X

Type accommodaties Kenia

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Eenvoudig & Goed

Onder deze categorie verstaan we eenvoudige verblijfplaatsen en standaard hotels (ca. 3-sterren). We letten daarbij op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De accommodaties zijn relatief basic, maar hebben eigen voorzieningen en zijn bovendien netjes en schoon

Accommodatie eenvoudig en goed Rondreis Op Maat Specialist
Avontuurlijke accommodaties Rondreis Op Maat Specialist

Avontuurlijke accommodaties

Tijdens uw vakantie kunt u slapen in avontuurlijke accommodaties. Hierdoor bent u nog dichter bij de natuur. Overnacht in een comfortabel tentje met matras, in een inheemse hut of in een boot op het water. Alles is goed verzorgd, maar soms is er geen elektriciteit (en wifi), eet u bij het vuur en bereikt u uw slaapplaats via een pad met olielampen. 

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Verschillende type accommodaties kleinschalig Authentiek en sfeervol Rondreis Op Maat Specialist
Accommodatie comfortabel en luxe Rondreis Op Maat Specialist

Comfortabel & Luxe

Dit zijn comfortabele, luxe accommodaties waar u heerlijk kunt genieten. Dit zijn 4- of 5-sterren-locaties met veel aandacht voor heerlijk eten en drinken. Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden, oplopend naar super-de-luxe en een bijbehorende prijs. Wij kennen locaties met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Bijzondere locaties & unieke plekken

Wij kennen heel veel bijzondere locaties en unieke plekken, dus laat u verrassen tijdens uw rondreis. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut middenin de bush/ jungle, in een cottage op het strand aan zee of geniet op een wine-estate.

Bijzondere locaties & unieke plekken Rondreis Op Maat Specialist
Accommodatie Authentiek sfeervol Idle&Wild Hazyview Panoramaroute Rondreis Op Maat Specialist

Authentiek & Sfeervol

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Vaak worden ze gerund door hartelijke gastheren en –vrouwen die over het algemeen veel aandacht aan hun gasten besteden. Hierdoor krijgt uw verblijf een heel persoonlijk tintje, wat veel reizigers aanspreekt. Hier komt u vaak ook meer in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.