de Vakantiebeurs in Utrecht bezochten. Daar hebben we Marjan ontmoet, stand Rondreis op maat bezocht en de presentatie van Marjan gezien. Wat een enthousiasme over de reizen in Zuid-Afrika en andere Afrikaanse landen!
De weken daarna hebben we samen met Marjan onze droomreis uitgestippeld, en na veelvuldig telefonisch overleg om onze wensen en vragen te bespreken hebben we de rondreis definitief geboekt. Het was een onvergetelijke reis, 3 weken rondreizen van Kaapstad, Kaapse schiereiland, Hermanus en  Gansbaai. Daarna met binnenlandse vlucht naar Durban en verder rondreizen naar St. Lucia, KwaZulu-Natal, Swaziland, Komatipoort en verder richting Krugerpark. Met als afsluiting een aantal dagen in Hazyview ontspannen. We hebben enorm genoten, samen met onze dochters (13 en 17 jaar) onvergetelijke herinneringen gemaakt!

De persoonlijke kennismakingen met eigenaren van kleinschalige  B&B was bijzonder vooral Hermanus, St Lucia en  Hazyview. En natuurlijk de ervaringen op safari, de eerste wilde dieren die we hebben gezien vergeten we nooit meer! En sportieve/spannende momenten zoals Tafelberg beklimmen, walvissen spotten, een bush-walk én Shark-cagediving!! Dit was echt grensverleggend!

Dankzij de goede adressen en persoonlijke begeleiding van Rondreis op maat was alles goed en degelijk georganiseerd.

Nogmaals dank voor alles en hartelijke groeten,
Inez Visser
(2018)