X

Bijzondere belevenissen van Jane de Ruiter & Ivo de Rooij

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Bijzondere belevenissen van Jane de Ruiter & Ivo de Rooij

In november hebben wij een reis van 21 dagen gemaakt naar Zuid-Afrika. In een telefonisch gesprek met Marjan hebben wij onze wensen met betrekking tot de vakantie aangegeven. Omdat we al eens in Z-A waren geweest wilden we bepaalde dingen niet meer zien en andere dingen juist wel.

Marjan voelde dat goed aan. Bovendien kwam ze met hele leuke voorstellen voor overnachtingen, zoals slapen in een tent aan een hippomeer, slapen op een struisvogelfarm en op een wijnboerderij.
Marjan heeft de autohuur, reisroute en overnachtingen voor ons samengesteld en wij waren vrij om onderweg onze tijd in te vullen naar eigen wens. Uiteraard stonden er in de beschrijving die wij bij aankomst ontvingen nog wel leuke bezienswaardigheden vermeld bij iedere plaats die we bezochten.

Onze reis was geweldig. We hadden een aantal dingen die we graag wilden meemaken op ons wensenlijstje. We hebben ze allemaal kunnen afstrepen. Een wildpark, Walvissen zien, lekker eten en vooral veel lekkere wijn proeven.

We hebben genoten van dit prachtige en gastvrije land en hebben heerlijk kunnen uitrusten in Addo natuurpark dieren in hun eigen leefomgeving gezien, aan het strand gezeten, in Kaapstad gewinkeld en in Stellenbosch paardgereden en wijn geproefd.

Tenslotte een tip voor het spotten van Walvissen. Het is niet goedkoop, maar als je kunt maak dan een rondvlucht boven Hermanus om de walvissen te zien. Dit was het hoogtepunt van onze vakantie en van vele hiervoor.

Wij zijn na het tweede bezoek nog steeds super enthousiast over Zuid-Afrika. Het is een prachtig land waar je gemakkelijk zelf kunt reizen en je overweldigt wordt door de schoonheid van de natuur.

We willen zeker nog meer landen in Afrika bezoeken en wij zullen dan weer graag de hulp van Marjan gaan inschakelen.

Jane de Ruiter & Ivo de Rooij