X

Familie Overvest met grote kids op actief avontuur

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Overvest met grote kids op actief avontuur

Bedankt voor je leuke kaart. Wij hebben een ontzettend leuke vakantie gehad in Zuid-Afrika!!
Soms was het koud, regenachtig of mist, maar we hebben het ook lekker warm gehad. Da acco’s waren allemaal prima. De toppers waren wel Pezulu Tree House Lodge in Hoedspruit en Rocktail
Beach Camp in Kosi Bay. Daar hebben we het echt fantastisch gehad.
We hebben erg veel gedaan en gezien. O.a. big 5 gezien, quad gereden, mountain biken, snorkelen, olifant gereden. cheetah opvang, naar de gateway, ushaka, zulu village, survival, panorama route, markt in Swaziland.

Het autorijden ging ook goed; even wennen natuurlijk maar was verder geen probleem. Ik begrijp nu ook waarom je beter niet in het donker kan rijden, want het is idd gevaarlijk met al die mensen en dieren die langs de weg lopen.
We hebben het soms echt wel koud gehad, vanaf 16.15 heb je met een beetje pech al geen zon meer en om 18.00 is het echt donker. Ook veel reservaten sluiten de hekken om 18.00, dan moet je dus gewoon binnen zijn.

Bij Pezulu hebben we 2 super game-drives gehad. het werd zelfs echt spannend toen een luipaard een cheetah achterna ging.
Kruger vonden wij na die ervaring een absolute tegenvaller. Leuk om zelf doorheen te rijden omdat er zoveel dieren zijn maar de drive die we daar gedaan hebben vonden wij niets aan. (gelukkig waren we daar maar 1 nacht, haha, geluk bij ongeluk) Het Umfolozi park vonden wij wel heel mooi.

Ik heb nog veel meer te vertellen maar ik spreek je nog wel door de telefoon.

Bedankt voor de ontzettend leuke samenstelling van onze vakantie (en ook voor het team dat in Zuid-Afrika zit)!

Angela Overvest