X

Fly-in top-safari Botswana

Rondreis door de lucht & safari vanaf 1 week

Unieke wildbelevenis

Fly-in top-safari Botswana

Vlieg van het ene wildpark naar het andere en ontdek waarom Botswana bekend staat als beste safaribestemming van Afrika. In de lodges waar u verblijft ontbreekt het aan niets en zijn alle maaltijden en game activiteiten inclusief.

Reisduur, reisafstand en indicatieve reissom

 • Vanaf 1 week
 • Vervoer per chartervliegtuig
 • Ca. € 4.995,- p.p. (excl. intercontinentale vlucht)

Route

 • Chobe Park / Kasane

   
 • Okavango Delta / Moremi Park

   
breakfast in the bush Okavango Delta - Botswana Rondreis Op Maat Specialist leeuw Moremi - Botswana Rondreis Op Maat Specialist

Highlights

 • Chobe Park / Kasane

  Honderden olifanten
 • Okavango Delta / Moremi Park

  Grootste inlandse delta ter wereld

Extra mogelijkheden

Wij maken uw reis altijd op maat. Bij meer tijd of andere keuzes zijn andere highlights en activiteiten op deze route toe te voegen (zie hieronder). Wij puzzelen graag samen met u om te komen tot een uitgebalanceerd reisprogramma.

Indicatieve reissom

Gebaseerd op 2 personen, wisselkoers USD/EUR, exclusief intercontinentale vlucht, benzine, optionele activiteiten:

 • Bij verblijf in een 2-persoonskamer in luxe en comfortabele accommodaties: ca. € 4.995,- p.p.

* Uw reisgezelschap en overige keuzes, reisperiode, alsmede de beschikbaarheid en koers bepalen uw uiteindelijke reissom. Wij offreren in lokale valuta en de definitieve reissom in Euro wordt altijd bepaald door de wisselkoers van dat moment.

Highlights op deze route

Chobe Park / Kasane

Brengt u een bezoek aan Chobe National Park, dan is Kasane de ideale plek voor een bezoek. Kasane heeft een kleine internationale luchthaven is tevens een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Het 21.000 km2 grote Chobe National Park staat bekend om de grootste populatie olifanten van Afrika, maar ook de concentratie buffels en antilopen is enorm. Tip: het park ligt aan de Chobe-rivier waardoor safari’s per boot ook mogelijk zijn.

Okavango Delta / Moremi Park

De Okavango Delta met o.a. het Moremi Game reserve, is een uniek ecosysteem in het midden van het grootste woestijngebied ter wereld, de Kalahari. Dé plek om de Big Five te spotten. Het Moremi Game reserve met zijn wateractiviteiten, fantastische safari’s en indrukwekkende landschap is een van de indrukwekkendste toeristische bestemmingen van Afrika. Binnen Moremi liggen veel accommodaties op het vaste land waardoor game-drives mogelijk zijn.

 • Ons advies gewenst?
 • Contact >
 • Samen uw rondreis ontwerpen

Bonus-highlights bij meer tijd of andere keuzes

Bijzondere afsluiting

Niets is fijner dan een intensieve rondreis te eindigen met een ontspannen verblijf in een mooie lodge. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw reis op een bijzondere manier af te sluiten. Zo kunt u alle indrukken die u tijdens de rondreis heeft opgedaan op een relaxte manier de revue laten passeren. Zo keert u uitgerust en met een koffer vol prachtige Afrikaanse herinneringen weer richting huis.

Leuke activiteiten op deze route

Dagtour naar Moremi

Vanuit Maun kunt u een mooie dagtocht maken naar Moremi, het beroemdste wildpark van Botswana. Vanuit uw lodge vertrekt u met een safarivoertuig op weg naar de zuid-gate van het park. Deze rit duurt een ongeveer 1 uur. Vervolgens gaat u met een ervaren gids een volle dag op zoek naar het vele wild in dit prachtige park. Ervaar de pure wildernis en laat u vertellen over de verschillende zoogdieren en vogels die het park rijk is. Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen!

Helikoptervlucht over de Okavango Delta

Een helikoptervlucht over de Okavango Delta is een geweldige manier om de Delta te bewonderen. Vlieg over de waterwegen en zie de nijlpaarden, krokodillen of ander wild terwijl ze door het moeras waden. Misschien ziet u wel giraffen, zebra's of olifanten die door het moeras waden. Ondertussen kunt u de prachtigste foto's kunt maken vanuit de helikopter. De vlucht met zeer ervaren piloten is mogelijk vanuit verschillende lodges in de Delta en duurt ongeveer 45 minuten. Een bijzondere aanvulling op uw verblijf in de Delta!