X

Albert Stoter & Yvonne Veen op rondreis

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Albert Stoter & Yvonne Veen op rondreis

Bij ons bezoek aan de vakantiebeurs in januari 2012 wisten we al wel dat de bestemming een rondreis door Zuid-Afrika moest zijn. Hoe, wat precies en wie dat voor ons zou organiseren, dat was nog geenszins duidelijk. Tot we op ons bezoek aan de vakantiebeurs in januari 2012 tegen een mevrouw aanliepen die zo enthousiast haar verhaal over Zuid-Afrika aan anderen aan het vertellen was, dat wij stil stonden en verlangend mee luisterden.

De mevrouw in kwestie was Marjan van der Herberg van ‘Rondreis op Maat’. We hebben haar honderduit gevraagd en ze wist op alles wel een antwoord, uitgebreid met eigen ervaringen en suggesties voor andere mogelijkheden.
Kortom: we hadden het volste vertrouwen dat als we met haar in zee gingen, onze reis naar Zuid-Afrika helemaal goed zou komen.

In de voorbereidingen bleken haar persoonlijke aanpak, haar enthousiasme en ook haar kennis en ervaring van het land belangrijk om ons ertoe te brengen de reis van ons leven te gaan maken. In de herfst van 2012 is ons plan tot uitvoering gekomen. Alles voor de autohuur, de overnachtingen en de binnenlandse vlucht was tot in de puntjes georganiseerd.
En ze heeft niets te veel gezegd: Zuid-Afrika is een ongelooflijk prachtig land met veel gezichten, van de wildparken in het noorden, de prachtige landschappen in de Drakensbergen, tot de adembenemende uitzichten aan de kust in het zuiden. En alles wat daar tussenzit, want de verscheidenheid aan natuur is te groot om te benoemen.

We hebben een fantastische rondreis van 4 weken kunnen maken zonder zorgen.
Er zijn veel hoogtepunten te noemen, maar een selectie hieruit:
Het verblijf van 2 nachten in Umlani, wat midden in een privépark ligt. Romantisch dineren bij kaarslicht omdat elektriciteit ontbreekt. De ontvangst t/m het afscheid was zo hartelijk, gastvrij en bijzonder dat wij er ontroerd van waren!

De Panoramaroute waarbij op 1 dag heel veel natuurschoon en -wonderen te zien zijn.

De Drakensbergen waar je in stilte nog heerlijk kunt wandelen.
De Zuidkust met zijn grillige vormen en prachtige uitzichten.

De overnachtingen in een luxe tent in Oudtshoorn met vanuit je bed het uitzicht op een meer en de daarin verblijvende hippo’s. Wat een ontspanning vind je daar!
Bovenop de Tafelberg met een ongelooflijk mooi uitzicht over Kaapstad en de omgeving. Ook Robbeneiland was goed te zien.
Het is gewoon te veel om op te noemen. We hebben er enorm van genoten (het is echt zeer indrukwekkend!) en willen zeker nog eens terug, want uitgekeken zijn we nog lang niet. En dan komen we voor de organisatie ervan zeker terug bij Marjan!
Marjan: Ontzettend bedankt!!

Hartelijke groet,

Albert Stoter en Yvonne Veen