X

Combineer (ei)landen met Thailand

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Combineer (ei)landen met Thailand

Combineer uw reis in Thailand met Maleisië, Cambodja en/of Laos.Koh Chang Thailand Rondreis Op Maat Specialist

Het kan heel aantrekkelijk zijn om meerdere landen te combineren tijdens een reis. Wanneer u voor langere tijd op reis wilt gaan kunt u verschillende bestemmingen aandoen, elke bestemming heeft zo haar eigen hoogtepunten. Thailand is uitstekend te combineren met de omliggende landen. Maak bijvoorbeeld een een mooie combinatie met Cambodja of Laos. Of combineer een paar mooie eilanden voor een bijzondere ervaring.

We adviseren u graag bij het uitwerken van uw persoonlijke reisideeën.

Reistijd en reisduur

Reistijd en reisduur zijn een belangrijke factor bij het maken van uw keuze. Reizigers verkijken zich wel eens op de afstanden en het is daarom belangrijk dit van te voren goed in te schatten. Wanneer u langer de tijd hebt om te reizen kunt u kiezen voor een mooie combinatie, of juist één bestemming beter leren kennen door voor een rustiger tempo te kiezen. Wanneer u langer op reis bent en diverse plekken bezoekt, doet u veel verschillende indrukken en ervaringen op. Wij adviseren om niet te veel in één reis te willen, genieten is ten slotte ook onderdeel van uw vakantie!


Combineer luchthavens en binnenlandse vluchten

Het is bij ons mogelijk om verschillende luchthavens met elkaar te combineren. Binnenlandse of regionale vluchten kunnen het probleem van grote afstanden onderweg oplossen. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.


De kosten

Wanneer u kiest voor een combinatiereis, houd u er dan rekening mee, dat er verschillende valuta van toepassing kunnen zijn. De te bezoeken landen hebben mogelijk andere prijsniveau’s. Dit kan tevens van invloed zijn op uw reissom.