X

Familie Verweij vierde met z’n allen het 40-jarig huwelijk

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Verweij vierde met z’n allen het 40-jarig huwelijk

Familievakantie in Zuid-Afrika,

Ons veertig jarig huwelijksfeest dit jaar wilden wij vieren met onze vier kinderen met partners en kleinkind in het prachtige Zuid-Afrika dat wij vijf jaar eerder bezocht hadden.

Om ideeën op te doen bezochten wij in januari de Vakantiebeurs en belandden bij de stand van Marjan van Rondreis op maat. Zij voelde direct aan naar wat voor reis wij op zoek waren; een mix van safari in Wild Afrika en de luxe van Kaapstad. Zij opperde ons langs te gaan bij de stand van Kololo Game Reserve. Dat was een schot in de roos. We waren direct enthousiast.
Binnen enkele dagen hebben wij contact opgenomen met Marjan en al onze wensen voorgelegd. Zij is daarmee direct aan de slag gegaan en heeft onze wensen allemaal kunnen realiseren. Het kostte soms nogal wat speur- en regelwerk voor haar, maar altijd tot tevredenheid kon en wilde zij aan onze eisen (we zijn best wel verwende reizigers) voldoen.

Wij hebben onze droom familievakantie inmiddels achter de rug en genieten nog volop van de mooie herinneringen.

Kololo Game Reserve is geweldig. Heerlijk genieten van de dieren vanaf ons terrasje bij onze hut, het zwembad en het goed verzorgde eten. De Safaritochten over het park en zelf fietstochten maken van 7 en 11 km waren spannend en indrukwekkend voor ons allen. Ook de safari in het naastgelegen Wildpark Welgevonden was wonderschoon.

Na het bezoek aan al het wild zijn we met een binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Kaapstad gevlogen en hebben daar 1 week in een privé huurhuis grenzend aan het Groot Constantia Estate doorgebracht. Met de door Marjan georganiseerde, gehuurde auto’s hebben we veel van de omgeving gezien. Walvissen nabij Hermanus, haaien vanuit een kooi in Gansbaai. De Tafelberg, Robbeneiland, vis eten in Houtbay, het uitgaansleven van Longstreet (bar Dubliners), souvenirs gekocht in V & A Waterfront en een cocktail op het strand van Camps Bay en natuurlijk wijnproeven in Groot Constantia, dit alles heeft bij onze kinderen al de uitspraak “Wij gaan zeker terug naar Zuid Afrika” doen ontlokken.

Marjan, nogmaals hartelijk dank voor de goede begeleiding van onze reis en Kololo Game Reserve hartelijk dank voor de flessen bubbels ter gelegenheid van ons veertig jarig huwelijk, waarvan we tijdens de georganiseerde “Braai onder de sterrenhemel” de eerste avond mochten genieten.

Hennie en Anne Marie Verweij