X

Paula en Mariëtte: Een reis om nooit meer te vergeten!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Paula en Mariëtte: Een reis om nooit meer te vergeten!

Fam. Geurtsen Namibië en Botswana Rondreis Op Maat Specialist

Een paar weken geleden zijn we teruggekomen van een geweldige reis door Namibië en Botswana. De wens om een reis naar Afrika te maken stond bij ons beide hoog boven aan de bucket list. Begin dit jaar zijn we naar de vakantiebeurs geweest voor wat meer informatie. Hier kwamen we de enthousiaste dames van ‘Rondreisopmaat’ tegen. Zij hebben voor ons een mooie route uitgestippeld die we in 5 weken hebben gereden met onze Toyota (4×4) met daktent.

Fam. Geurtsen Namibië en Botswana Rondreis Op Maat Specialist

We zijn gestart in Windhoek en vanuit daar eerst naar het zuiden gereden om de Fish River Canyon te zien. Wat een fantastisch gezicht, vooral bij zonsopgang. En de rust is, als je het drukke Nederland gewend bent, bijna niet voor te stellen. Hierna zijn we via een stop aan de kunst vlak bij Kolmanskop naar de Sossusvlei gereden. De prachtige oranje duinen hebben maken gelijk indruk als je door de vallei rijdt.

Fam. Geurtsen Namibië en Botswana Rondreis Op Maat SpecialistVia de Brandberg en de Twyfelfontein zijn we doorgereden naar Etosha. Hier hebben we een hoop wilde dieren kunnen spoten.

Na Etosha zijn we via de Caprivi strook naar Botswana gereden. Hier verbleven we een paar dagen aan de Chobe rivier en hebben een dagtrip naar de Victoria Falls in Zimbabwe gedaan. Daarna langzaam terug langs de Okavango delta weer naar Windhoek.

Fam. Geurtsen Namibië en Botswana Rondreis Op Maat SpecialistDe reis was goed georganiseerd met per dag een routebeschrijving en alle informatie over de camping waar we zouden verblijven.

Ook waren er vooraf een aantal trips voor ons geboekt; een paar gamedrives, een boottocht vanuit Swakopmund, een rondvaart over de Chobe rivier, het vervoer naar de Victoria Falls en een Mokoro trip over de Okavango delta. Alles was ook goed bij te houden in de travelapp. Ook leuk voor de thuisblijvers, al bracht dit ook wel wat jaloezie met zich mee.

Fam. Geurtsen Namibië en Botswana Rondreis Op Maat SpecialistIn totaal hebben we 6300 km gereden door deze twee prachtige landen. Wat een uitdaging om hier een fotoboek van te maken. Een reis om nooit meer te vergeten!

Paula & Mariëtte