X

Type accommodaties Italië

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Masseria in Italië

Een masseria is een luxe agriturismo en dit type verblijf is vooral te vinden in het zuiden van Italië. Ze komen veel voor in Puglia en Sicilië waar deze voormalige boerderijen of landhuizen zijn omgetoverd tot charmante bed & breakfasts. De masseria's die wij aanbieden beschikken veelal over airconditioning en wifi en daarnaast is er vaak en een zwembad. Ondanks de moderne toevoegingen hebben zij hun oorspronkelijke charme goed weten te behouden. 's Avonds geniet u van heerlijke lokale specialiteiten.

masseria Italie Rondreis Op Maat Specialist
Charme hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist

Charme hotels

De door ons geselecteerde charme hotels geven een bijzonder tintje aan uw reis. De kleinschalige boutique hotels zorgen voor een speciale sfeer. De uitstekende service en goede ligging zorgen ervoor dat u zich volledig thuis zult voelen. 

Goede 3/4 sterren hotels

Tijdens onze rondreizen bieden wij vaak leuke kleinschalige 3/4 sterren hotels op fijne locaties. Afhankelijk van de route is de ligging landelijk of juist in de stad. Hierbij letten we op een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een prettige service. 

Goede 3/4 sterren hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist
Agriturismo Europa Rondreis Op Maat Specialist

Agriturismo in Italië

Agriturismo zijn charmante, vaak nog werkzame boerderijen op het platteland . Zo heeft u de kans om de productie van wijn of olijfolie van dichtbij mee te maken! Gastvrijheid staat voorop en vaak is er een restaurant waar u 's avonds kunt dineren met zelfgemaakte producten. De accommodaties zijn traditioneel ingericht met behoud van oorspronkelijke kenmerken en variëren van eenvoudig tot luxe. In het zuiden van Italië, met name in de omgeving Puglia, worden de luxere agriturismo ook wel masseria genoemd.

Authentieke tussenstop in Duitsland

In plaats van een 'overnachting langs de snelweg & een snelle eenvoudige hap' onderweg naar bijvoorbeeld Zwitserland of Italië is het leuker om voor een sfeervol verblijf te kiezen. Zo wordt het onderweg meteen al vakantie. Wij kennen authentieke tussenstop-locaties waar u even heerlijk kunt uitrusten en lekker kunt eten, dus wij zullen bijvoorbeeld een 'Weingut' graag op maat aan uw reis toevoegen.

Authentieke tussenstop in Duitsland Europa Rondreis Op Maat Specialist