X

Combineer Tanzania met Zanzibar

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Combineer Tanzania met Zanzibar, Kenia of andere landen

Combineer landen Tanzania Rondreis Op Maat Specialist

Het kan heel aantrekkelijk zijn om meerdere landen te combineren tijdens een reis. Wanneer u voor langere tijd op reis wilt gaan kunt u verschillende bestemmingen aandoen, elke bestemming heeft zo haar eigen hoogtepunten. Combineer daarom andere landen met Tanzania!

Zo kunt u een mooie combinatiereis maken met de hoogtepunten van Kenia. Ook kunt u kiezen voor een combinatie met Uganda, waar u zowel de chimpansees als de berggorilla’s in het wild kunt spotten.

We adviseren u graag bij het uitwerken van uw persoonlijke reisideeën.

Reistijd en reisduur

Reistijd en reisduur zijn een belangrijke factuur bij het maken van uw keuze. Reizigers verkijken zich wel eens op de afstanden en het is daarom belangrijk dit van te voren goed in te schatten. Wanneer u langer de tijd hebt om te reizen kunt u kiezen voor een mooie combinatie, of juist één bestemming beter leren kennen door voor een rustiger tempo te kiezen. Wanneer u langer op reis bent en diverse plekken bezoekt, doet u veel verschillende indrukken en ervaringen op. Wij adviseren om niet te veel in één reis te willen, genieten is ten slotte ook onderdeel van uw vakantie!


Combineer luchthavens en binnenlandse vluchten

Het is bij ons mogelijk om verschillende luchthavens met elkaar te combineren. Binnenlandse of regionale vluchten kunnen het probleem van grote afstanden onderweg oplossen. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.


De kosten

Wanneer u kiest voor een combinatiereis, houd u er dan rekening mee, dat er verschillende valuta van toepassing kunnen zijn. De te bezoeken landen hebben mogelijk andere prijsniveau’s. Dit kan tevens van invloed zijn op uw reissom.


We hebben alvast een paar mooie combinatieroutes samengesteld:

Highlights Kenia Tanzania Kleine Ronde Rondreis Op Maat Specialist   Highlights van Kenia & Tanzania (vanaf 2 weken)>

Highlights Kenia Tanzania Grote Ronde Rondreis Op Maat Specialist Highlights van Kenia en Tanzania (vanaf 2,5 week)>