X

Klantervaringen Namibië

Stel uitzicht persoonijke quotes Rondreis Op Maat Specialist

Heel veel persoonlijke klant-ervaringen & reisverslagen

Door het jaar heen ontvangen we veel leuke reacties en reisverslagen waar we heel blij mee zijn. We delen die hierbij graag met u, omdat we trots zijn dat onze inspanningen tot zulke mooie reiservaringen leiden. En omdat ze u vast zullen inspireren voor het maken van eigen rondreisplannen.

Lees hieronder wat algemene leuke opmerkingen van onze reizigers of ga sfeerproeven via de reisverslagen over rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en andere landen!

Fish River Canyon Namibië Rondreis Op Maat Specialist Reisduur Namibië

Heerlijke rondreis door Namibië

Wij hebben een heerlijke rondreis gemaakt door Namibia. Drie weken met de daktent op de mooiste kampeerplekjes en mooie wandelingen door FishRiver Canyon en met Tok Tokkie trails. Iedere dag weer mooie nieuwe vergezichten en prachtige natuur! Ruimte, stilte, sterrenhemels en natuurschoon zijn indrukwekkend! Dank voor het samenstellen van deze mooie rondreis! Wij komen zeker nog een keer terug in Namibia.

Reisverslag Namibie Rondreis op Maat

Met z’n vijven naar Namibië in zomer 2021

De reis was al een zomer uitgesteld en ook dit jaar hebben we een hoop hobbels moeten nemen om te kunnen gaan. Maar één dag in Namibië en we waren alle voorbereidings-stress kwijt. Doordat jullie erin geloofden en de reis zo goed hebben voorbereid hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Dank!

foto olifant Rondreis Op Maat Specialist

Alles was super goed geregeld

We hebben enorm genoten van onze reis en al het moois aan natuur, cultuur en dieren die we hebben gezien. Alles was super goed geregeld door jullie waarvoor we jullie erg dankbaar zijn! We zullen dit ook zeker verder vertellen.

Paula & Mariëtte

Topvakantie Namibië

Het was een topvakantie!

Wij zijn terug van vakantie en wij hebben een prachtreis gemaakt mede dankzij jullie.
Nogmaals dank voor deze prachtige ervaring.

Gr. Brigitte en Carel

Weer een waardevolle reis in onze rugzak

Wat hebben we genoten van dag 1 tot de laatste dag. Geweldig land, mooie accommodaties en alles top geregeld. Nogmaals bedankt en Namibië staat zeker nog een keer op ons lijstje en dan kloppen we graag weer bij jullie aan

Frank en Sandra (2018)

We hebben een geweldige tijd gehad!

Ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen voor onze reis naar Namibië en Botswana, we hebben een geweldige tijd gehad! We hebben op de meest bijzondere plaatsen overnacht en hebben veel verschillende omgevingen en ervaringen in 1 reis kunnen samenvoegen.

Nienke en Jan-Willem (juni 2018)

Hippo met open bek St Lucia 615

Meerdere keren erg positief verrast

“ Je hebt ons meerdere keren erg positief weten te verrassen. ”

Elise van Pelt en Willem Bakker