X

Kayaktour vanuit Walvis Bay

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Kayaktour tijdens uw rondreis op maat door Namibië

Geniet van een geweldige kajak-ervaring in de lagune van Walvis Bay. Ervaar de spectaculaire vogelwereld terwijl u ontspannen peddelt over het water. De baai wordt ingeklemd door de woestijn en de oceaan en is daardoor zeer visrijk. Aalscholvers, pelikanen, steltlopers en andere zeevogels komen hier veelvuldig voor. Natuurlijk vaart u langs de grote kolonie pelsrobben op het schiereiland. Met wat geluk komen de dolfijnen voorbij!

Deze ochtend tour begint om 8.00 uur. U wordt naar Pelican Point gereden en passeert grote groepen flamingo’s. Vervolgens zit  u gedurende 2-2,5 uur op het water. Rond 13.00 uur bent u weer terug in de baai.

De tour is ook mogelijk in combinatie met Sandwich Harbour. U gaat dan na de kayaktour mee met een 4×4 excursie. Via de Zoutpannen en de droge Kuiseb rivierdelta komt u in het Sandwich Harbour gebied. Wanneer het weer en de getijden het toelaat bezoekt u de Sandwich Harbour lagune. U luncht op het strand of in de duinen.

Interesse? Bekijk onze inspiratieroutes, laat u inspireren door de Namibië-informatie op onze website en stuur ons uw reisaanvraag!