X

Een werkelijk schitterende reis met z’n vijven!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Een werkelijk schitterende reis met z’n vijven!

Na een eerste kennismaking op de Vakantiebeurs met Marjan en Ping hebben we via Rondreisopmaat een prachtige 27 daagse reis door Zuid – Afrika gemaakt.
In vogelvlucht ons reisschema:

Na aankomst in Johannesburg de Soweto Tour en een bezoek aan het Apartheidsmuseum gemaakt wat ZEER indrukwekkend was. Daarna verder naar Hazyvieuw. De Panoramaroute was prachtig.

Aan de Treur rivier gebruikten we de lunch bij Potluck Boskombuis aan de R 532. Ga daar heen!!! Schitterend gelegen. Timbavatie werd de topper van onze vakantie. Wat een wild-life. Daar in de eerste van onze vier Game Drives een aanval van 7 leeuwen op een groep van 80 – 100 buffels meegemaakt. Bij ons allen spoot de adrenaline ervan af!!! Wat was dat bijzonder om mee te maken.

Door via het Krugerpark naar Swaziland. In Sodwane Bay werd door onze kinderen gedoken.
In St Lucia kregen we de eerste regen te verduren waardoor de Hippo Tour wat in het water viel.
De lange rit naar de Drakensbergen was de moeite waard. We gingen daar Hiken en Quad rijden.

De vliegreis van Durban naar Port Elisabeth van een uur bracht ons aan de Gardenroute.
Natuurlijk waren wij op de Suspensionbridge en keken bij het bungeejumpen bij Bloukransbridge. Ook in Buffelsdrift bij Oudtshoorn hadden we helaas 2 regendagen. Een bezoek aan de Cango Ostrich Farm was geweldig. De route met de auto door de Kleine Karoo was erg mooi.

Bij Hermanus gingen de jongelui de Shark Dive in Gansbaai meemaken, wij de Whale Tour vanuit Hermanus. Een moeder met jong was ons deel.

Op naar Cape Town waar we gelijk bij prachtig weer de Tafelberg opgingen. Vier dagen in – en rond Cape Town waren voldoende. De rondrit naar Cape Point en Cape of Good Hope was heel mooi.

Voor de laatste dagen van onze vakantie nog door naar Stellenbosch. De bezoeken aan de wijnestates Simonsig, Delheim en Boschendal waren zeer de moeite waard.

We zijn zeer tevreden met de adviezen van Marjan en Ping om kleinschalige B&B te nemen.
De accommodaties waar wij verbleven waren uitzonderlijk mooi en rustig gelegen. Wij hebben een fantastische tijd gehad, prachtige en heel vriendelijke mensen ontmoet in een schitterend land!!!

HEEL HEEL HARTELIJK DANK van:
Peter / Fija / Jordy / Twan en Marissa