X

Dagtour naar de Victoria Falls

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Dagtour naar de Victoria Falls tijdens uw rondreis op maat door Botswana

Kasane is een ideaal uitgangspunt voor een dagtocht naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe. De rit is ongeveer 15 minuten naar de grens. Daarvandaan duurt het nog ongeveer 1 uur voordat u in Victoria Falls bent. Hier bezoekt u de beroemde watervallen. Er zijn diverse uitzichtpunten, zodat u verschillende delen van de watervallen kunt zien.

De Victoria Watervallen worden gezien als één van de zeven wereldwonderen. Over een lengte van meer dan 1,7 km stort het water van de Zambezi rivier zich hier in een nauwe kloof. Door de nevelwolken en het oorverdovende lawaai die daardoor ontstaan worden de watervallen ook wel “Mosi-oa-Tunya” genoemd, ofwel rook die dondert. De watervallen liggen precies op de grens van Zimbabwe en Zambia en zijn vanaf beide zijden te bezoeken. De Victoria Watervallen bestaan uit 5 verschillende watervallen en 4 ervan kun je goed zien van de zijde van Zimbabwe: The Devil’s Cateract, Main Falls, Rainbow Falls en Horseshoe Falls.

Interesse? Bekijk onze inspiratieroutes, laat u inspireren door de Botswana-informatie op onze website en stuur ons uw reisaanvraag!