X

Familie van den Berg: “Een grote belevenis”

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie van den Berg: “Een grote belevenis”

Hoi Marjan,

Wat een geweldige vakantie heb je voor ons in elkaar gedraaid en wat hebben we genoten. Van het zelf spotten van een deel ban de Big 5 en dangerous 7 in het Krugerpark, tot het compleet maken hiervan in het Gomo Gomo Game Reserve.

We hebben fietstochtjes gemaakt, in Soweto, in St Lucia en een Bikes ‘N Wines in Stellenbosch en we hebben boottochtten gemaakt in St. Lucia (nijlpaarden) en in Hermanus voor de Walvissen.

In Johannesburg zijn we begonnen waar een auto voor ons klaar stond. We hebben de eerste twee weken zelf door Zuid-Afrika gereden. Alles was door Rondreisopmaat gepland. We hoefden alleen nog maar te genieten. Van het Krugerpark, Gomo Gomo Game Reserve, Hazyview, Swaziland en St Lucia tot Kaapstad, alles was geregeld, en hoe.

Vanaf dag 1 hebben wij gezegd, dit is geen vakantie maar een belevenis. Enorme verschillen in 1 land en niet alleen in temperatuur van 35 graden in het Krugerpark tot 13 graden in Kaapstad. Waanden we ons in het eerste gedeelte van de vakantie in een groot park, het tweede deel was een grote tuin met ook veel cultuurverschillen.

Al met al een super vakantie waar we jaren op kunnen teren.

Marjan, met jouw hulp en enthousiasme is onze droomreis verwezenlijkt, super bedankt daarvoor.

Frans en Bea van den Berg