X

Familie Bootsman: prachtig land met vele culturen!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Bootsman: prachtig land met vele culturen!

Om maar met de deur in huis te vallen, het was een onvergetelijke reis. Prachtig land met vele culturen en een enorme afwisseling. Geen dag was hetzelfde.
Onze complimenten voor jullie voorbereiding. Alles klopte met de reserveringen en alles verliep soepel met de accommodatie, excursies en de huurauto’s. Links rijden was even wennen, weer rechts rijden in Nederland idem. Richting aangeven ging meestal gepaard met een zwiep van de ruitenwissers.
Onderweg hebben we veel mensen ontmoet uit alle werelddelen, en ook veel Nederlanders die (opvallend) allemaal in Johannesburg waren begonnen. Start in Kaapstad lijkt ons prettiger, je rijdt dan vanuit een Zuid Europese omgeving het ’Zwarte Afrika’ binnen.

Qua flora en fauna hebben we erg veel gezien; uiteraard de Big Five, ook de Small Five, pinguïns, walvissen (die een beetje zeldzaam zijn geworden bij Hermanus), de prachtige ‘purple rain’, Kaapstad, de wijnstreek, de hippo’s die door de straat in St Lucia liepen, het kurkdroge Krugerpark (met hoogtepunt Umlani Bush Camp), apartheidsmuseum, eigenlijk teveel om op te noemen. We kunnen niet echt één hoogtepunt noemen.

Groet
Familie Bootsman