X

Familie Harteveld met kids op rondreis

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Harteveld met kids op rondreis

In augustus van 2010 hebben wij, 2 families, 4 volwassenen en 4 kinderen in de leeftijd van 14 en 15 jaar, met een auto een rondreis door Zuid Afrika gemaakt. De reis hebben we gecombineerd met familiebezoek. Omdat onze familie verspreid woont over Zuid Afrika, stonden een aantal plaatsen die we zouden gaan bezoeken al vast. Voor de ruim 2 weken die qua invulling nog niet vast stonden hebben we gezocht naar een reisbureau die ons bij de invulling hiervan konden helpen.

Omdat wij niet van de standaard toeristische attracties houden, maar meer het Zuid Afrika van de Zuid Afrikaners wilden meemaken, waren we op zoek naar een reisbureau die een persoonlijke invulling aan onze reis kon geven.
Zo zijn wij in contact gekomen met Rondreisopmaat. Met Rondreisopmaat en de hulp van hun specialisten in Kaapstad hebben wij uiteindelijk in augustus een reis van 4 weken door Zuid Afrika gemaakt om nooit meer te vergeten.

Om een paar voorbeelden te noemen:

Een verblijf op de oudste, nog werkende, struisvogelfarm van Zuid Afrika en vertoeven in je eigen huisje met uitzicht op de besneeuwde bergen waarbij je eerst een persoonlijke rondleiding van de eigenaar krijgt met uitleg over de Struisvogels.
Het overnachten in een oude boerderij in de buurt van Bloemfontein. Om een uur of vijf de kinderen onder begeleiding van de boerin op het paard en wij op de huifkar het veld in om onder het genot van een drankje en een hapje naar de prachtige zonsondergang te kijken.

Dit waren nou precies het soort locaties waar wij naar op zoek waren en die wij, zonder de hulp van Rondreisopmaat, nooit aangedaan zouden hebben.

Zij hebben heel goed aangevoeld wat onze wensen waren. Ook de informatie was prima in orde. In Nederland ontvingen we per e-mail al een beschrijving van onze reis, welke bij aankomst in Zuid Afrika nog eens klaar lag in geprinte versie. hier troffen we ook kaarten en overige informatie, die van belang waren voor de reis, aan. Één ding staat voor ons vast, een volgende keer zouden we het zeker weer zo doen.

Voor ons geldt: Rondreisopmaat zorgt met specialisten in het land van bestemming voor een onbezorgde vakantie welke bij u past.

Elinor Harteveld