X

Familie Gailliaert: in een woord geweldig!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Gailliaert: in een woord geweldig!

Beste Marjan en Ping,

Onze vakantie was in een woord geweldig en zo goed en leuk georganiseerd vanaf het moment dat we aankwamen in Kaapstad.

Het begon al met het mooie boek met de beschrijvingen en het wegwijs maken door Johnny.
Botlierskop: hoe we daar zijn ontvangen en en in de watten zijn gelegd, we hebben de tijd dat we daar waren een ranger gehad die alles voor ons heeft verzorgd, Lenounic, een topvrouw. John en ik werden ontvangen met champagne en toen we naar bed gingen lagen er rozenblaadjes op ons bed dit allemaal ter ere van ons 40 jarig huwelijk, zo ontzettend lief.

Omdat we na 1 nacht moesten verhuizen naar de bushvilla (wat trouwens helemaal geen straf was) weer zo mooi, kegen we een een prive kok die bij ons een braai kwam verzorgen. De mensen zijn allemaal zo gastvrij en ontzettend vriendelijk. En zo ging het maar door, alle accommodaties waren heel mooi en ontzettend goed verzorgd tot champagne ontbijtjes bij Robbertson Guesthouse bij Luc en Hilde en een heerlijk diner door haar verzorgd tot weer een ontvangst met champagne en slinger bij The Potting Shed appartement.

De whalecruise, waar we de walvissen van dichtbij hebben gezien en het kajakken van de kinderen wat zij ontzettend gaaf vonden. Het heerljke eten en zeker niet te vergeten de heerlijke wijntjes, ook bij de wine estates.

Alles is goed verlopen en zonder enige problemen, wat alleen jammer is dat we niet naar Robbeneiland hebben kunnen gaan omdat de stroming te sterk was en we geen andere mogelijkheid meer hadden omdat dit de een na laatste dag was en de laatste dag John jarig was en de kinderen weer dingen voor hem hadden georganiseerd.

Namens John en mijzelf , Channou, Joost, Loran en Sanne willen we jullie heel erg hartelijk bedanken voor deze fantastische reis ter ere van ons 40 jarig huwelijk.