X

Familie van Sluisveld bezocht hun zoon die stage liep

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie van Sluisveld bezocht hun zoon die stage liep

Beste Marjan

Via mijn vriendin Marieke, hoorde ik van jouw website.

Het is heel prettig geweest, om samen met jou, deze reis voor te bereiden. Elke keer bewoog je weer mee met onze gewijzigde plannen:) en bleek je een gebied goed te kennen en leuke stekken voor ons te boeken.

We gingen vrij plotseling naar ZA, omdat onze zoon daar stage ging lopen.

We hebben in 4 weken veel gezien en beleefd en je had een goed plan voor zowel onze zoon, die daar maar 9 dagen was, als voor ons die 4 weken mochten rondreizen. Onze tweede zoon die nu 5 mnd in Kaapstad zit was ook enthousiast, al had hij al veel gezien, er waren ook voor hem nog hele mooie belevenissen( de walvissen en Aquilla Lodge.)

Voor mij persoonlijk was Kaapstad en zijn omgeving het hoogtepunt, nooit eerder bezocht ik een stad die zo mooi ligt, om een gebergte heen en aan een prachtige rotskust.

De vele hippe winkels en restaurants waren een verrassing. Dat het eten goed zou zijn, had ik al vaak gehoord, maar dat de ambiances zo mooi waren en de keuken zo verfijnd was, was een verrassing. ( Ik had mn heel veel vlees verwacht)

Het was overigens ook geweldig om de gamedrives mee te maken, waarbij ik dan weer verrast werd door de prachtige natuur, het schitterende avond licht en de vele planten en bloemen. We hebben de big 5 gezien, fantastisch.

Op ons verzoek werden de Drakensbergen met veel passen en meten in ons programma ingevoegd, we hebben een geweldige wandeling gemaakt, echt prachtig, maar volgende keer meoeten we meer water mee nemen, het was nl extreem warm, 35 graden.

Het was een fantastische reis, die ons zeer enthousiast heeft gemaakt over Zuid Afrika.

Als we nog eens die kant op gaan, maken we graag weer van Rondreisopmaat gebruik

Veel dank en hopelijk tot gauw
Benno en Karin