X

Highlights van Midden Portugal

Fly-drive vanaf 8 dagen, ca. 700 km

Highlights van Midden Portugal

Maak een bijzondere fly-drive in het Midden van Portugal en verblijf in mooie Portugese Pousadas! Nadat u bent aangekomen op de luchthaven van Lissabon rijdt u per huurauto door de Costa de Lisboa. Vervolgens maakt u een mooie route door Midden Portugal en ontdekt u de mooie natuur en leuke stadjes vol historie. U reist vervolgens naar de prachtige landschappen van het zuidelijker gelegen Alentejo.

Reisduur, reisafstand en indicatieve reissom

 • Vanaf 8 dagen
 • Aantal autokilometers: ca. 700 km
 •  Fly-drive vanaf € 1.095,- p.p. (incl. vlucht)

 

Route

 • Vliegreis heenreis

   
 • Costa de Lisboa

   
 • Midden Portugal

   
 • Alentejo

   
 • Vliegreis terugreis

   
Portugal huizen Rondreis Op Maat Specialist Costa de Lisboa Portugal Rondreis Op Maat Specialist Costa de Lisboa Sintra Voorbeeldreizen Europa Portugal Rondreis Op Maat Specialist Vliegreis terugreis Rondreis Op Maat Specialist

Highlights

 • Vliegreis heenreis

  Van de luchthaven naar uw rondreisbestemming
 • Costa de Lisboa

  Taagvallei, cultuur & ontspanning
 • Midden Portugal

  Charmante steden, historie en mooie kustlijn
 • Alentejo

  Glooiende landschappen en vestingstadjes
 • Vliegreis terugreis

  Vliegreis vanaf uw rondreisbestemming terug naar huis

Indicatieve reissom

Gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer in authentieke & sfeervolle accommodaties met huurauto categorie A:

Fly-drive: 8 dagen / 7 overnachtingen / 5 locaties / vanaf  € 1.095,- per persoon

Inclusief:

 • Vluchten naar Lissabon v.v. vanaf gekozen luchthaven
 • Luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
 • Avis huurauto categorie A (Fiat 500 of gelijkwaardig), upgrade mogelijk tegen meerprijs
 • 7 nachten in authentieke en sfeervolle accommodaties inclusief ontbijt

Exclusief:

 • Benzine, tolkosten
 • € 35,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 calamiteitenfonds per boeking en € 5,- SGR-bijdrage per persoon
 •  Toeristenbelasting (indien van toepassing) moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden

Wij houden rekening met uw specifieke wensen om te komen tot een mooi en passend reisvoorstel. Uw reisgezelschap en exacte reisduur, reisperiode en overige keuzes voor aanvullingen of wijzigingen bepalen uw persoonlijke reissom. Bij de realisatie van de reis bepaalt o.a. de beschikbaarheid van de reisonderdelen (bv. type kamers) de uiteindelijke reissom. 

Extra mogelijkheden

Wij maken uw reis altijd op maat. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met andere streken of plaatsen. U kunt ervoor kiezen om via snelwegen te rijden of kiezen voor verschillende heen- en terugreisroutes, al dan niet met extra tussenstops onderweg. Ook zijn andere highlights, streken en steden op de route toe te voegen. Samen met u ontwerpen we een uitgebalanceerd reisprogramma, passend binnen uw wensen en uw beschikbare tijd.

Highlights op deze route

Vliegreis heenreis

De reis is begonnen! Vanaf de luchthaven vliegt u naar uw rondreisbestemming. Bij aankomst staat de huurauto voor u klaar en begint uw rondreis. Alle overnachtingslocaties zijn gereserveerd, maar u heeft de vrijheid zelf uw route te bepalen. Dat kan via de snelste route maar ook over mooie landwegen met bezienswaardigheden onderweg.

Costa de Lisboa

De Costa de Lisboa ligt ten noorden van Lissabon, aan de Atlantische kust. Het wordt gevormd door een rotsachtige kust met kliffen en mooie zandstranden. De Taagvallei in het binnenland is heuvelachtig met authentieke boerendorpen. Kijk rond in het stadje Sintra met haar kleurrijke paleizen en rij naar het leuke vissersplaatse Sesimbra. Wandel over de promenades van de 19e eeuwse badplaatsen Cascais en Estoril en ontspan op de mooie zandstranden. Breng ook een bezoek aan hoofdstad Lissabon!

Midden Portugal

Het midden van Portugal, ook wel Beiras genoemd, is een charmant gebied met adembenemende natuur. U vindt hier natuurpark Serra da Estrela en afgelegen zandstranden met kleine baaien, maar ook de pittoreske dorpjes en historische monumenten zijn zeer interessant. Bezoek het levendige Viseu, universiteitsstad Coimbra en de stadjes Tómar en Obidos. De kust wordt gevormd door de Costa Prata (zilverkust). Ontdek hier mooie stadjes zoals het aan de lagune gelegen Aveiro, vissersdorp Praia de Mira en de mondaine badplaats Figueira da Foz.

Alentejo

Alentejo is een dunbevolkte regio in het zuiden van Portugal, gelegen boven de Algarve. Je vindt er volop kurkeiken en olijfbomen en het gebied staat bekend als de korenschuur van Portugal. Rij langs de authentieke dorpjes tussen de glooiende landschappen en ontdek de architectuur met Moorse invloeden. Bezoek bijvoorbeeld Évora, Vila Viçosa en Estremoz. Proef daarnaast de heerlijk producten uit de streek zoals olijven, kazen en wijnen en het plaatje is compleet!  

Vliegreis terugreis

Vliegreis terugreis: de terugreis is begonnen! Op de luchthaven van vertrek levert u op de laatste dag van uw reis de huurauto weer in. Vervolgens vliegt u weer terug met de vlucht die wij voor u hebben gereserveerd. Met een koffer vol mooie herinneringen en ervaringen keert u huiswaarts!


 • Ons advies gewenst?
 • Contact >
 • Samen uw rondreis ontwerpen

Bonus-highlights bij meer tijd of andere keuzes

Lissabon

Lissabon is de relaxte hoofdstad van Portugal. De stad ligt aan de Taag en is vrij compact en daarom makkelijk te ontdekken. Wandel door de authentieke straatjes van Bairro Alta en neem tramlijn 28 door volkswijk Alfama. Luister hier naar de fado, levensliederen, terwijl u geniet van een glaasje port. Ook het omgebouwde havengebied is met d hippe barretjes leuk om naartoe te gaan. Breng vooral ook een bezoek aan Belém met de beroemde Torre de Belém en Mosteiro dos Jorónimos. 

Leuke activiteiten op deze route

Verschillende activiteiten in Europa

Veel activiteiten in Europa zijn bij ons als highlight benoemd, zoals een bezoek aan mooie locaties en traditionele dorpen. Wij kunnen daarnaast leuke extra activiteiten aanbieden om uw reis nóg completer te maken. Denk daarbij een een leuke fietstocht, een uitgebreide wijnproeverij of een gezellige kookcursus. Ook zijn er actieve mogelijkheden zoals paardrijden, kanoën en boottrips. We adviseren u per streek graag over de mogelijkheden!