X

Zuid Afrika was nog mooier als we gedacht hadden!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Zuid Afrika was nog mooier als we gedacht hadden!

Beste Ping en Marjan

Onze reis was in 1 woord GEWELDIG! We hebben er erg van genoten. Zuid-Afrika was nog mooier als we gedacht hadden, wat een prachtige natuur. De mensen vonden we erg vriendelijk, het eten heerlijk en de wijn was top (we hebben last van ontwenningsverschijnselen 😉 ). Jullie hadden prachtige verblijven voor ons uit gezocht.Het hoogtepunt was toch wel Umlani Bushcamp in Timbavati. En Knorhoek bij Stellenbosch was een geweldige locatie om af te sluiten.

Ook was alles overal perfect geregeld. Een klein misverstand: in Johannesburg kwam Bidvest de huurauto bij Uxolo brengen maar die auto bleek voor een ander koppel te zijn dat daar ook was. Bidvest had in hun administratie staan dat wij de auto op zouden komen halen. Nadat we hadden laten zien op de voucher dat hij bij het guesthouse afgeleverd zou worden hebben ze heel snel de auto alsnog laten bezorgen. Prima opgelost dus.
Verder klopte alles overal helemaal zoals jullie het voorgeschoteld hebben. Complimenten!!

Een tweetal kleine opmerking over de tekst in het boek wat we terplekke hadden gekregen:
-Naar Storms River stond er dat we de afslag naar Old Village Inn moesten nemen, maar dat staat niet meer op de borden. Er staat nu Storm River Village.
Maar na even te ver hebben doorgereden hebben we het toch gevonden.
-De routebeschrijving naar de Madi Madi Karoo lodge klopt niet. Dit is een combinatie van zowel de route vanuit Oudtshoorn als vanuit de Rust. Gelukkig hadden we dat van tevoren al ontdekt en hebben we het routekaartje op de site van de lodge gebruikt.

We zullen binnenkort nog een kort reisverslagje naar jullie toe sturen, momenteel ontbreekt daar even de tijd voor. Wel hebben we een blog bijgehouden van de volledige reis: http://foxatsouthafrica.blogspot.nl/

We gaan jullie zeker aanbevelen bij andere mensen.

Zuid-Afrika smaakte naar meer, dus mochten we weer willen gaan, dan weten we jullie te vinden.

Bedankt en hartelijke groeten Bert en Josee de Vos