Overige landen buiten Europa

Ontdek deze prachtige landen buiten Europa met een mooie route op maat

De mooiste routes langs Highlights Fly-drives evt. met vlucht en huurauto
Authentieke accommodaties Bijzondere activiteiten & ervaringen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Inspiratie voor uw persoonlijke rondreis

Persoonlijke rondreisopmaat door prachtige (natuur)landen

Hoewel de Corona-crisis nog niet voorbij is, zijn we weer gaan beseffen hoe fijn het is om de mooie landen en streken in Europa te ontdekken. Daarom bieden we nu verschillende inspiratieroutes & reisideëen voor een rondreisopmaat in Europa, met autorondreizen en fly-drives. Met rijden in je eigen (huur)auto en verblijf in authentieke accommodaties. En natuurlijk zijn al onze inspiratieroutes in co-creatie te fine-tunen en op maat te maken.
Bekijk verschillende mogelijkheden ter inspiratie >

Routes op maat & tussenstops & allerlei combinaties die u wilt

Met je eigen auto vertrekken vanuit huis of vliegen naar 1 bestemming of een combinatie van 3 of 5 of 10 locaties in 3 weken. Met verschillende routes als heen- en terugreis en met stops in verschillende streken en overnachtingslocaties. Wij kunnen allerlei combinaties van landen en streken, type accommodaties en vervoermiddelen maken zodat u maximaal van uw vakantie kunt genieten.  Bekijk de vele maatwerkmogelijkheden > 

CoCreatie met Rondreisopmaat.nl

We beginnen bij het inventariseren van uw wensen. Door die te combineren van de kennis en expertise van landenspecialisten ontwerpen we zo ‘in CoCreatie’ uw rondreisopmaat. Passend binnen uw beschikbare tijd, rekening houdend met het seizoen en met passende afstanden en reistempo. Wij proberen altijd met u mee te denken zodat u een onvergetelijke reiservaring zult hebben.

Onze landenspecialisten >