X

Type accommodaties Suriname

Eenvoudig & Goed

Onder deze categorie verstaan we eenvoudige verblijfplaatsen en standaard hotels (ca. 3-sterren). We letten daarbij op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De accommodaties zijn relatief basic, maar hebben eigen voorzieningen en zijn bovendien netjes en schoon

Accommodatie eenvoudig en goed Rondreis Op Maat Specialist
Avontuurlijke accommodaties Rondreis Op Maat Specialist

Avontuurlijke accommodaties

Tijdens uw vakantie kunt u slapen in avontuurlijke accommodaties. Hierdoor bent u nog dichter bij de natuur. Overnacht in een comfortabel tentje met matras, in een inheemse hut of in een boot op het water. Alles is goed verzorgd, maar soms is er geen elektriciteit (en wifi), eet u bij het vuur en bereikt u uw slaapplaats via een pad met olielampen. 

Leuk voor families

Wij kennen veel leuke accommodaties die zeer geschikt zijn voor gezinnen met grote of kleine(re) kinderen. Zo zijn er bij sommige accommodaties speeltoestellen, kindvriendelijke zwembaden en/of speciale kinderactiviteiten. Soms zijn hier grotere familie-units aanwezig of mogen jonge kinderen ook mee met leuke en spannende activiteiten. Of is er zelfs opvang aanwezig zodat de ouders een activiteit kunnen gaan doen.

Leuk voor families Rondreis Op Maat Specialist
Verschillende type accommodaties kleinschalig Authentiek en sfeervol Rondreis Op Maat Specialist

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Comfortabel & Luxe

Dit zijn comfortabele, luxe accommodaties waar u heerlijk kunt genieten. Dit zijn 4- of 5-sterren-locaties met veel aandacht voor heerlijk eten en drinken. Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden, oplopend naar super-de-luxe en een bijbehorende prijs. Wij kennen locaties met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Accommodatie comfortabel en luxe Rondreis Op Maat Specialist
Bijzondere locaties & unieke plekken Rondreis Op Maat Specialist

Bijzondere locaties & unieke plekken

Wij kennen heel veel bijzondere locaties en unieke plekken, dus laat u verrassen tijdens uw rondreis. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut middenin de bush/ jungle, in een cottage op het strand aan zee of geniet op een wine-estate.

Authentiek & Sfeervol

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Vaak worden ze gerund door hartelijke gastheren en –vrouwen die over het algemeen veel aandacht aan hun gasten besteden. Hierdoor krijgt uw verblijf een heel persoonlijk tintje, wat veel reizigers aanspreekt. Hier komt u vaak ook meer in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.

Accommodatie Authentiek sfeervol Idle&Wild Hazyview Panoramaroute Rondreis Op Maat Specialist