X

Huwelijksrondreis Peter & Marieke Gitzels

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Huwelijksrondreis Peter & Marieke Gitzels

Onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika was in een woord: onvergetelijk. Marjan had samen met ‘haar reisexperts’ op basis van onze ‘globale wensen’ een rondreis in elkaar gezet die ons tijdens onze huwelijksdag werd aangeboden.

Een rondreis langs de highlights (Kruger Park, Kaapstad) maar ook langs andere gave, maar minder bekende, oorden (Swaziland, …). Met overnachtingen in luxueuze B&B’s met alle comfort en persoonlijke verzorging. Afgewisseld met een slaapplaats in een uitdagende hoge boomhut midden in het Kruger Park. Of een overnachting op een vlot (met comfortabel appartement) midden op een rustig meer … met in de ochtend alleen het prachtige gezang van vogels… zoals we dat daarna nooit meer ergens gehoord hebben. Wow … dat vergeet je niet meer!

Het gave van dit concept is dat je een supervakantie krijgt als je gebruik maakt van de kennis en kunde van de experts ter plekke. Zij vulden onze reis in op op basis van ‘enkele grote lijnen’ en een ‘duidelijk budget’. Hierdoor werd iedere nieuwe stap tijdens de reis een nieuw feestje … met aan het eind de grote vraag … waar slapen we de komende nacht(en).

Die aanpak is ons zeer goed bevallen want het gaf ons het ultieme vakantie- en vrijheidsgevoel.

Marjan, bedankt. Met onze globale ingredienten hebben jij en jouw team reisexperts in Zuid-Afrika een fantastisch pakket samengesteld van natuur, cultuur, met zeer bijzondere activiteiten en locaties. We zullen, en niet alleen omdat we tijdens onze huwelijksreis ZOOO verliefd waren, deze Supervakantie nooit, nooit vergeten.

Peter & Marieke Gitzels