X

Familie Ashouwer langs de Garden Route

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Ashouwer langs de Garden Route

17 mei – 5 juni 2015, Port-Elizabeth –> Kaapstad

Beste Marjan,

Onze eerste kennismaking was op de vakantiebeurs in januari in Utrecht. Je vertelde ons toen heel enthousiast over Zuid-Afrika, dat wij gelijk besloten om door jou onze rondreis met bezoek aan onze dochter uit te laten stippelen.

Wij kunnen niet anders zeggen dat je dat fantastisch gedaan hebt. Je hebt voor ons een heel gevarieerd programma gemaakt van Port-Elizabeth naar Kaapstad, ofwel de Gardenroute. In ons programma hadden we 3 fantastische safari’s, Addo Elephant Park, Amakhala en Buffelsdrift, 3 verschillende natuurreservaten met ieder hun eigen charmes, GEWELDIG.

Daarnaast hebben we Tsitsikamma en Knysna bezocht, wat een schitterende natuur en wat een prachtige zonsondergang hebben we daar gezien. Bij Skeiding guest farm waar we ’s morgens vroeg met de boer op pad gingen om te helpen met voeren van zijn schapen en het verhuizen van de jonge struisvogels, ook dit hadden we zeker niet willen missen.

Als afsluiting hadden we een paar dagen om ons te vermaken in Kaapstad, daar zijn we o.a. naar de Pinquins, Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland geweest, helaas konden we door het weer (veel wind en regen) niet de Tafelberg op. Een reden om zeker nog een keer terug te gaan naar Zuid-Afrika.

Marjan ontzettend bedankt voor het organiseren van onze fantastische reis en voor een volgende reis naar Zuid-Afrika zullen we zeker bij je terugkomen.

Peter & Christine Ashouwer