Type accommodaties Suriname

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bv. een extra bijzondere afsluiting:

Eenvoudig & Goed Suriname

In Paramaribo zijn verschillende moderne en levendige stadshotels met eigen sanitair. Ook zijn er leuke guesthouses in het centrum (al dan niet met gedeelde voorzieningen), waar je voordelig kunt verblijven en andere (jonge) reizigers zult ontmoeten: to "meet & mingle"!

Authentiek & Sfeervol Suriname

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Verblijf in een stadsresort of sfeervol boutique-hotel in Paramaribo, een historisch plantage-huis in het Commewijne-district of een leuk guesthouse in de districten. Of slaap in een community based marron-lodge in de jungle of een ander fijn resort (met zwembad) voor een relaxt verblijf.

Comfortabel & Luxe in Suriname

Suriname biedt niet hetzelfde (top)luxe-niveau als in Zuidelijk Afrika, maar the place to be is het comfortabele Hotel Torarica in het hart van het centrum in Paramaribo. Ook zijn zijn er paar comfortabele lodges in het land waar de maaltijden en activiteiten bij de prijs inbegrepen is (bv. Kabalebo). 

Leuk voor families in Suriname

Wij kennen leuke familie-vriendelijke accommodaties voor families met grote of kleine(re) kinderen. Bv. omdat er ruimte is om te spelen, te zwemmen of andere activiteiten te doen. Naast de prettige familie-hotels in Paramaribo zijn er een aantal leuke en sfeervolle familie-resorts in de districten. Ook zijn er een aantal River resorts voor leuke en spannende activiteiten.

Avontuurlijke accommodaties Suriname

Er zijn in Suriname veel avontuurlijke accommodaties: in een lodge op het water in een natuurgebied, in een comfortabel tentje met matras in een inheemse hut of "hangmatteren" op een berg, in de jungle of onder een inheemse hut.  Ook een back-to-basics nature-camp behoort tot de mogelijkheden.