X

Alles even mooi, leuk en bijzonder – Familie te Riele

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Alles even mooi, leuk en bijzonder – Familie te Riele

Reisverslag van familie te Riele in Zuid Afrika.

Omdat we 25 jaar getrouwd waren een keer niet binnen Europa op vakantie, maar naar Zuid-Afrika met de inmiddels volwassen kinderen. En wat een prachtige reis is er voor ons samengesteld door de experts van Rondreis op Maat!

Van het eerste contact om onze wensen te bespreken tot de goede communicatie tijdens het proces en het fantastisch uitgewerkte reisprogramma: alles was even goed geregeld en professioneel. En dan moest de echte reis nog beginnen!

We hebben gedwaald over de Tafelberg, een rondleiding gevolgd door Bo Kaap, pinguïns gezien in Simon’s Town, de berg op gesjokt naar de vuurtoren bij Cape Point, walvissen gezien tijdens een boottocht, heerlijke wijn gedronken, de Swartbergpas gereden, een game drive gedaan in Oudtshoorn en gehopst op de hangbruggen bij Tsitsikamma – pas op aanstormende golven!
Daarna naar het noordoosten voor ruim een week in en rondom het Kruger Park. Dit was geweldig, met als absolute hoogtepunt ons verblijf in een private game reserve – alles verzorgd, twee game drives per dag, douchen onder de sterren en slapen in een boomhutten midden in de bush. Wat een ervaring!

Tijdens de hele reis verbleven we in prachtige guesthouses, en overal voelden we ons even welkom.
We zijn enorm tevreden over Rondreis op Maat en zullen als we weer even gespaard hebben zeker aankloppen voor een nieuw Afrika-avontuur.