X

Familie Verburgt; de Big 5 en Walvissen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Verburgt; de Big 5 en Walvissen

Wij hebben het geweldig gehad in Zuid-Afrika. Ons hoogtepunt was voor ons allemaal toch echt Umlani Bushcamp. Geweldig de safari’s, de sfeer en de gastvrijheid. En we hebben de Big 5 gezien. Op een gedeelde 1e plaats staat Kosi Bay, Super walvissen boottocht gedaan en we zijn erg verwend daar.

Locatie in Drakensberg was prachtig, canopytour was een hele ervaring.

Fietstocht (erg indrukwekkend) door Soweto met Duncan onze chauffeur was echt geweldig. Super geregeld en veel leuke informatie gehad onderweg.

In het algemeen waren alle overnachtingen goed, zeer vriendelijke mensen, die je echt als gast behandelen en het je naar de zin willen maken. De afwisselingen vonden wij ook erg leuk.

Wat ons iets tegenviel was de ontvangst in Swaziland, in Zuid-Afrika werden we overal vriendelijk en hartelijk ontvangen en dat was in Hawane minder. Toch een groot verschil met Zuid-Afrika. De huisjes waren wel schattig.

We hebben een tip voor de routebeschrijving. Vaak wordt er vermeld ‘vertrek in oostelijke richting’, het zou nog handiger zijn wanneer er meer plaatsnamen worden vermeld.

Wij kijken terug op een fantastische reis die we graag nog eens zouden doen.

Bedankt voor alles en we zullen je zeker aanbevelen (ook al gedaan) bij onze familie en vrienden.

Hartelijke groeten,

Willy, Patricia, Laura en Nick Verburgt