Type accommodaties Suriname

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Eenvoudig & Goed Suriname

In Paramaribo zijn verschillende moderne en levendige stadshotels met eigen sanitair. Ook zijn er leuke guesthouses in het centrum (al dan niet met gedeelde voorzieningen), waar je voordelig kunt verblijven en andere (jonge) reizigers zult ontmoeten: to 'meet & mingle'!

Authentiek & Sfeervol Suriname

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Verblijf in een stadsresort of sfeervol boutique-hotel in Paramaribo, een historisch plantage-huis in het Commewijne-district of een leuk guesthouse in de districten. Of slaap in een community based marron-lodge in de jungle of een ander fijn resort (met zwembad) voor een relaxed verblijf.

Acco Plantage Frederiksdorp Suriname Rondreis Op Maat Specialist

Comfortabel & Luxe in Suriname

Suriname biedt niet hetzelfde (top)luxe-niveau als Zuidelijk Afrika, maar 'the place to be' is het comfortabele Hotel Torarica in het hart van het centrum in Paramaribo. Ook zijn zijn er een paar comfortabele lodges. Hier zijn de maaltijden en activiteiten bij de prijs inbegrepen (bv. Kabalebo). 

Leuk voor families in Suriname

Rondreisopmaat kent leuke familie-vriendelijke accommodaties met grote of kleine(re) kinderen. Hier is onder andere ruimte om te spelen, te zwemmen of voor andere kinderactiviteiten. Naast de prettige familie-hotels in Paramaribo zijn hier in de districten leuke en sfeervolle familie-resorts. Ook zijn er een aantal River resorts voor leuke én spannende activiteiten.

Avontuurlijke accommodaties Suriname

Er zijn in Suriname veel avontuurlijke accommodaties: in een lodge op het water in een natuurgebied, in een comfortabel tentje met matras in een inheemse hut of 'hangmatteren' op een berg, in de jungle of onder een inheemse hut. Ook een back-to-basics nature-camp behoort tot de mogelijkheden.